Timp de citit: 6 minute
(Ultima actualizare în: 02/09/2022)

Odată cu progresul tehnologiei, călătoria nu a fost niciodată mai ușoară. Există atât de multe moduri de a călători în zilele noastre, dar călătoria cu trenul este cea mai bună modalitate de a călători. Ne-am adunat 10 beneficiile călătoriei cu trenul, deci dacă mai aveți îndoieli cu privire la cum să vă deplasați în Europa, îl vei găsi foarte util.

  • Transportul feroviar este modul cel mai ecologic de a călători. Acest articol a fost scris pentru a educa despre tren de călătorie și a fost făcută de Salvare tren, Cele mai ieftine bilete de tren din Europa.

 

1. Călătorii ecologice

Călătoria cu trenul este un mod de călătorie ecologic. Călători din generația Z, sau zoom-uri, simt foarte mult să folosească transportul ecologic în timp ce explorează lumea și descoperă culturi. Călătoria cu trenul produce mai puțin carbon decât mașinile sau călătoriile cu avionul. în plus, întrucât trenurile sunt transport comun, combustibilul este împărțit între mulți pasageri, în comparație cu călătoria individuală.

Trenurile Amsterdam spre Londra

Paris Trenurile Londra

Berlin Trenurile Londra

Bruxelles la trenuri Londra

 

10 Benefits Of Traveling By Train

 

2. Cele mai bune vederi din lume

Unele dintre cele mai pitorești priveliști din lume pot fi văzute doar de la fereastra unui tren. Rutele de tren trec prin locuri fantastice unde mașinile și autobuzele nu vor trece niciodată. Avantajul călătoriei cu trenul este că puteți admira aceste priveliști fără a conduce și într-un scaun confortabil de tren.

Pe lângă faptul că admirăm priveliștile de la fereastra trenului, călătoria este o oportunitate de a documentează-ți călătoriile. Călătorind cu trenul, spre deosebire de conducere, vă permite să faceți o pauză pentru a explora și să vă amintiți toți oamenii pe care i-ați întâlnit și locurile pe care le-ați vizitat și să le scrieți într-un jurnal, precum și detalii din peisajul de pe drum.

Frankfurt Trenurile Berlin

Leipzig Trenurile Berlin

Hanovra Trenurile Berlin

Hamburg la trenuri Berlin

 

Mountain Railway

 

3. Fără întârzieri meteo

Când călătoriți cu avionul, sunt foarte des întârzieri sau, în cel mai rău caz, anulări de zboruri. Puteți alege să călătoriți cu mașina, dar dacă plănuiești o vacanță de iarnă, apoi drumurile blocate din cauza zăpezii abundente și chiar drumurile alunecoase pot provoca întârzieri în călătoria dumneavoastră. Întârzierile de câteva ore pot duce la un lanț de întârzieri dacă aveți o călătorie lungă înainte.

in orice caz, călătoria cu trenul este mult mai ușoară și nu suferă întârzieri în cazul schimbărilor meteorologice extreme. Trenurile sunt renumite pentru punctualitate și confort și sunt foarte sigure pentru a călători, mai ales în condiții meteorologice nefavorabile. De exemplu, cel de la un capăt la altul al lumii este cea mai bună modalitate de a călători din Europa în Rusia și China atunci când vremea de afară este înzăpezită și rece pentru cea mai mare parte a anului.

Bruxelles la trenuri Amsterdam

Londra Trenurile Amsterdam

Berlin Trenurile Amsterdam

Paris Trenurile Amsterdam

 

10 Benefits Of Traveling By Train in a city

 

4. Punctualitate

Unul dintre cele mai rele lucruri care se pot întâmpla într-o călătorie este atunci când un zbor este întârziat sau anulat fără o explicație. Trenurile sunt foarte punctuale și respectă orarele. Întârzierile trenurilor sunt rare și abia se întâmplă fără notificare prealabilă.

Prin urmare, unul dintre 10 avantajul călătoriei cu trenul este punctualitatea. Dacă călătoriți cu un program strâns cu mai multe mijloace de transport, apoi a lua o călătoria cu trenul este modalitatea ideală de a călători.

Salzburg Trenurile Viena

Munchen la trenuri Viena

Graz Trenurile Viena

Praga la Viena Trenurile

 

5. Locațiile Gării Centrale

Avantajul călătoriei cu trenul este că te poți urca într-un tren din centrul orașului, în cea mai mare parte a Europei. Gările din Europa sunt situate în locații centrale, făcând trenurile accesibile și confortabile pentru fiecare tip de călător.

Asa de, În cele mai multe cazuri, gara centrală va fi a 7 minute de mers pe jos de piata orasului. Prin urmare, călătoria cu trenul de la aeroport la hotel și retur este cel mai confortabil mod de a călători în majoritatea orașelor europene.

 

 

6. Accesibilitate

Trenurile sunt rapide, modern, confortabil, și economii de timp fantastice pentru călători. În ciuda acestor mari beneficii, călătoria cu trenul este una dintre cele mai economice moduri de călătorie. Companiile feroviare au oferte grozave pentru orice călător: familie, om de afaceri, Călător solo, călător în vârstă, și mult mai mult.

