Timp de citit: 5 minute
(Ultima actualizare în: 15/07/2022)

Franța este plină de priveliști uluitoare. Dacă călătoriți pentru prima dată în Franța, haideți să aruncăm o privire asupra noastră 10 Itinerar de călătorie de zile! Să presupunem că doriți să vă bucurați de podgoriile franceze din mediul rural și de grădinile romantice din jurul castelurilor incredibile. În acest caz,, Urmând acest itinerar acoperă cele mai bune dintre cele mai frumoase locuri din Franța.

Zi 1 Din itinerarul tău de călătorie în Franța – Paris

În timp ce poți petrece cu ușurință o săptămână la Paris, doar dacă ai 10 zile de călătorie în Franța, atunci cel puțin două zile ar trebui să fie la Paris. O excursie de 10 zile în Franța trebuie să înceapă cu un picnic cu vedere la Turnul Eiffel și să continue până la Arcul de Triumf. Acestea sunt doar două locuri de vizitat într-un tur clasic la Paris.

în plus, a petrece ziua rătăcind pe străzi este cel mai bun mod de a petrece o după-amiază la Paris. Explorarea micilor buticuri și cafenele sau plimbarea de-a lungul Senei vor fi câteva lucruri unice care vor face începutul călătoriei dumneavoastră în Franța de neuitat.

Amsterdam Trenurile Paris

Londra Trenurile Paris

Rotterdam Trenurile Paris

Bruxelles la trenuri Paris

 

10 Days France Travel Itinerary: Paris

 

Zi 2 – Rămâi la Paris

În a doua zi la Paris, te-ai putea bucura de Catedrala Notre Dame, o plimbare de-a lungul Senei, și vizitați incredibilul Luvru pentru a o admira pe Mona Lisa. Pentru a descoperi partea boema a Parisului, un tur ghidat prin Montmartre și Bazilica Sacre-Coeur este opțiunea ideală. Dupa aceea, daca ai timp scurt, liber tururi de mers pe jos în oraș sunt o modalitate fantastică de a descoperi ce este mai bun din Paris.

Pe lângă învățarea despre istorie și cultură, te poți conecta cu alții călătorii pentru prima dată la Paris și chiar să continue explorarea Franței împreună. în plus, ghidul este un parizian local, așa că vor avea o mulțime de sfaturi și recomandări grozave pentru a se bucura de Paris ca un localnic.

 

Montmartre Walking Tour

 

Zi 3 – Versailles și Giverny

La o oră cu trenul de Paris 2 sate fermecătoare, Versailles și Giverny. Majoritatea oamenilor nu știu că Versailles este un oraș mic și nu doar faimosul Palat Versailles. în plus, numai iubitorii de artă vor fi familiarizați cu numele Giverny. Odată adăpostește pictorul impresionist francez Claude Monet, astăzi Giverny atrage vizitatori care doresc să admire faimoasa grădină și nuferii de aproape și personal.

Prin urmare, ai avea un timp uimitor explorând minunatul palat Versailles și grădinile sale. Grădinile din Versailles sunt imense și perfecte pentru o zi în afara Parisului, și la fel și pentru Giverny. Orașul este relativ mic, iar casa lui Monet este principala atracție din Giverny. Asa de, ați putea combina cu ușurință o scurtă excursie la Giverny și să petreceți restul zilei la Versailles, astfel încât să puteți explora în mod corespunzător palatul și împrejurimile.

Trenuri Lyon spre Versailles

Trenuri de la Paris la Versailles

Trenuri de la Orleans la Versailles

Trenuri Bordeaux spre Versailles

 

The Palace Of Versailles

 

Zile 4-6 De Ta Călătorii în Franța – Valea Loarei și Bordeaux

Următoarea oprire din călătoria ta de 10 zile în Franța este în tărâmul incredibil al vinului, Bordeaux, și Valea Loarei. Acasă la un castel francez fabulos, grădini romantice, și râul Loara, Valea Loarei vă va oferi un gust al peisajului rural și al stilului de viață francez. Prin urmare, închirierea unei biciclete pentru a merge cu bicicleta în jurul văii este o modalitate excelentă de a explora cea mai frumoasă regiune a Franței și istoria satelor din jur.

