(Paling Keri Dianyari On: 10/08/2019)

Yen iku jangkah alon urip sampeyan lagi looking for, sampeyan lagi ing Panggonan tengen. Gambar; Babagan Lavender, sunflowers lan wit zaitun ... A nedha awan ana ing iyub-iyub saka wit bidang ing kothak desa, cafe creme ing cafe trotoar gegandhengan karo Camp Saw liwat alas saka Oak lan Chestnut wit minangka pencernaan sing. Iki Provence – apa kanggo ndeleng lan carane njaluk ana.

Iki wilayah contrasts sungguh lan sambungan. Provence kurang kerumitan ing kudung ditresnani prasaja. Iku asal kanggo werna abang saka gunung Esterel, rasa tapenade, gondho saka Rosemary, ing cadence saka logat Provencal lan Mistral, angin sing ngunekke mudhun saka Alpen. Nalika kuwi, aktivitas minangka sungguh, banget! Ayo kita mbantu!

 

Fields of lavender

 

Provence - apa kanggo ndeleng: Art

Saka 1st Maret 2019 kanggo 5th Januari 2020, ing Carrieres de Lumieres, mantan quarry watu nguripake museum seni immersive ing Les Baux-de-Provence, sarwa dumadi pameran darmabakti kanggo mahakarya Vincent Van Gogh kang.

sesambetan Van Gogh karo Provence ana siji cedhak. pelukis ngginakaken saperangan pungkasan taun uripé ing wilayah Perancis, soaking ing cahya sing apik banget lan sesawangan. Panjenengané pindhah saka Paris kanggo Arles ing 1888, minangka pitados bilih “kabèh mangsa seni anyar bisa ditemokaké ing Midi” lan ngakoni kanggo asylum ing Saint-Maurice-de-Provence nalika kesehatan nolak. Loro-lorone panggonan iki inspirasi sawetara lukisan kang paling misuwur lan nggabungake gaya unik. Amarga popularitas pameran kang, disaranake sampeyan Book ing advance ing Carrieres de situs Lumieres.

Dijon to Provence Trains

Paris kanggo Provence Trains

Lyon kanggo Provence Trains

Marseilles kanggo Provence Trains

 

Provence - apa kanggo ndeleng: Lambang Marseille modern

The icon of modern Marseille, Provence, France

 

museum nggumunke nylidiki Sajarah, budaya, lan peradaban saka wilayah Mediterania liwat pameran antropologi, puteran gambar pameran lan film. koleksi lenggah ing kandel, bangunan kontemporer dirancang dening Aljazair-lair, arsitek Marseille-educated Rudy Ricciotti, lan Roland Carta. Iku wis disambung dening footbridge vertigo-mengaruhi kanggo abad kaping 13-ing Fort St Yohanes, saka kang ana views stupendous saka Vieux Port lan segara lingkungan.

Lyon kanggo Trains Toulouse

Paris kanggo Trains Toulouse

Nice to Trains Toulouse

Bordeaux kanggo Trains Toulouse

 

Provence - apa kanggo ndeleng: Castellane

Castellane, Provence

 

Iki nengsemake kutha ing pojok Verdon Gorge. Castellane, Provence iku sawijining kutha cilik apik banget ing pinggir Kali Verdon wis panggonan nolak ing Napoleon Road (route Napoleon) diubengi dening ayu, gunung alam bébas. Didominasi dening rock misuwur ing kang Notre-Dame du Roc kapel stands, kutha lawas Provencal punika mbingungake saka dalan panah picturesque, vestiges santosa kaya Tour Pentagonale (menara limang sisi) lan Jam Gate (jam gateway), lan Place ayu Marcel Sauvaire kothak - jantung tumindak Castellane kang.

34 rue Nationale

34 Rue Nationale is ngendi Napoleon mandegake kanggo nedha awan ing 3 Maret 1815 ing bali saka pulo Elba. Mbukak kanggo masyarakat, iku dina ing Verdon Tengah museum seni lan tradhisi populer.

Notre-Dame du Roc kapel

pembuangan Lumampah ora kudu kantun ing ngisor iki footpath sing ndadékaké nganti Notre-Dame du Roc kapel saka konco pasamuwan ing watara 30 menit. Tampilan saka ndhuwur liwat lingkungan deso nggumunke!

Montpellier kanggo Trains Marseilles

Nice to Trains Marseilles

Paris kanggo Trains Marseilles

Toulouse ke Trains Marseilles

 

Provence - apa kanggo ndeleng: Paus’ Palace Avignon

Popes' Palace of Avignon, Provence, France

 

Kadhaptar minangka Situs Warisan Donya déning UNESCO, kraton salah siji saka 10 paling monumen dibukak ing France. iku nemu 650,000 pengunjung saben taun. A simbol bener saka pengaruh Kristen Western ing abad kaping-14. Iki masterpiece 15,000km monumen paling gedhé abad tengah beteng lan kraton Gothic paling gedhe saka Eropa.

Benediktus XII, sing dibangun ing Old Palace ing sisih wétan lan lor. Lan penerusipun Clement VI sing dibangun ing Palace ing sisih kidul lan kulon. Menara omahé 11 crita saka Archives Departemen. Menehi dhuwur saka 52 meter ndadekake kowe ngelu. Kula sumpah ing saka teras saka Utopia Manutention Cinema, lan sampeyan bakal weruh apa kita nedya!

The Palace nganakake acara budaya, tema Tours, pameran lan konser ing saindhenging taun. It also houses within its walls the Musee de l’Oeuvre. ing panas, pameran seni amba njupuk munggah Agung Chapel nalika utama The dadi téater mbukak-online karo nuduhake saka Avignon, Provence Theater Festival digawe dening Jean Vilar ing 1947.

Lyon kanggo Trains Avignon

Paris kanggo Trains Avignon

Nice to Trains Avignon

Marseilles kanggo Trains Avignon

 

Provence - apa kanggo ndeleng: Avignon, Orange, Chateauneuf-du-Pape

Avignon, Orange, Chateauneuf-du-Pape trip

 

Deep dive into rural France and discover Roman heritage among the rolling vineyards. Marvel at the Triumphal Arch and the Roman amphitheater. Lelungan metu liwat anggur sing subur of Chateauneuf-du-Pape, Provence lan sampel lokal anggur sak sesi ngicipi. Ngujo UNESCO World Heritage-kadhaptar Pont du Gard - a trowongan banyu Romawi. Dolan maring abad tengah kutha saka Les Baux de Provence. Kelebu dhuwur ing gunung Alpines, lan nemokake desa Provencal saka Gordes lan Roussillon.

 

Cara Get Ana?

Miturut Train, mesthi! travel Rail kanggo Provence diwenehake dening sepur kréta utama, kalebu dhuwur-kacepetan TGV, ing sisih kidul Paris, liwat Lyon, Avignon, Aix-en-Provence, lan Marseille, banjur sadawaning panté Segara Tengah (ora kacepetan dhuwur) kanggo Nice, France. Sampeyan bisa njaluk karcis ing ing menit saka Simpen A Train

 

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita dhateng situs, sampeyan bisa salah siji njupuk foto lan teks kita lan mung menehi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki, utawa klik kene: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/provence-see-get-there/- (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)

  • Yen sampeyan pengin dadi apik kanggo kedhaftar, sampeyan bisa nuntun wong-wong mau langsung menyang kaca search, ing link iki sampeyan bakal nemokake paling populer Sepur rute kita – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml – nang sampeyan duwe pranala kita karo / en / nanging sampeyan bisa ngganti menyang / fr / utawa / de / utawa / iku / lan basa liyane