Timp de citit: 4 minute
(Ultima actualizare în: 04/11/2022)

A se vedea și experienţă atât de mult mai mult de a începe o aventură europeană tren. Călătorind cu trenul în Europa este metoda chintesența pentru turism Europa și este nici un mister de ce. The rețea feroviară este extrem de dezvoltat astfel încât călătorii pot cuceri mai multe țări și culturi într-o excursie epic. Ca și în orice formă de călătorie, este bine să vă pregătiți pentru a se asigura că aveți cea mai ușoară și mai plăcută călătorie posibilă. Aici sunt noastre 5 sfaturi pentru a călători cu trenul în Europa.

 

Dacă Vă Deplasați Mai Sus 14 Zile – De cercetare diferite feroviar trece

Dacă sunteți de planificare pentru a vedea numeroase țări în timp ce călătoresc cu trenul în Europa, ar putea fi înțelept să ia în considerare investirea într-un pass InterRail, sau ce cetățenii din afara UE, sunați la Eurail. Un InterRail Pass-ul va face dvs. călătorie cu trenul Mai ușor. in orice caz, dacă sunteți pe un buget mai stricte, bilete individuale pot lucra mai ieftin (mai ales în cazul în care călătoriți în principal, la est de Germania). Luați în considerare bugetul dvs. și de a face unele de cercetare înainte de a rezerva permisul feroviar. Siteul nostru saveatrain.com este locul perfect pentru a începe să ajute planificați călătoria în Europa.

Frankfurt la Koln Trenuri

Bruxelles la trenuri Koln

Viena Trenurile Koln

Hanovra Trenurile Koln

 

care călătoresc cu trenul în Europa

Încercați să rezerve locurile

Bilete de tren și rezerve scaunului sunt două lucruri diferite. Un bilet vă permite să urce la bordul unui tren, și o rezervare vă garantează un loc pe un anumit tren. Inainte de călătoria ta asigurați-vă că ați înțeles dacă trenul necesită, recomandă, sau nu acceptă rezervări de locuri.

Daca este posibil, încercați să rezervați locul, mai ales dacă sunteți călătoresc în țările populare, cum ar fi uber Franţa, Italia, sau Spania. Pentru majoritatea călătoriilor cu trenul în Europa, nu este necesar să vă rezervați locul, in orice caz, urcarea în tren și în speranța pentru cel mai bun nu este o idee bună. Ai putea fi spus să iasă de la mijlocul tău scaunului călătorie dacă altcineva a rezervat-l. Prin rezervarea locul, puteți alege dacă doriți un loc la culoar sau fereastră. Poti sa stai pe spate și bucurați-vă de Călătorie cu trenul știind că nu va fi întreruptă pentru a muta.

Milano la Roma Trenuri

Florența la trenuri Roma

Bologna Trenurile Roma

Napoli la trenuri Roma


Păstrați lucrurile în condiții de siguranță

Călătorind cu trenul în Europa, este cunoscut ca fiind unul dintre cele mai sigure metode de a călători. in orice caz, este important să se păstreze un ochi pentru pickpocketers, în special cu trenuri care opresc în marile orașe. Nu lăsați bagajele nepăzite în tren sau la statie. Pe trenurile de noapte, dacă intenționați să dormi, asigurați-vă că pentru a asigura bagajele la raft, cu un sistem de blocare mică bicicletă. Pentru a avea pace sufletească, purta un pachet de talie sub haine pentru a păstra pașaportul, telefon, precum și orice alte documente importante, protejate de orice hoți potențiali.

Luxemburg Trenurile Bruxelles

Antwerp Trenurile Bruxelles

Amsterdam Trenurile Bruxelles

Paris Trenurile Bruxelles

 

care călătoresc cu trenul în Europa

Mai puțin este mai mult – sfaturi pentru a călători cu trenul în Europa

Trecerea de la țară la țară sau oraș în oraș este o călătorie distractiv și interesant. in orice caz, călătoria poate deveni obositoare dacă transportă o sarcină grea. Pack esențiale si pleaca orice articole sau produse care nu sunt necesare în spate.

În funcție de tren care vă deplasați, pot exista spațiu de stocare limitat în peste rafturi scaun și rafturi atunci când călătoresc cu trenul în Europa. In loc de care transportă o valiză mare și grea, un rucsac usor de calitate este un alt mod de a ușura încărcătura.

Interlaken la trenuri Zurich

Lucerna la trenuri Zurich

Berna la trenuri Zurich

Geneva la trenuri Zurich

 

Pack livrările potrivite pentru călătorie pentru a călători cu trenul în Europa

Călătorind cu trenul în Europa oferă vederi senzațional; in orice caz, este o idee bună de a aduce câteva elemente cheie pentru a vă ajuta să treacă timpul mai ales dacă se îmbarcă într-o călătorie de mai mult 2 ore. Citește o carte, viziona un film pe tabletă, scrie în jurnalul de călătorie sau lovi o conversație cu un alt pasager și înainte să-l știți că va fi la următoarea destinație.

Bruxelles Trenurile Anvers

Amsterdam Trenurile Anvers

Lille către Trenurile Anvers

Paris Trenurile Anvers

 

 

Majoritatea trenurilor au fie un restaurant, vagoane de cafenea, sau cărucioare de gustări care vin prin vânzarea de sandvișuri, băuturi răcoritoare și mai mult. Dar dacă sunteți pe un buget strans de călătorie sau aveți specifice Cerințe alimentare, este înțelept să aducă unele gustări cu tine în călătoria ta.

 

Mă gândesc să călătoresc cu trenul în Europa? Mergi la Salvați Un tren on-line pentru a verifica toate tarifele noastre exclusive și pentru a începe să vă planificați următoarea aventură!

 

Doriți să încorporați postarea noastră de blog pe site-ul dvs, apoi click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2F5-tips-for-traveling-by-train-in-europe%2F%3Flang%3Dro – (Derulați în jos pentru a vedea codul embed)