Timp de citit: 6 minute
(Ultima actualizare în: 16/09/2022)

Olanda este o destinație de vacanță fantastică, oferind o atmosferă relaxată, cultura bogata, si arhitectura frumoasa. 10 Itinerarul de călătorie de zile ale Țărilor de Jos este mai mult decât suficient pentru a-și explora locurile celebre și acea cale ieșită din comun. Asa de, ambalează încălțăminte confortabilă, și fiți pregătiți să faceți o mulțime de ciclism, rătăcire, și explorarea în cea mai verde țară din Europa.

Zi 1 Din călătoria ta în Olanda – Amsterdam

Dacă sosiți în Țările de Jos cu avionul, cel mai probabil vei ajunge la Amsterdam. Acest oraș emblematic european este punctul de plecare pentru fiecare călătorie în Țările de Jos. In timp ce 2 zilele în Amsterdam sunt departe de a fi suficient timp pentru a explora piețele, canale, și cartiere fermecătoare, este începutul perfect pentru a 10 Itinerar de călătorie de zile în Olanda.

Asa de, o modalitate grozavă de a vă bucura de vibrațiile cool din Amsterdam este să vă începeți prima zi în Jordaan și canale, cel mai vechi cartier din Amsterdam. Cu mici cafenele drăguțe, buticuri locale, și frumoasă arhitectură olandeză, această zonă este atât de fermecătoare încât vei dori să stai toată ziua. in orice caz, încă poți să faci o vizită la casa Annei Frank, muzeul lalelelor și brânzeturilor, și vizitați degustați faimosul ștrudel cu mere la Winkle 43.

În timp ce poate suna puțin prea mult, toate aceste locuri grozave sunt la câțiva pași unul de celălalt, astfel încât veți economisi mult timp și vă veți bucura în continuare de o parte din cele mai bune atracții ale Amsterdamului.

Bruxelles la trenuri Amsterdam

Londra Trenurile Amsterdam

Berlin Trenurile Amsterdam

Paris Trenurile Amsterdam

 

Viennese Coffee With Tiny Dessert

Zi 2: Amsterdam

A doua zi la Amsterdam ar trebui să înceapă cu vizitarea muzeelor’ district. Muzeul Van Gogh, Rijksmuseum, și muzeul Moco sunt situate în jurul aceleiași piețe, care se mai numește și stația din piața muzeului din tramvaiul din Amsterdam. Moco este perfect pentru pasionații de artă modernă, Van Gogh pentru iubitorii de artă, și Rijksmuseum pentru cei care doresc să afle mai multe despre istoria olandeză, cultură, și artă.

După finalizarea părții artistice a zilei, puteți merge la piața Albert Cuyp pentru mâncare și cumpărături. Această piață stradală oferă o selecție excelentă de fructe proaspete, preparate locale, suvenir, și orice tip de cumpărături. Piața Albert Cuyp este unul dintre atracțiile din Amsterdam, așa că fă-ți timp pentru o vizită în timpul tău 10 excursie de zile în Olanda.

Bremen Trenurile Amsterdam

Hannover la trenuri Amsterdam

Bielefeld la trenuri Amsterdam

Hamburg la trenuri Amsterdam

 

Tulips Farmer's Market In Amsterdam

Zi 3: O excursie de o zi la Volendam, Edam și Zaanse Schans

Aceste 3 satele fermecătoare fac de obicei parte dintr-o excursie de jumătate de zi din Amsterdam. Pentru a experimenta stilul de viață rural olandez, o excursie în aceste sate este o modalitate grozavă de a petrece 3rd zi dintr-un itinerariu de călătorie de 10 zile în Țările de Jos. Puteți rezerva un tur fără să vă faceți griji că ajungeți la și de la oricare dintre acestea 3 sate, și doar stați pe spate și admirați priveliștile câmpurilor verzi, vaci, și mici căsuțe olandeze pe drum.

Edam este renumit pentru piețele sale de brânzeturi, Volendam pentru canalele sale și casele vechi, și Zaanse Schans pentru morile de vânt. Asa de, în doar câteva ore, veți afla mai multe despre cultura olandeză, viaţă, și istorie decât dacă ar fi să explorezi aceste sate pe cont propriu cu bicicleta sau cu mașina închiriată.

Bruxelles la trenuri Tilburg

Anvers la trenuri Tilburg

Berlin Trenurile Tilburg

Paris Trenurile Tilburg

 

 

Zi 4: Utrecht

Orașul universitar Utrecht este o destinație fantastică pentru o excursie de o zi din Amsterdam. La fel ca vecinul ei, Utrecht oferă vederi minunate la canal și are chiar canale cu două etaje. în plus, Utrecht este renumit pentru scena sa gastronomică, astfel încât să puteți lua o masă de la oricare dintre restaurante, găsiți un loc într-unul dintre canalele fermecătoare și petreceți un timp de neuitat stând pe spate și admirând atmosfera.

Călători din generația Z va iubi acest oraș necunoscut și vibrațiile sale tinere. Cel mai important, La Utrecht se poate ajunge ușor din Amsterdam cu trenul și chiar direct de la aeroportul Schiphol.

