Timp de citit: 3 minute
(Ultima actualizare în: 12/11/2021)

Tren călătorii în Italia, oferă nu numai confort, dar unele vederi impresionante. Unul dintre cele mai bune lucruri despre luarea tren în Italia este posibilitatea de a se uite la peisaj plăcut în timp ce călătoriți dintr-un loc în altul. În unele părți din Italia, există rute de tren pitorești, care sunt mai mult decât simple moduri de transport. Aceste trenuri pitorești vă va trata cu vederi de coastă, peisaj montan dramatic, lacuri spumante și mult mai mult. Aici sunt 5 Cele mai multe trasee de tren pitoresc din Italia.

 

Să ne deschide lista 5 Cele mai multe trasee de tren pitoresc în Italia, cu – De la Levanto la La Spezia – Cinci meleaguri

Rute feroviare care urmează liniilor de coastă dramatice din Italia sunt printre cele mai plăcute. The Cinque Terre de cale ferată deservește în mod dramatic cele cinci sate din Riviera Italiană din regiune. Relaxați-vă în spatele ferestrelor panoramice și bucurați-vă de munții frumoși, marea turcoaz, podgorii bucolice, și plantații de măslini. Ia un tren între Levanto și La Spezia pentru o călătorie pitorească scurtă, dar frumoasă. Odată ce ați ajuns la dvs. destinaţie, vă puteți petrece atunci pentru drumeții zi sat uimitor.

Florența Trenurile Levanto

Florența către trenuri La Spezia

Roma Trenurile La Spezia

La Spezia la trenuri Levanto

 

Napoli la Sorrento

Călătoriți de la Napoli la Sorrento și treceți prin siturile arheologice Herculaneum și Pompeii. Această călătorie fabuloasă oferă vederi muntele Vezuviu și Golful Napoli, de-a lungul drum. Acest călătorie cu trenul este cu siguranță una dintre cele mai Cele mai multe trasee de tren pitorești din Italia.

Milano Trenurile Napoli

Florența Trenurile Napoli

Bari Trenurile Napoli

Roma Trenurile Napoli

 

 

Rimini Catania – împreună cu coasta de est a Italiei

Cel mai bun mod de a călători de la nordul Italiei la sudul Italiei este pe Coasta de Est cu trenul. Linia merge în paralel cu coasta pentru un întreg de șase ore de peisaj incredibil. Start la Rimini, apuca un loc cu care se confruntă înainte și să ia un picnic cu tine pentru o excursie fabulos! In drum spre Catania, trenul traversează plantații de lămâi și fluxurilor de lavă, cu se oprește în câteva stații interesante pe parcursul călătoriei.

Messina la trenuri Catania

Syracuse către trenuri Catania

Taormina la trenuri Catania

Palermo la Catania Trenuri

 

Veneția la Florența – 5 Cele mai multe trasee de tren pitoresc din Italia

Descoperiți două dintre faimoasele orașe din Italia, cu o călătorie cu trenul frumos în între. The călătorie de la Veneția la Florenţa te duce de-a lungul taie respirația și peisaj fermecător orașe. Aceasta calatorie este lung numai două ore, dar este cu adevărat o experienţa imbogatirea. Nu există nici o modalitate mai bună de a călători între cele două orașe.

Rimini Trenurile Florența

Roma Trenurile Florența

Milano Trenurile Florența

Veneția Trenurile Florența

 

Milano Bolzano este ultima noastră alegere pentru 5 Călătoriile de tren pitoresc în Italia

Experimentați o plimbare minunată cu trenul de la Milano la Bolzano. Luând tine din capitala modei a lumii la munte stâncă zimțate și dramatice care alcătuiesc Alpii italieni. A se vedea vechile orașe din Italia, rural magnific și cele mai frumoase și fotografiate munți din Europa. Intrarea Bolzano este ca plecarea Italia și intrarea Germania, acest oraș mic este german în aparență, pentru că a fost o parte din Austria înainte de primul război mondial. Acest pitoresc călătorie cu trenul este magic!

Trento la trenuri Bolzano

Milano Trenurile Bolzano

Bologna Trenurile Bolzano

Veneția Trenurile Bolzano

 

Gândire de a lua un tren spre orașul european preferat? Du-te la site-ul nostru Saveatrain.com pentru a verifica toate tarifele noastre exclusive și pentru a începe să vă planificați următoarea aventură!

 

Doriți să încorporați postarea noastră de blog pe site-ul dvs, apoi click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2F5-most-scenic-train-journeys-in-italy-save-a-train-blog%2F%3Flang%3Dro – (Derulați în jos pentru a vedea codul embed)