Timp de citit: 6 minute
(Ultima actualizare în: 28/01/2022)

Călători cu un dinte dulce, fiți atenți! Nu s-ar fi gândit să de călătorie prin Europa doar de dragul de a încerca deserturi, dar ar trebui să. Europa are unele delicatese fantastice pe care le va aduce mai aproape de cultură din țara pe care o explorați. Plus, acestea vor incanta papilele gustative. Ce nu este de iubit?

Dacă ideea suna intrigant suficient pentru a încerca și vă întrebați de unde să înceapă, nu se agita. Pentru a vă ajuta să decideți, am compilat o listă blândă a 10 Cele mai apreciate patiserii pentru a încerca pe călătoria către Europa. Să aruncăm o privire mai atentă la ei:

 

1. Amsterdam, The Olanda - Micul meu Patisserie

Este rar pentru a întâlni bine făcut- delicatese franceze in alte țări, dar nu vă faceți griji - brutar este franceza. Micul meu Patiserie oferă tot felul de delicii franceze dinte dulce, inclusiv chouquette și Eclairs, printre alte specialități.

Cu un design tradițional francez, Micul meu Patiserie evocă perfect spiritul Franței în stabilirea olandeză. Mai mult, ei folosesc, de asemenea, rețete tradiționale franceze, care nu reușesc să satisfacă poftele tale. Nu pierde acest loc, dacă vă aflați în Amsterdam!

Bruxelles la trenuri Amsterdam

Londra Trenurile Amsterdam

Berlin Trenurile Amsterdam

Paris Trenurile Amsterdam

 

2. Roma, Italia - Casa de panificatie

Această brutărie este o altă situație aparent de pește-out-de-apă, deoarece nu este vorba de produse de patiserie italiene. In schimb, Brutăria Casa este specializată în brioșe, o invenție favorit strict american, care poate fi așa delicios nu veți mai dori să plece.

Cel mai bun lucru despre panificatie Casa este varietatea de arome, cel puțin în cazul în care papilele gustative sunt vizate. Dar, din moment ce este imposibil doar pentru a încerca o cupcake, corpul tau plaja nu va multumesc. in orice caz, aceste brioșe ar putea fi în valoare de cheltuieli în plus câteva ore în sala de sport pentru a arde calorii.

Florența la trenuri Roma

Napoli la trenuri Roma

Florența Trenurile Pisa

Roma Trenurile Veneția

 

3. Roma, Italia - Biscottificio Innocenti

Dacă sunteți dor de strict italian deserturi, Biscottificio Innocenti nu vă va dezamăgi. Ea merită cu adevărat locul printre 10 Cele mai apreciate patiserii pentru a încerca pe călătoria către Europa datorită biscotti sale. Este un magazin minuscul cu un cuptor imens care produce cei mai delicioși biscuiți pe care îi vei face încercați în Italia.

Și nu veți găsi rețeta pentru ei oriunde - Biscottificio păstrează secretele. Asigurați-vă că pentru a proba lor Urat dar bun. Este un biscuit în formă de piramidă, care nu va fi capabil de a obține suficient de.

Milano la Roma Trenuri

Florența la trenuri Roma

Pisa către trenuri Roma

Napoli la trenuri Roma

 

4. Paris, Franța - Pâine și Unele idei

Numele acestei brutărie pariziene minunat se traduce ca Pâine și idei, care este un nume inspirat pentru produse alimentare de inspirație. Și în timp ce numele lor implică o specializare în pâine, asta nu e tot ce le oferă.

Vă puteți bucura, de asemenea, cornuri lor! Aceste bunuri coapte au reputația de a fi cele mai bune cornurile din Paris. Atunci când în Paris, nu pierde una dintre cele mai bune brutării din Europa.

Amsterdam Trenurile Paris

Londra Trenurile Paris

Rotterdam Trenurile Paris

Bruxelles la trenuri Paris

 

 

5. Munchen, Germania - Cafenea Cafea Fast

Cafe shops are on the top 10 Best Bakeries To Try On Your Trip To Europe

Oamenii din Munchen produse de patiserie dragoste lor, și că este evident din înalta considerație o au pentru Konditorei Kaffee Schneller. Dar de ce este una dintre cele mai 10 Cele mai apreciate patiserii pentru a încerca pe dvs. Excursie în Europa?

După ce merge cu greu printr-o ingrozitor agitata, sumbru, și luni obositoare, aveți nevoie de ceva pentru a ridica moralul. Dacă sunteți în Munchen, Răspunsul se află în delicios, produse de patiserie de casă. Poti findthose in cafea mai rapid, alături de un ceașcă fierbinte reconfortant de cappuccino sau cacao. Cel mai adesea, nu va fi nevoie o scuză să-l viziteze, la toate.

