Timp de citit: 2 minute
(Ultima actualizare în: 12/03/2021)

Călătoria cu trenul este confortabil, ecologic și oferă spectaculos vizualizari, perfecte pentru a face Instagram ta mult mai frumoasă. Aici sunt 4 punctele de vedere ale rutelor de tren pentru a face contul dvs. Instagram Shine.

 

Traseu feroviar vede nr.1 – West Highland Linia, Scoţia

The west highland scotland train route views

Scoția are faimos unele dintre cele mai frumoase peisaje și tren vederi traseu din lume. Acest călătorie pe calea ferată oferă vederi extinse de mauri la distanță, loch, și munți. Atunci când călătoresc pe Highland linia de Vest, vei fi suficient de norocos pentru a experienţă legendarul Glenfiddich Viaductul. Arată cunoscut? Asta deoarece a fost prezentat ca Hogwarts Express timp film Harry Potter vot. Imaginați-vă duble tarozilor aceste opinii vor primi.

Amsterdam Trenurile Londra

Rotterdam Trenurile Londra

Paris Trenurile Londra

Bruxelles la trenuri Londra

 

Glacier Express, Elveţia

The Glacier Express switzerland train route views

Dacă preferați un ritm mai lent vederi traseu pentru trenuri, aceasta este calea potrivită pentru tine și urmașii tăi Instagram. vedere panoramică orbitor dvs. va începe cu vedere la Matterhorn faimosul. de la Zermatt, vei face călătoria de cale ferată de șapte ore de-a lungul UNESCO traseu din patrimoniul mondial la St Moritz. Bucurați-vă rupă fotografii ca glorios alpin Vistas vederi treci fereastra.

Zurich către trenuri St Moritz

Zermatt la trenuri St Moritz

Lyon la trenuri St Moritz

Basel Trenurile St Moritz

 

Flam Railway, Norvegia

The flam railway train route views norway

O călătorie mai scurtă – această o oră de mers cu trenul de la Myrdal la Flam este doar pentru opiniile. Și urmașii dumneavoastră norocoase Insta vă mulțumesc. Vei vedea nali Tunel, Kjosfossen uluitor cascadă, și fiordurile superbe Norvegia.

 

Opțiunea noastră de închidere pentru punctele de vedere ale rutelor de tren – Inlandsbanan, Suedia

Inlandsbanan, Sweden

În cazul în care Glacier Express nu a fost suficient de zăpadă și gheață pentru tine, atunci veți iubi Linia interior. Acest 14 de ore cu trenul de aventură începe în Kristinehamn înainte de a face drum prin terenul scandinav neîmblânzită către Gallivare. Din fereastra, veți vedea Cercul Polar și – dacă vă păstrați ochii cojit – unele animale sălbatice sub formă de reni, Elan, și elani.

 

Deci, acum, după ce ați aflat despre vizualizările rutei de tren și sunteți gata să faceți o călătorie feroviară care vă schimbă viața, în timp ce vă lustruiți contul Instagram și câștigați câțiva noi adepți? Rezervă călătoria cu trenul de vis astăzi la Salvați un tren. Și puteți verifica, de asemenea, contul nostru Instagram instagram.com/saveatrain

 

Doriți să încorporați postarea noastră de blog pe site-ul dvs, apoi click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2F4-train-route-views-to-make-your-instagram-account-shine%3Flang%3Dro/ – (Derulați în jos pentru a vedea codul embed)