Wacan Maca: 3 menit(Paling Keri Dianyari On: 02/06/2020)

Yen sampeyan wis planning trip kanggo Amsterdam nanging isih mengetahui wektu paling apik kanggo pindhah, sampeyan bisa pengin nimbang riko sak Restaurant Week 2019 ing Walanda.

Restaurant Week acara kuliner sing njupuk Panggonan tahunan kabeh ndonya ing 35 kutha-kutha utama kaya Amsterdam, New York, lan Hong Kong. The Restaurant Week pisanan njupuk Panggonan ing New York; digawe dening Tim Zagat, pangadeg Survey Zagat, lan Joe Baum, kulinèr ajeni.

minggu iki supaya sukses sing nyebar menyang kutha-kutha liyane tengen globe. Ing tanggal Restaurant Week beda-beda saka kutha kanggo kutha; Nanging, konsep punika biasane padha tengen kabeh lokasi. Agencies eateries ningkataké minggu aturan nedha awan lan nedha bengi istimewa ing prices atraktif.

 

Amsterdam Restaurant Week 2019

 

Yen sampeyan tresna pangan lan budget diwatesi, Restaurant Week nawakake kesempatan kanggo mangan ing restoran ing ndhuwur Amsterdam ing rega diskon. Njupuk kasempatan kanggo mangan ing kepileh Le Garage, ing Brasserie La Camelia ing Okura Hotel, utawa ing Brasserie ing Amstel Hotel for kurang!

Ing sisih paling iku Restaurant Week National ana ing Amsterdam kaping pindho taun, ing spring lan maneh ing Autumn. Kaping loro taun, restoran ing saindenging Walanda acara saben minggu ing ngendi sampeyan bisa nyenengake panganan sing lengkap kanggo sebagian isi sing biasane digunakake. Seneng nedha bengi 3-mesthi mung € 28,50!

Kira-kira 135 restoran kabeh liwat Amsterdam melu kang ndadekake pilihanipun akeh banget. Acara biannual yakuwi kanggo menakake pengalaman. Mangan lan ngombé ing Amsterdam perusahaan dining finest dening sampling menu kanggo rega tetep. Ana wektu ora luwih becik kowé rasa restaurant teken pasugatan sing bakal digunakake mbayar rega lengkap sak sembarang wektu liyane taun.

Nanging sadurunge njaluk banget bungah, njupuk cathetan sing ora bisa mung lumaku menyang restoran iki lan nyana bakal lenggah. Reservasi sing kudu, dadi sampeyan kudu Book minangka awal minangka bisa minangka panggonan kathah isi munggah cepet.

Brussels kanggo Amsterdam Trains

London menyang Amsterdam Trains

Antwerp kanggo Amsterdam Train

Lille kanggo Amsterdam Trains

 

Carane njaluk kanggo Restaurant Week ing Walanda

Outdoor sitting during Restaurant Week

 

Nalika ana akeh opsi kanggo lelungan kanggo njaluk sampeyan acara Amsterdam Restaurant Week, Perjalanan Sepur siji saka cara sing paling seneng lan macem kanggo lelampahan. Iku ndadekake kabeh pengalaman liyane paweling Panjenengan lelungan liwat Eropah, njupuk ing pandelengan lan tekan ing Panjenengan panggonan gastronomic ing gaya lan comfort.

Salah siji bab sing paling apik nalika lelungan Eropah sing ora perlu ijolan itungan, iku kabeh padha.

Hanover kanggo Trains Rotterdam

Dortmund kanggo Trains Rotterdam

Hamburg kanggo Trains Rotterdam

Cologne to Trains Rotterdam

 

 

Paris kanggo Amsterdam dening Sepur iku kira-kira 3 lan setengah jam nalika Berlin kanggo Amsterdam punika 6 jam trip Sepur. Book awal lan nyimpen ing prices tiket. Priksa metu tanggal kanggo Restaurant Week 2019 ing Walanda supaya sampeyan bisa cadangan kursi Sepur Panjenengan ing advance lan seneng tabungan ageng. Njaluk tarif paling travel Sepur karo Simpen A Train

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita dhateng situs, sampeyan bisa salah siji njupuk foto lan teks kita lan mung menehi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki, utawa klik kene: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/restaurant-week-netherlands/ - (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)