În plus, pe când la Paris, vă puteți răsfăța cu patiserie dulci și preparate din bucătăria franceză în restaurantele rafinate, în Bordeaux, te vei rasfata degustare de vinuri. Regiunea Bordeaux este renumită pentru podgoriile sale excelente, deci asigurați-vă că vă planificați tur de vii cu mult inainte, ca sa nu ratezi nimic. Degustările de vinuri sunt un motiv excelent pentru a petrece noaptea într-un Airbnb sau un castel fermecător din Loira sau Bordeaux..

Paris Trenurile Bordeaux

Trenuri de la Marsilia la Bordeaux

Nantes la trenuri Bordeaux

Trenuri de la Cannes la Bordeaux

 

 

Zi 7-8 De Ta Călătorii în Franța – Provence

Câmpurile de lavandă cu castele în fundal sunt unele dintre cele mai faimoase priveliști ale Franței. Prin urmare, dacă plănuiești o vacanță de vară în Franța, Provence ar trebui să fie următoarea ta destinație pe itinerarul de călătorie de zece zile prin Franța.

Puteți petrece noaptea într-un castel fermecător sau Airbnb în Aix-en-Provence, deoarece această regiune are fantastice închirieri de vacanță. Astfel ai putea explora orașul fermecător și reperele din zonă. În a doua zi, puteți călători din Provence la Gorge du Verdon, una dintre minunile naturale incredibile ale Franței.

Dijon la trenuri Provence

Paris Trenurile Provence

Lyon Trenurile Provence

Marsilia la trenuri Provence

 

10 Days France Travel Itinerary: Provence

 

Zi 9 – Riviera Franceza

Pe dumneavoastră călătorie înapoi din Provence spre Paris, oprire la Nisa. Aici vă puteți bucura de un pic de soare și plajele aurii ale Rivierei Franceze. Intr-adevar, renumit în întreaga lume pentru coasta sa uimitoare și vibrațiile de vară, Nisa este destinația supremă din Franța pentru o vacanță la mare.

Pe lângă atmosfera relaxată, Nisa are restaurante grozave pentru a mânca ceva după o baie în Marea Mediterană. Nice este o opțiune excelentă dacă aveți scurt timp, dar ai putea să-ți prelungești șederea în Riviera Franceză și să vizitezi plajele din Saint Tropez. in orice caz, aceasta înseamnă că ar trebui să vă gândiți să vă scurtați șederea în Loira și Provence.

Trenuri de la Paris la Cannes

Trenuri Lyon - Cannes

Trenuri de la Cannes la Paris

Trenuri de la Cannes la Lyon

 

French Riviera In Summer

 

Zi 10 – Înapoi la Paris

Parisul este un final excelent pentru o călătorie de neuitat în Franța. Pe lângă reperele celebre, Parisul are multe locuri ascunse, despre care numai localnicii știu. Prin urmare, dacă ai o zi întreagă la Paris până la zbor, ai putea explora câteva dintre locurile mai puțin cunoscute din Paris, ca târgul de vechituri pentru un pic de cumpărături, sau a picnic în Parcul Buttes- Chaumont.

In cele din urma, Franța este o destinație de neuitat în Europa. De la celebrele câmpuri de lavandă din Provence până la Montmartre din Paris, Sunt multe locuri de descoperit în Franța. Prin urmare, A 10 Itinerarul de călătorie de zile în Franța poate deveni în două săptămâni minunate.

Paris Trenurile Amsterdam

Paris Trenurile Londra

Trenuri Lyon către Bruxelles

Trenuri Lyon spre Rotterdam

 

Franța este o țară uimitoare pe care fiecare călător trebuie să o experimenteze. Esti gata pentru o 10 Zilele de călătorie în Franța? Rezervă-ți biletul de tren cu Salvați un tren și lasă-te măturat de frumusețe!

 

 

Doriți să încorporați postarea noastră de blog „Itinerat de călătorie în Franța de 10 zile” pe site-ul dvs? puteți fie să ne faceți fotografiile și să ne trimiteți mesajul și să ne acordați credit cu un link către această postare pe blog. Sau click aici:

https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/ro/10-days-france-itinerary/ – (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)