Bruxelles la trenuri Utrecht

Antwerp Trenurile Utrecht

Berlin Trenurile Utrecht

Paris Trenurile Utrecht

 

Holland Windmills

Itinerar de călătorie în Țările de Jos: Zile 5-6 Rotterdam

Cel mai modern oraș din Țările de Jos este doar 40 minute distanta de Haga. Luând 2 zilele pentru a explora Rotterdam vă vor oferi șansa de a afla despre partea mai modernă a vieții olandeze și arhitectura fantastică. În prima ta zi în Rotterdam, puteți face un tur cu bicicleta prin oraș.

În a doua zi, ai putea merge spre partea istorică a Rotterdamului, morile de vânt de la Kinderdijk. Dacă ești un iubitor de istorie, atunci veți găsi morile Kinderdijk fascinante. Apoi puteți continua la muzeul maritim pentru mai multe fapte istorice despre submarine.

Bruxelles la trenuri Rotterdam

Antwerp Trenurile Rotterdam

Berlin Trenurile Rotterdam

Paris Trenurile Rotterdam

 

10 Days Travel Itinerary Netherlands

Zi 7: Câmpurile de lalele (Doar aprilie-mai)

Câmpurile superbe de lalele sunt singurul motiv pentru care cineva călătorește Olanda în timpul sezonului lalelelor. Câmpurile de lalele sunt cele mai frumoase primăvara în cea mai mare grădină de flori din lume, grădinile Keukenhof. Biletele pentru Keukenhof tind să se epuizeze cu luni în avans, dar puteți admira minunatele câmpuri de lalele din apropiere de Lisse sau Leiden.

Pe lângă vizitarea grădinilor, poți pedala, conduce, și faceți câteva opriri pentru imaginile emblematice cu lalele cu morile de vânt în fundal. Asa de, dacă florile sunt pasiunea ta, ar trebui să luați cel puțin 2 zile pentru a te bucura de minunat câmpurile de lalele din Țările de Jos.

Bruxelles Trenurile Haga

Anvers Trenurile Haga

Berlin Trenurile Haga

Paris Trenurile Haga

 

Tulip Tours In Holland

Zi 8: Delft

Delftware este unul dintre cele mai frumoase suveniruri de adus înapoi din Olanda. Delft este locul unde se face frumoasa ceramică, așa că o excursie la Delft va include o vizită la De Porceleyne Fles - ultimul producător rămas de articole din Delft Royal Dutch..

în plus, Delft are biserici grozave, muzee istorice, și grădini botanice fantastice. Așadar, puteți alege între a afla despre cultură și istorie sau să admirați în aer liber pe care Delft le are de oferit.

 

Delft Houses Architecture

Zi 9: Parcul tematic Efteling

Parcul tematic Efteling este unul dintre cele din Europa 10 cele mai bune parcuri tematice din Europa. Ușor de ajuns cu trenul din Amsterdam, o excursie la Efteling este o experiență grozavă pentru călătorii de toate vârstele. Lucrul care distinge acest parc tematic de toate celelalte parcuri tematice din Europa este tema sa de basm. Frații Grimm și Anderson, covoare sultane, iar pădurile magice sunt câteva dintre lucrurile fascinante pe care le veți experimenta în Efteling.

Bruxelles la trenuri Maastricht

Anvers la trenuri Maastricht

Koln la trenuri Maastricht

Berlin Trenurile Maastricht

 

10 Days The Netherlands Travel Itinerary

Zi 10: Înapoi în Amsterdam

Majoritatea vizitatorilor din Amsterdam își dedică de obicei ultima zi cumpărăturilor de ultim moment în Piața Dam. in orice caz, dacă aveți un tren de noapte sau un zbor, apoi poți să faci o vizită la Amsterdam Noord. La nord de Amsterdam este mai liniștit, cu un parc grozav unde poți pedala, o biserică magnifică transformată în restaurant, și cafenelele locale. Amsterdam Noord este subestimat, iar dacă vrei să cunoști Amsterdamul autentic, plănuiește să-ți petreci cel puțin ultima dimineață în această zonă.

Dortmund la trenuri Amsterdam

Essen la trenuri Amsterdam

Dusseldorf la trenuri Amsterdam

Koln la trenuri Amsterdam

 

Cycling In Amsterdam

 

Linia de jos, călătorind în Olanda este o experiență de neuitat. În 10 zile, puteți vizita cele mai frumoase orașe și puteți afla totul despre cultura olandeză, arhitectură, și brânză în uimitoarea Țară de Jos.

 

Aici la Salvați un tren, vom fi bucuroși să vă ajutăm să planificați acest itinerar de călătorie de 10 zile în Țările de Jos cu trenul.

 

 

Doriți să încorporați articolul nostru de blog „10 Zilele Țărilor de Jos Itinerar de călătorie”Pe site-ul dvs.? Ne puteți face fotografiile și textul și ne puteți acorda credit cu un link către această postare pe blog. Sau click aici:

https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/ro/10-days-netherlands-itinerary/ – (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)