Waktos Maca: 3 menit
(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 02/06/2020)

Lamun geus perencanaan lalampahan ka Amsterdam tapi masih figuring kaluar wayah pangalusna pikeun buka, mangga hoyong mertimbangkeun datangna mangsa Rumah Makan Minggu 2019 di Walanda.

Réstoran Minggu mangrupakeun acara kuliner anu lumangsung taunan sakuliah dunya dina 35 Kota utama kawas Amsterdam, York énggal, jeung Hong Kong. The Rumah Makan Minggu hareup lumangsung di New York; dijieun ku Tim Zagat, pangadeg Survey Zagat, jeung Joe Baum, restaurateur terhormat.

minggu ieu jadi suksés nu eta sumebar ka sakuliah mun kota lianna di sakuliah dunya. Kaping of Rumah Makan Minggu rupa-rupa ti kota ka kota; kumaha oge, konsep ilaharna sami di sakuliah sakabeh lokasi. Milu eateries ngamajukeun saminggu maturan dahar beurang sarta dinner specials dina harga pikaresepeun.

 

Amsterdam Rumah Makan Minggu 2019

 

lamun cinta dahareun jeung Anjeun anggaran ngan bisa laksana, Réstoran Minggu nawarkeun maneh kasempetan dine di réstoran luhur di Amsterdam kalawan harga potongan. Grab kasempetan dahar di exquisite Le Garasi, nu Brasserie La Camelia di Okura Hotel, atawa Brasserie di Amstel Hotel pikeun kirang!

Bagian Hadé pisan nu Rumah Makan Minggu Nasional lumangsung dina Amsterdam dua kali sataun, di cinyusu jeung deui gugur. Dua kali sataun, restoran di seluruh Walanda boga minggu-lila kajadian di mana anjeun bisa ngarasakeun tangtu full hidangan for a fraksi naon nu bakal maranéhanana ilaharna ngarugikeun. Ngarasakeun dinner 3-Tangtu keur hijina € 28,50!

kira-kira 135 réstoran sakuliah Amsterdam ilubiung nu ngajadikeun pilihan anjeun loba. Acara biannual boga tujuan pikeun simplify pangalaman dina. Dahar jeung nginum di Amsterdam establishments makan finest ku sampling ménu maranéhanana pikeun harga dibereskeun. Aya waktos teu hadé pikeun anjeun secukupnya nu réstoran signature masakan nu disebutkeun bakal mayar harga pinuh pikeun mangsa wae lianna taun.

Tapi saméméh anjeun meunang teuing bungah, nyandak catetan nu moal bisa ngan leumpang kana réstoran kasebut sarta ngaharepkeun bisa seated. Reservations anu kudu, jadi Anjeun kudu buku sakumaha mimiti anjeun bisa jadi tempat ieu condong eusian up gancang.

Brussel ka Amsterdam Kareta

London nepi Amsterdam Kareta

Antwerp ka Amsterdam Train

Lille jeung Amsterdam Kareta

 

Kumaha carana Cokot ka Rumah Makan Minggu di The Walanda

diuk outdoor salila Rumah Makan Minggu

 

Bari aya loba pilihan pikeun lalampahan ka meunang anjeun acara Amsterdam Rumah Makan Minggu, nyaeta lalampahan karéta salah sahiji cara paling pikaresepeun tur hebat ka perjalanan. Ayeuna damel di sakabéh pangalaman langkung memorable sakumaha anjeun ngarambat ngaliwatan Éropa, ngalakukeun dina wisata sarta anjog di anjeun tujuan gastronomic dina gaya jeung kanyamanan.

Salah sahiji hal pangalusna mun anjeun ngarambat Éropa téh nu teu kedah tukeur mata uang Anjeun, éta sadayana sami.

Hanover jeung Kareta Rotterdam

Dortmund kana Kareta Rotterdam

Hamburg kana Kareta Rotterdam

Cologne kana Kareta Rotterdam

 

 

Paris ka Amsterdam ku karéta téh kurang 3 sarta satengah jam bari Berlin ka Amsterdam nyaéta 6-jam lalampahan karéta. Buku mimiti na simpen dina harga tikét. Pariksa kaping pikeun Rumah Makan Minggu 2019 dina The Walanda sangkan anjeun tiasa cagar korsi karéta Anjeun sateuacanna terasrasakeun tabungan badag. Meunang ongkos pangalusna dina perjalanan karéta kalawan Simpen A Train

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang onto situs anjeun, anjeun bisa boh motrét téks urang na ngan masihan kami kiridit kalayan link mun pos blog ieu, atawa anjeun klik di dieu: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Frestaurant-week-netherlands%2F%3Flang%3Dsu - (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)