Timp de citit: 4 minute
(Ultima actualizare în: 27/08/2021)

Pentru toți călătorii pasionați acolo, care sunt în căutarea de locuri în Europa, accesibil cu trenul, deoarece v-ar îmbrățișa mai degrabă bucuriile unui fior de călătorie feroviar decât un avion, aici este o bucată de veste mare vei iubi. călătorii europene cu trenul de zi cu zi în inimile marilor orașe, permițându-vă să experimenta minuni ale Europei fără a rupe banca in timp ce se bucură de experiența unică a unui drum cu trenul.

 

Iată câteva mare locuri din Europa accesibil cu trenul:

Strasbourg (Franţa)

Această călătorie cu trenul va dura aproximativ 5 ore si costa aproximativ £ 168 pentru un bilet de întoarcere. Dacă aveți gânduri despre vizita Franța, iată de ce ar trebui să renunțe la acea atitudine negativă. Ia biletul de tren sortate și capul spre aceasta tara superba. În primul rând, femeile franceze sunt minunate. Al doilea, mâncarea este excelent, și vin este tot ceea ce spun că este - scump, dar merita. Țara care se căsătorește cu succes galic si influente germane este de departe una dintre experiențele cele mai spectaculoase veți obține pentru a vedea într-o viață. Dintre toate locurile din Europa accesibil cu trenul, Strasbourg va tine lesin, și veți fi luați Selfie în fața super-dramatice Strasbourg Catedrală.

Paris Trenurile Strasbourg

Luxemburg Trenurile Strasbourg

Anvers la trenuri Strasbourg

Basel la trenuri Strasbourg

 

 

Koln (Germania)

Ia-o carte pe care veți dori să citească despre 5.30 ore pentru că cât timp va lua pentru a ajunge la Köln. Pentru a răspunde la întrebarea imediat: da, veți fi schimbați trenuri la Bruxelles. Biletul de întoarcere costa £ 177, dar merita. De ce? Deoarece acest lucru este, fara indoiala, orașul cel mai atractiv din Germania; regește așezat pe malurile Rinului, Koln arata minunat pe parcursul întregului an. Esti gurmanda? Vei iubi restaurantele de-a lungul trageți de Waterside Am Frankenturm! De asemenea, verificați Muzeu Ludwig pentru o privire la arta modernă superba.

Frankfurt la Koln Trenuri

Bruxelles la trenuri Koln

Viena Trenurile Koln

Stuttgart la trenuri Koln

 

Koln este printre nostru 4 Locuri subapreciat în Europa accesibil cu trenul

Rotterdam (Olanda)

Rotterdam este unul dintre cele mai bune locuri din Europa, accesibil cu trenul. Vei merge timp de aproximativ patru ore, și va avea o schimbare a trenurilor de la Bruxelles. Nu ar trebui să-și petreacă peste £ 185 pe biletul de întoarcere. Rotterdam a avut loc mult timp un fel de reputație negativă datorită portul său nisipos cu nimic, dar macarale și containere de transport maritim. Recent, se scutură de faptul că reputația și obținerea de turiști să-l văd într-o lumină cu totul nouă. In jurul acestei ore, vei iubi orașul pentru cufar sale comori artistice, Muzeul Boijmans Van Beuningen, care conduce gama de la Brueghel cel Bătrân la Salvador Dali. Nu e atât de mult pentru a vedea și de experiență aici, și faptul că Rotterdam se poate ajunge pe calea ferată este doar un alt plus.

în plus, pe drum, veți vedea celebrul câmpuri de lalele, acest lucru vă va duce cu siguranță în oraș cu o atmosferă grozavă.

Bruxelles la trenuri Rotterdam

Antwerp Trenurile Rotterdam

Berlin Trenurile Rotterdam

Hanovra Trenurile Rotterdam

 

 

Ultimul nostru alege pe “Locuri în Europa accesibil cu trenul” este – Anvers (Belgia)

Cel mai rapid mod de a ajunge la Anvers este de aproximativ patru ore călătorind cu trenul și schimbarea trenurilor de la Bruxelles. Nu veți plăti peste 87 GBP pentru un bilet dus-întors incredibil. În ciuda poziției sale ciudat (orașul este la granița dintre Belgia și Olanda), Antwerp este, destul de ciudat, super-accesibil cu trenul. Poti cumpara chiar si un „Orice stație belgiană“ bilet prin Eurostar și ajunge oriunde în țară, Anvers inclus - la același preț ca și o plimbare la Bruxelles. Anvers va fi foarte interesant pentru toți iubitorii de diamant: Anvers, Belgia mândrește cu districtul său Diamond, care se mândrește de a fi orașul în care unele dintre cele mai tăiere excepționale, polizare, și comerțul de diamante / pietre să aibă loc.

Bruxelles Trenurile Anvers

Breda la trenuri Anvers

Lille către Trenurile Anvers

Koln pentru Trenurile Anvers

 

Contactați pe Salvați A Train pentru a rezerva călătoria cu trenul spre locuri din Europa, accesibil cu trenul și vă vom scuti de orice taxe de rezervare scumpe, procedurile de rezervare complicate, și ratele imposibile. Avem ai acoperit fiecare pas din drum. Și, odată ce totul este sortat – asigurați-vă că vă bucura de plimbari de tren și de destinație, faceți multe fotografii, și spuneți-ne cum a mers totul!

 

Doriți să încorporați blogul nostru pe site-ul dvs., apoi click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2F4-underrated-places-in-europe-reachable-by-train%2F%3Flang%3Dro - (Derulați în jos pentru a vedea codul embed)