Timp de citit: 4 minute
(Ultima actualizare în: 03/09/2021)

dulciuri locale vin în multe soiuri în toată Europa. Fiecare țară și regiune are propria sa trateze putin ei sunt mandri de a oferi. Pentru turistii cu un dinte dulce, nu este nimic mai atrăgător despre călătoriile decât noi gusturi. Aici sunt noastre de top 5 cele mai bune dulciuri locale pentru a încerca în Europa.

 

1. Un dulce Local – Mozartkugel, Salzburg, Austria

Unul dintre cel mai popular și dulciuri locale renumite din Europa este Mozartkugel. După cum știm, Paul Furst a creat rețeta originală din Salzburg peste un secol în urmă. Este un stratificat ciocolata trata cu fistic verde si nuga.

Există mai multe variante de buget industriale-a făcut, și le puteți găsi în supermarket-uri. in orice caz, versiunea originală nu este prea scump, și este în valoare de diferența de preț. Per total, acestea sunt una dintre cele mai bune dulciuri locale pentru a aduce acasă din călătoria făcută din Austria.

München la trenuri Salzburg

Salzburg Passau

Viena Trenurile Salzburg

Salzburg Trenurile Viena

 

2. Un dulce Local – gogoși, Berlin, Germania

Berliner Pfannkuchen Sufganiot

Nu trebuie să lega limba într-un nod pentru a spune numele acestui dulce locale. Oamenii le scurtați la Berliner în afara Berlin, si clatite din Berlin. Spre deosebire de gogoși americane, ei nu au o gaura in centru. Când urmați rețeta tradițională, veți obține o minge delicios de dulceață, umplute cu gem sau marmeladă, cu glazură de zahăr.

Berlin Trenurile Potsdam

Berlin Trenurile Hamburg

Frankfurt Trenurile Berlin

Berlin Trenurile Munchen

 

3. stroopwafel, Amsterdam, Olanda

Stroopwafel is one of the Best Local Sweets to Try in Europe

stroopwafel este una dintre cele mai dulciuri locale de dependență se pot găsi în Europa. Spre deosebire de multe alte dulciuri, nu există nici o dezbatere cu privire la care provine rețeta și în cazul în care. Brutarii din orașul olandez Gouda le-a făcut mai întâi. Pentru că ei pachet și de călătorie bine, ei fac amintiri excelente.

Două alveole subțiri aduse împreună cu un caramel „lipici“ face unul Stroopwafel. Chiar dacă nu sună specială, recursul universal le face una dintre cele mai bune dulciuri locale. Aceste dulciuri fac o gustare perfectă după o zi lungă de tren-hopping, cumpărături, și biciclist dodging - toate activitățile tipice din Amsterdam.

Bruxelles la trenuri Amsterdam

Londra Trenurile Amsterdam

Berlin Trenurile Amsterdam

Paris Trenurile Amsterdam

 

4. Patiserie daneză, Copenhaga, Danemarca

Chiar dacă Danemarca este mică, legendele cele mai bune dulciuri locale de călătorie de departe și-n lat. produse de patiserie daneză a călătorit în Danemarca, cu un grup de brutari austriece. Desigur, au modificat rețeta de-a lungul anilor, și mulți imigranți scandinavi adus în America. in orice caz, vă va bucura cel mai mult în țara în care brutarilor dedicate perfecționat-.

Acest danez dulce locală este una dintre cele mai usoare lucruri pe care le va avea un gust. Brutarii-l top off cu gem, brânză, sau crema pentru a infuza ca fler scandinav perfectă. Chiar dacă este bogat în arome si calorii, după o zi de explorare Copenhaga în zăpadă, vă veți bucura de ambele aceste calități.

 

 

5. Cuberdon, Belgia

Cuberdon is among the Best Local Sweets to Try in Europe

Cuberdon este una dintre cele mai bune și cele mai obscure dulciuri locale din Europa. Este pălărie în formă de, de multe ori violet, și umplut cu umplutură de zmeură. Când te muște într-un singur, dintii se afunde în mijloc moale de umplere cu ușurință. Adesea o numesc a Belgiei secretul cel mai bine păstrat. Deoarece este dificil să-l păstreze, după câteva săptămâni, nu-l exportă des. in orice caz, pentru un turist care vrea să încerce ceva unic și aduceți-l acasă, cuberdon este perfect.

Luxemburg Trenurile Bruxelles

Antwerp Trenurile Bruxelles

Amsterdam Trenurile Bruxelles

Paris Trenurile Bruxelles

 

Doriți să adăugați o cantitate de zahăr și condiment în viața ta și să ia un tren tur alimente prin Europa? Rezervați direct biletele de azi!

 

 

Vrei pentru a încorpora blog-ul nostru “5 Cele mai bune dulciuri locale pentru a încerca în Europa” pe site-ul dvs.? puteți fie să ne faceți fotografiile și să ne trimiteți mesajul și să ne acordați credit cu un link către această postare pe blog. Sau click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2F5-best-local-sweets-europe%2F%3Flang%3Dro– (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)