Timp de citit: 4 minute
(Ultima actualizare în: 30/10/2020)

De multe ori estompată de lung umbra vecinului său mai mare Londra, Luton în Bedfordshire este o bijuterie ascunsă, care este bine merita o vizita.

Fondat în urma capturării județului de sași în secolul al șaselea, a început viața ca un „Tun“ (așezare) care a apărut pe malurile râului Lea. Fast Forward câteva secole, și „Lea Tun“ a fost un oraș de piață mijlocii a unor 800 locuitori, care a supraviețuit în principal de agricultură și de comercializare.

Aceste zile, nativ Lutonites și vizitatorii au o mulțime de atracții pentru a le menține ocupat - inclusiv hotspot-uri ca grădini înverzite și artefacte istorice fascinante ale Stockwood Discovery Center și dealurile ondulate, văi, și trasee montane a Dealurilor Barton Rezervație naturală.

Și este, de asemenea, un loc ușor pentru a obține în jurul valorii și o bază pentru aventuri genial mai departe - deci cu asta în minte, aici sunt cinci la îndemână transport hacks pentru călătorii Luton.

 

  1. Trasee de autobuz

călătorie cu autobuzul aduce cu ea multe beneficii - este rapid, convenabil, și poate lăsa o amprentă de carbon mai mică decât călătorie auto (dar nu mai mult decât trenurile, călătoria cu trenul este încă considerată cel mai ecologic transport).

Și în Luton, De asemenea, ea deschide oportunități uimitoare pentru a cunoaște localnici, care va face imediat să vă simțiți mult mai mult la domiciliu.

info traseu de autobuz Consiliului Luton este în valoare de consultanță înainte de sosirea dumneavoastră în oraș.

Trenurile Amsterdam spre Londra

Paris Trenurile Londra

Berlin Trenurile Londra

Bruxelles la trenuri Londra

 

  1. biciclete

Dacă vă aflați în Luton pentru un timp, cumpărare o bicicletă este o idee stralucita.

Există o mulțime de locații rurale pentru a explora transport în apropiere și pe două roți face navigarea juca centrul orașului copilului.

Ciclul Regele la 56-66 Dunstable Road în Luton are o gamă largă de biciclete, inclusiv electrice, tandemuri, și chiar penny-farthings - cu siguranță veți găsi ceva potrivit.

Lille la trenuri Londra

Koln la trenuri Londra

Lyon la trenuri Londra

Luxemburg Trenurile Londra

 

  1. Trenurile

Puteți călători cu ușurință la Luton în confortul unui tren de la destinații ca Londra, Birmingham și mai departe, astfel încât nu există nici o scuză pentru a nu-l ia în considerare pentru următoarea vacanță de familie.

Naviga Pagina National Rail Station-ul web Luton și veți găsi o mulțime de informații privind obținerea spre și dinspre statie, facilități precum toalete, și acces la mobilitate.

Există chiar și o hartă la îndemână pentru a vă asigura că vă orientați - genial.

Antwerp Trenurile Londra

Haga la trenuri Londra

Bordeaux Trenurile Londra

Geneva, la trenuri de la Londra

 

  1. Taxiuri

Când sunteți de planificare pentru a picta Luton roșu, rezervare un taxi pentru a vă duce între găuri de udare este o idee înțeleaptă.

Veți găsi o mulțime de opțiuni de taxi curbside, dar goluton.com este unul dintre cei mai mari operatori orașului și puteți economisi bani prin rezervare on-line înainte.

Un alt lucru minunat în ceea ce privește transportul cu taxiul este că nu este nevoie de un șofer desemnat - deci întregul tău grup se pot bucura de răcoritoare toată noaptea.

Londra Trenurile Bruxelles

Londra Trenurile Paris

Londra Trenurile Lyon

Londra Trenurile Amsterdam

 

  1. Airport Parcare

Aeroportul Luton este o rampa de lansare minunat pentru zborurile spre o serie de destinații interesante - inclusiv Aberdeen, Malaga, și Zurich - deci soare, mare, și chiar zăpada este la doar o scurtă distanță.

Dacă sunteți mai confortabil de conducere la aeroport, SkyParkSecure.com dispune de parcare Aeroportul Luton asta e sigur și accesibil.

Cu mașina ta depozitată în siguranță, aveți posibilitatea să jet off senzație de calm complet.

Urmați aceste cinci hacks de transport la îndemână și veți profita din plin de Luton - ne puteți mulțumi mai târziu!

Asta e lista noastră! Împărtășiți-vă propriile sfaturi de călătorie Luton împărtășind această postare de blog pe Twitter.

 

Pentru a obține cele mai bune parcare la Londra utilizare SkyParkSecure, dar pentru a obține cele mai bune bilete de tren spre Londra, utilizare Salvați un tren.

 

Doriți să încorporați blogul nostru pe site-ul dvs., puteți lua fie fotografii și textul nostru și doar să ne dea de credit cu un link către această postare pe blog, sau click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2F5-handy-transport-hacks-for-luton-travellers%2F%3Flang%3Dro- (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)