(Paling Keri Dianyari On: 09/10/2019)

Kanggo kulawargané karo anak, Nunggang karo dicekel bocah ing Sepur bisa dadi loro macem lan cara terjangkau kanggo lelungan. Iku uga mbok menawa paling nyaman lan paling ora ngepenakke nalika sampeyan lelungan karo anak. We ngerti lelungan karo anak wis daunting ana prakara apa cara transportasi, supaya yen sampeyan lagi Nunggang karo dicekel bocah ing Sepur. Kene sawetara tips!

 

Arrive early when you Riding with kids on a train

Keluarga bakal pengin njaluk menyang stasiun awal kanggo Pick munggah karcis lan golek kursi apik bebarengan ing Sepur. Yen sampeyan wis ora dilindhungi undhang-undhang kursi, kursi kasedhiya ing kawitan-teka, first served basis, supaya ora njaluk macet ing posisi ngendi sampeyan bakal loro.

Dusseldorf to Trains Munich

Dresden to Trains Munich

Nuremberg menyang Sepur Munich

Bonn kanggo Trains Munich

 

Nunggang karo dicekel bocah ing dolanan Sepur

 

Mikir bab turu nalika Nunggang karo dicekel bocah ing Sepur.

Nunggang karo dicekel bocah ing trip Sepur bertepatan karo wektu turu anak kang, supaya priksa manawa sampeyan wis disiapake. Nggawa item comfort kaya guling utawa blankie favorit.

Lyon kanggo Nice Trains

Paris kanggo Nice Trains

Avignon to Nice Trains

Marseilles kanggo Nice Trains

 

Hiburan.

Bagéan sing paling penting saka planning Panjenengan kanggo trip Sepur (utamané yen iku dawa) kudu carane sampeyan lagi arep supaya dicekel bocah nglipur.

Pilihan ketok kanggo paling tuwane bakal tuku sawetara Toys utawa nggawa sing favorit saka ngarep. Paint kuku bocah-bocah wadon ', maca buku, muter Uno, nggawa werna ing buku, lan ngrungokake buku-buku audio.

liyane tip gedhe for Riding with kids on a train is to download film ing piranti nalika sampeyan lagi ing ngarep lan duwe akses kanggo WIFI.

ana no car seat requirements or fasten seat belt signs, supaya dicekel bocah sing free kanggo mindhah bab Sepur sing ndeleng Pas! Exploring sepur karo dicekel bocah iku cara sing gedhe supaya wong dikuwasani.

Brussels kanggo Amsterdam Trains

London menyang Amsterdam Trains

Berlin kanggo Amsterdam Trains

Paris kanggo Amsterdam Trains

 

 

njaluk Nyaman!

Ana apa-apa Samsaya Awon saka kang ing trip lan kang ngalangi ing sembarang cara dening sandhangané. Dress kanggo comfort! Muaturun breathable, sandhangan melar lan nyaman sepatu supaya seneng pengalaman ing Sepur. seng numpaki Experienced nyaranake nggawa Jayanagar cilik sawetara saka ngarep banget, kaya kemul utawa uncalan lan guling.

Kabeh sing ngiwa kanggo nindakake iku lungguhan, ngendhokke lan seneng Riding karo dicekel bocah ing pengalaman Sepur. Amarga njupuk ana setengah seneng-seneng!

 

Ayo kita ngerti dening tweeting kita ing @SaveATrain! , Sampeyan bisa nemokake saluran sosial kita ing ngisor Saveatrain

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita dhateng situs, banjur klik kene: http://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/riding-with-kids-on-a-train/ - (Gulung mudhun kanggo ndeleng Embed Code)

  • Yen sampeyan pengin dadi apik kanggo kedhaftar, sampeyan bisa nuntun wong-wong mau langsung menyang kaca search, ing link iki sampeyan bakal nemokake paling populer Sepur rute kita – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml – nang sampeyan duwe pranala kita karo / en / nanging sampeyan bisa ngganti menyang / fr / utawa / de / utawa / iku / lan basa liyane