(Last Updated On: 13/11/2019)

Lamun hiji Pace laun tina hirup nu ditéang, lajeng anjeun di tempat katuhu. gambar; Widang lavender, sunflowers na tangkal zaitun ... A dahar beurang Minggu handapeun sahadé tangkal pesawat dina kuadrat désa, a warnet creme di hiji cafe trotoar gandeng ku stroll ngaliwatan leuweung tina ek na chestnut tangkal sakumaha pencernaan a. Ieu Provence – naon ningali na kumaha carana meunang aya.

Ieu wewengkon jelas beda vast sareng sambungan. Provence hides pajeulitna na handapeun hiji dijilbab tina nikmat basajan. Éta imah ka kelir beureum tina pagunungan Esterel, rasa tapenade, nu aroma of Rosemary, nu cadence ti aksen Provencal jeung mistral, angin nu blows handap ti Alps. Sapertos kitu, kagiatan anu saperti vast, oge! Hayu urang mantuan Anjeun!

 

Fields of lavender

 

Provence - naon ningali: seni

Ti 1st Maret 2019 mun 5 Januari 2020, nu Carrieres de Lumieres, urut quarry batu ngancik musium seni immersive di Les Baux-de-Provence, sarwa hiji pameran dedicated ka masterpieces Vincent Van Gogh urang.

Hubungan Van Gogh urang kalawan Provence éta hiji nutup. pelukis anu spent pasangan panungtungan taun hirupna di wewengkon Perancis ieu, soaking dina lampu megah sarta tetempoan. Anjeunna dipindahkeun ti Paris ka Arles di 1888, sakumaha anjeunna percaya yén “sakabeh kahareup seni anyar bisa kapanggih dina Midi” sarta ieu ngaku kana suaka di Saint-Remy-de-Provence lamun kaséhatan na ditolak. Duanana tempat ieu dipangaruhan sababaraha lukisan na kawentar tur beuki kuat gaya unik na. Alatan popularitas pameran urang, kami nyarankeun Anjeun buku sateuacanna dina Carrieres de ramatloka Lumieres.

Dijon mun Provence Kareta

Paris keur Provence Kareta

Lyon mun Provence Kareta

Marseille mun Provence Kareta

 

Provence - naon ningali: Ikon modern Marseille

The icon of modern Marseille, Provence, France

 

musium stunning Ieu explores nu sajarah, kabudayaan, jeung peradaban wewengkon Méditérania ngaliwatan némbongkeun anthropological, puteran seni paméran jeung pilem. koleksi sits dina kandel, wangunan kontemporer dirancang ku Aljazair-dilahirkeun, Marseille nyakola arsiték Rudy Ricciotti, sarta Roland Carta. Hal ieu numbu ku footbridge jangar-inducing ka abad ka 13th-nu Fort St. John, ti mana aya pintonan stupendous tina Vieux Port jeung laut sakurilingna.

Lyon kana Kareta Toulouse

Paris keur Kareta Toulouse

Hade ka Kareta Toulouse

Bordeaux ka Kareta Toulouse

 

Provence - naon ningali: Castellane

Castellane, Provence

 

Ieu mangrupa jieun kaduyung kota dina ujung Verdon jurang. Castellane, Provence mangrupakeun kota saeutik denok di tepi walungan Verdon ieu mangrupa tempat stopping dina Napoleon Jalan (rute Napoleon) dikurilingan ku geulis, gunung liar. Dikawasa ku batu kawentar dina nu Notre-Dame du Roc chapel lapak, kota heubeul Provencal mangrupakeun Maze of lajur sempit picturesque, vestiges ngarupakeun pertahanan kawas Tour Pentagonale (munara lima sided) sarta Jam Gate (jam gateway), jeung Tempat geulis Marcel Sauvaire alun - manah Peta Castellane urang.

34 rue Nationale

34 Rue Nationale mangrupakeun imah dimana Napoleon dieureunkeun mun dahar beurang kana 3 Maret 1815 on na balik ti Pulo Elba. Kabuka ka umum, éta kiwari nu Verdon Tengah musium seni tur tradisi populér.

Notre-Dame du Roc chapel

Leumpang fans teu kudu kantun di handap footpath nu ngabalukarkeun nepi ka Notre-Dame du Roc chapel ti balik gereja di kira-kira 30 menit. Panempoan ti luhur leuwih sakurilingna padesaan nyaeta stunning!

Montpellier kana Kareta Marseille

Hade ka Kareta Marseille

Paris keur Kareta Marseille

Toulouse ka Marseille Kareta

 

Provence - naon ningali: The Popes’ Istana Avignon

Popes' Palace of Avignon, Provence, France

 

Didaptarkeun salaku World Heritage Site ku Unesco, karaton geus salah sahiji 10 paling monumen dilongok dina Perancis. nya meunang 650,000 datang per taun. Hiji simbol sabenerna pangaruh Kristen Kulon di abad ka-14. Ieu karya 15,000km monumen hiji bénténg abad pertengahan panggedéna jeung karaton Gothic pangbadagna Éropa.

Benedict XII, anu diwangun dina heubeul Istana ka wétan jeung kalér. Sarta panerusna Clement VI anu diwangun Istana New ka kidul jeung kulon. munara imah 11 carita ti Archives Departmental. jangkungna miboga 52 méter ngajadikeun maneh lieur. Tingali up di dinya ti bérés tina utopia Manutention bioskop, tur Anjeun bakal ningali naon urang hartosna!

Karaton organizes kajadian budaya, poko tur, paméran jeung konser sapanjang taun. It also houses within its walls the Musee de l’Oeuvre. Di usum panas, a paméran seni badag nyokot up Tembok chapel sedengkeun Main pakarangan janten hiji téater buka-hawa kalawan nempokeun ti Avignon, Provence Teater pestipal dijieun ku Jean Vilar di 1947.

Lyon kana Kareta Avignon

Paris keur Kareta Avignon

Hade ka Kareta Avignon

Marseille kana Kareta Avignon

 

Provence - naon ningali: Avignon, oranyeu, Chateauneuf-du-Pape

Avignon, Orange, Chateauneuf-du-Pape trip

 

Deep dive into rural France and discover Roman heritage among the rolling vineyards. Marvel at the Triumphal Arch and the Roman amphitheater. Ngarambat kaluar ngaliwatan kebon anggur subur tina Chateauneuf-du-Pape, Provence jeung sampel wines lokal mangsa sési tasting. Admire nu Warisan Dunya UNESCO-didaptarkeun Pont du Gard - a saluran cai Romawi. Nganjang ka kota abad pertengahan di Les Baux de Provence. Bertengger tinggi di gunung Alpines, sarta manggihan desa Provencal of Gordes na Roussillon.

 

Kumaha Ka Cokot Aya?

ku Train, tangtosna! perjalanan rail pikeun Provence geus disadiakeun ku karéta mainline, kaasup-speed tinggi TGV, kidul ti Paris, via Lyon, Avignon, Aix-en-Provence, jeung Marseille, lajeng sapanjang basisir Tengah (moal speed tinggi) ka Alus, Perancis. Anjeun tiasa meunang tiket anjeun dina dina menit ti Simpen A Train

 

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang onto situs anjeun, anjeun bisa boh motrét téks urang na ngan masihan kami kiridit kalawan tumbu ka pos blog ieu, atawa anjeun klik di dieu: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/provence-see-get-there/- (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)