München la trenuri Salzburg

München la trenuri Passau

Nürnberg la trenuri Passau

Salzburg Passau

 

6. Zurich, Elveţia - Conditorei Schober

Zurich este locul definitiv pentru a căuta cele mai bune brutăriile din Europa. elveţienii avea bomboane de ciocolată mare și chiar mai bine artizani de patiserie pe care le va impresiona cu siguranță. Conditorei Schober este una dintre brutăriile le puteți găsi în „colțul dulce“ vechi al orașului.

Este un aspect tradițional puțin cafenea care are unele dintre cele mai uimitoare produse de patiserie și bomboane de ciocolată manual puteți încerca. decor minunat, deserturi mari, și un patio la se bucură în vara - ce nu este de iubit?

Munchen la trenuri Zurich

Berlin Trenurile Zurich

Basel la trenuri Zurich

Viena Trenurile Zurich

 

7. Zurich, Elveția - Confiserie Sprungli

Noi nu am terminat cu Zurich încă! Există un loc mai demn de menționat pe lista celor mai bune brutării din Europa. Privită ca cea mai frumoasă cafenea din oraș, Confiserie Sprungli este destul de celebru în Zürich.

De specialitate pe care le-a făcut celebru este Luxemburgli macaroons, dar ciocolata lor este superb, de asemenea. Specialități lor sunt sigur de a face toate simțurile cânte. Nu puteți vizita Confiserie Sprüngli fără a încerca afară macarons Luxemburgli!

Interlaken la trenuri Zurich

Lucerna la trenuri Zurich

Berna la trenuri Zurich

Geneva la trenuri Zurich

 

8. produse de panificație din Danemarca - Kaffehuset Copenhaga, Danemarca

Danish bakery — Kaffehuset — Copenhagen, Denmark

Nu poți menționa produse de patiserie fără a recunoaște cât de pricepuți sunt danezii în a le face. De aceea nu este o surpriza de a găsi o brutărie danez din Copenhaga, printre cele mai bune brutăriile din Europa. Kaffehuset este un pretendent clar pentru locul, și câștigă mulțumită produse de patiserie apetisante.

Studentii din Copenhaga favoarea lui Kaffehuset prăjitură cu brânză, așa cum este cunoscut a fi cel mai încântătoare și prăjitură cu brânză cele mai delicioase din oraș. Puteți încerca să reziste alura, dar cel mai probabil vei eșua - și să fie foarte fericit că ai făcut-o.

 

9. Londra, Anglia - Lauderee

Un alt out-of-Franța brutărie europeană care a numele său în delicii dulci franceze, Lauderee vă va încânta. Londonezii adora acest loc, și veți prea o dată vizitați Londra pentru prima dată.

Macarons sunt specialitatea lor, și nu va fi în măsură să le spun în afară de omologii lor francezi. Crema din interiorul macaron se va topi în gură, după ce rontai shell în culori pastelate. Ea nu se obține nici mai bine decât!

Amsterdam La Londra Trenuri

Paris Trenurile Londra

Berlin Trenurile Londra

Bruxelles la trenuri Londra

 

10. Viena, Austria - Demel

Demel este o unitate de desert celebru în Viena, pentru un motiv - prăjituri lor. Ana DEMAL este o Torte ciocolata pretext pe nivele, care este unul dintre principalele motive pentru reputația perfectă a lui Demel.

Demel este mai mult decat un favorit turistic - istoria sa este de peste 230 ani lungi, care este fascinant și impresionant. Unele dintre specialitățile vă puteți bucura sunt nuc tort, Esterhazy tort, Sachertorte, și dobos tort. Pe scurt, dacă sunteți în căutarea pentru doza zilnică de tort, nu căutați mai departe de Demel.

Salzburg Trenurile Viena

Munchen la trenuri Viena

Graz Trenurile Viena

Praga la Viena Trenurile

 

Gata de a avea un neuitat (și delicioase) Vacanță cu întreaga familie? Vizitați cele mai bune zece brutăriile din Europa din lista noastră, si vei fi uimit. Asigurați-vă că pentru a planifica vacanta si rezervați direct biletele de tren la timp!

 

 

Vrei pentru a încorpora blog-ul nostru “10 Cele mai apreciate patiserii pentru a încerca pe călătoria către Europa ” pe site-ul dvs.? puteți fie să ne faceți fotografiile și să ne trimiteți mesajul și să ne acordați credit cu un link către această postare pe blog. Sau click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2F10-best-bakeries-europe%2F%3Flang%3Dro– (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)