în plus, sunt tipurile mele de abonamente feroviare pentru orice fel de călătorie. Prin urmare, daca esti călătorind în Europa cu buget redus, sau cu dorința de a strica, au timp scurt, sunt un călător singur, sau călătorind cu un prieten, atunci călătoria cu trenul este cea mai accesibilă și recomandată modalitate de călătorie.

Interlaken la trenuri Zurich

Lucerna la trenuri Zurich

Berna la trenuri Zurich

Geneva la trenuri Zurich

 

Train Station Wallpaper

7. Capacitatea de a lucra

Spre deosebire de autobuze, trenurile oferă întotdeauna conexiuni Wi-Fi, Mese, și un cadru confortabil pentru muncă în timp ce sunteți în călătorie. Deși s-ar putea să fie nevoie să achiziționați un 1Sf bilet de clasă pentru a călători în clasa business sau pentru a beneficia de Wi-Fi gratuit, dacă călătorești pentru muncă, atunci un tren oferă cele mai bune condiții pentru a lucra pe drum.

Prin urmare, trenul este locul perfect pentru a termina o prezentare sau un raport dacă sunteți călătoresc pentru afaceri. în plus, puteți efectua unele apeluri de afaceri online folosind timpul de față fără a pierde timp prețios. Zoom sau Echipele au devenit cu siguranță o modalitate acceptabilă de a face întâlniri de afaceri, oriunde ai fi.

 

Man Working On Laptop In a Train

8. Perfect pentru călătorii în grup

Trenurile sunt o modalitate grozavă de a călători împreună cu prietenii sau familia. Spre deosebire de autobuze și avioane, in tren, întregul grup poate sta împreună în jurul unei mese sau poate împărți o cabină. Este incredibil de confortabil trenuri de dormit și călătorii lungi, unde se poate rezerva o cabana pentru patru persoane.

Un avantaj suplimentar pentru grupurile care călătoresc cu trenul este că unele companii de căi ferate au oferte speciale pentru grupuri. De exemplu, puteți obține până la 30% oprit dacă călătoriți într-un grup de 3 la 9 pasageri, care poate fi un mare economisitor în călătoria dvs. Asa de, primești o reducere grozavă și împărtășești călătoria cu oamenii cu care te simți cel mai confortabil, garantând un somn sănătos și plăcut.

Trenuri Lyon spre Versailles

Trenuri de la Paris la Versailles

Trenuri de la Orleans la Versailles

Trenuri Bordeaux spre Versailles

 

10 Benefits Of Traveling By Train

9. Călătorii lungi confortabile

Călătoria pe distanțe lungi necesită răbdare, timp, si pregatire. Trenurile sunt o modalitate excelentă de a parcurge o mulțime de kilometri într-un timp scurt și cu un efort minim. Trenurile interurbane sau regionale sunt dotate cu cele mai bune dotări, gata pentru a satisface pasagerii’ fiecare nevoie.

Călătorii nu trebuie să-și facă griji cu privire la unde este următoarea oprire pentru a lua o bucată de mâncare, pauze de baie, sau chiar trecerea prin controlul pașapoartelor pentru a ajunge la zborul de legătură. Trenurile au o cafenea la bord, nu necesită coborârea la punctul de control de frontieră, și au tot ce le-ar putea avea nevoie într-o călătorie cu trenul de 8 ore la câțiva pași de scaun.

München la trenuri Innsbruck

Salzburg la Innsbruck Trenuri

Oberstdorf la trenuri Innsbruck

Graz Trenurile Innsbruck

 

High Speed Rail waiting for departure

10. Planificare în avans

Unul dintre avantajele de top ale călătoriei cu trenul, mai degrabă decât cu autobuzul, mașină, sau avionul este că știi exact când pleci și când ajungi. Acest avantaj este perfect pentru călătorii de afaceri, care nu pot risca întârzieri pe itinerariu din cauza blocajelor de trafic sau a problemelor tehnice. În plus, călătorind cu trenul vă va duce exact unde trebuie să mergeți, în cazul în care ai tendința de a te rătăci sau de a te rătăci în direcții.

Prin urmare, un mijloc de transport fiabil este esențial pentru călătorii, iar capacitatea de planificare în avans este printre cele mai bune 10 beneficiile călătoriei cu trenul. Pur şi simplu rezervați biletul de tren online, și planificați restul călătoriei în avans, rezervând hotelul, excursii, și orice alte activități pe care doriți să le faceți.

Trenuri de la Viena la Budapesta

Trenuri Praga - Budapesta

Trenuri de la München la Budapesta

Trenuri de la Graz la Budapesta

 

Vintage Train Station

Aici la Salvați un tren, vom fi bucuroși să vă ajutăm să planificați și să beneficiați de o călătorie de neuitat cu trenul.

 

 

Doriți să încorporați postarea noastră de blog „10 beneficii ale călătoriei cu trenul”Pe site-ul dvs.? Puteți fie să ne faceți fotografiile și să ne trimiteți mesaje sau să ne acordați credit cu un link către această postare pe blog. Sau click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fro%2F10-benefits-traveling-by-train%2F – (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)