Timp de citit: 7 minute
(Ultima actualizare în: 16/12/2022)

Acestea sunt meditațiile mele pe cele mai bune mâncăruri locale m-am bucurat vreodată, în timpul ședere în Austria. Am fost acolo în vară 2016 pentru practica mea de 4 luni la un ONG local, de mici dimensiuni. Experiența practică a fost atât de mare, că am ajuns să întâlnesc indivizi tineri talentați, pe care am păstra legătura cu până acum, și am fost în măsură să pună în aplicare abilitățile predate în stagiul în rolul meu actual în Singapore.

Mâncarea a fost, de asemenea, bun în Austria. Deși nu este ușor pentru mine de a reproduce gustul de Austria, în Singapore, din cauza costurilor mai mari de ingredient (aici, de cele mai multe produse alimentare sunt importate din țări străine, ca Singapore produce foarte putin din cauza dimensiunilor sale mici de teren), uneori, este bine să reminisce doar despre zilele austriece vechi pentru a mă face fericit în viața mea de zi cu zi agitată în Singapore. Aceste amintiri bune sunt încă proaspete în mintea mea.

Înainte de a sari direct în alimentele specifice și poveștile mele pe ea, Aș dori să-i spun un pic de backstory a produselor alimentare. Pe măsură ce Imperiul Habsburgic a decis o regiune mai largă (acum astăzi Italia, Republica Cehă, Slovacia, România, Ucraina, Polonia, Slovenia, Croaţia, și Bosnia) in Europa, bucătăria modernă austriacă are o mulțime de influență din fostele părți ale Imperiului și localizate vasele importate pe placul austriecilor locale. Sper că va fi explorarea acestui caleidoscop de feluri de mâncare și care se confruntă ei modul în care am folosit pentru a mânca în timpul meu în Austria.

 

Kasespatzle (paste de casă austriece garnisită cu brânză topită)

Originea acestor feluri de mâncare este foarte discutabilă - unii susțin că acest lucru provine din regiunea șvabă, și unii pe alții afirmă că cea mai veche înregistrare a Kasespatzle datat înapoi la carte de bucate scrisă de mână în secolul al 17-lea. Numele s-ar putea să provină din mișcarea malaxarea aluaturilor într-o bucată de dimensiuni muscatura, dar nu există nici o dovadă istorică a acesteia. In timpuri moderne, acest fel de mâncare este cunoscut pentru o porțiune produse alimentare confort dupa o plimbare lungă în aer Alpine crocant. In caz contrar, puteți găsi în cele mai multe restaurante locale. Servit în multe părți ale țărilor vorbitoare de limbă germană, Vorarlberg Kasespatzle (Vorarlberg este în vestul Austriei) este foarte popular în Austria. Pastele se face din făină fină, așa cum se menționează în originea numelui, a terminat în mușcături mici adâncite în brânză la grătar. Textura este cu adevărat ceresc, topirea în gură. ceapă prăjită și ceapă de primăvară se adaugă condimente pentru acest fel de mâncare cer cremos (de fapt, ei fac o treaba buna!).

Salzburg Trenurile Viena

Munchen la trenuri Viena

Zurich la trenuri Viena

Praga la Viena Trenurile

 

tăiței cu brânză

 

pachete Manner vafele

Du-mă înapoi în Austria - am exclama mereu ori de câte ori găsesc acest lucru în puncte de vânzare Candy Empire (importatorii de conducere o Singapore pentru cofetarii internaționale, acesta este singurul loc unde pot achiziționa produse Manner). Modalitatea este un stil tradițional austriac de afaceri de familie, care a fost fondată la sfârșitul secolului al 19-lea. Înarmat cu un control strict al calității, ingrediente atent selectate, și pachete emblematice roz, acest brand este renumit pentru a fi un suvenir semnătură în Austria. Mannerschnitten (un pachet de napolitane cu ciocolată alune de pădure) este o încercare obligatorie; nu atât de dulce, nici atât de prost gust, acest lucru nu pare să nu reușească să impresioneze dintele meu dulce. Alunul mă transportă întotdeauna înapoi la zilele mele geniale din Viena. Chiar acum încerc mereu napolitane de ciocolată Manner pentru gustări sau ori de câte ori îmi doresc. Am crezut că Manner este disponibil în magazinele din Europa Centrală numai. in orice caz, Sunt în mod evident greșit ca Mannar dulciurile sunt disponibile în Singapore prea.

Graz Trenurile Innsbruck

Viena Trenurile Graz

Viena Trenurile Salzburg

 

ambalaj napolitana mod

 

Schlutzkrapfen (paste de jumătate de lună umplute cu ricotta și spanac)

Am întâlnit acest fel de mâncare când exploram Innsbruck, în vestul Austriei, care este cunoscut pentru Reper, Acoperișul de Aur. Am sărit într-o cafenea și a fost în căutarea pentru ceva vegetarian. Citirea meniului, paste cu umpluturi de legume suna frumos pentru mine, așa că am comandat. Mă gândeam paste lungi cu legume tocate, dar sa dovedit că a fost aplatizată paste cu ceva în interiorul acestuia și a fost garnisit cu un grăunte de brânză și tocat ceapa verde. Untul topit a lucrat o tonă pentru a face acest fel de mâncare alunecos în gura mea. Mai important, Îmi amintesc încă o chelnerita vine la masa mea și a întrebat dacă era bine. I-am spus că a fost atât de gustos - am fost atât de atins de grija ei despre satisfacția clienților și inima mea a fost umplut cu caldura. Provenit din Tirolul de Sud (acum parte din Italia), este prevalent un aliment comun în țările vecine, precum și Tirol. O cantitate mare de muncă este implicat pentru a face acest lucru, în ciuda faptului că se pare atât de ușor de a face.

Nürnberg la trenuri Viena

Leipzig Trenurile Viena

Innsbruck la Viena Trenuri

Stuttgart la trenuri Viena

 

semilună paste

 

Sachertorte (o prăjitură de ciocolată amară pe bază de gem de caise)

Unul dintre „must-eats” din Viena, Austria. Este o specialitate cu adevărat locală creată la sfârșitul perioadei de Habsburg. Știați că a existat o luptă absurdă, dar importantă în spatele acestui tort? Cei doi giganți de patiserie vieneze, Demel și Sacher a fost într-o „dulce“ stare de război pentru o lungă perioadă de timp, care, chiar a condus la un proces ridicol; care ar trebui să se numească un „Sachertorte originală“? Cât de mult de caise ar trebui să fie utilizate pentru a perfect tort? Care este temperatura potrivită pentru ciocolată lichidă? Serios, ei au susținut toate acestea, în curtea de stat, nu în clasa de gătit sau la oricare dintre fel. La sfarsit, Sacher a câștigat bătălia, iar acum se mândrește cu „o torte Sacher.“ În afară de istorie, Am preferat personal Demel unul ca este mai dulce și pufos decât cea a Sacher. Care este diferența dintre Sacher „Sacher Torte“ și omologul Demel? Primul a primit de prețuri ușor mai mari și mai multe straturi de tort și a crescut de caise din interiorul tort. Acesta din urmă este un pic mai ieftin și mult mai cremoase.

Frankfurt la trenuri Salzburg

Berlin Trenurile Salzburg

Koln la trenuri Salzburg

Dresda Trenuri Salzburg

 

Sachertorte în austria

 

Falafel

Un reprezentant al cosmopolitismului din Viena. La Viena, există o mulțime de piețe de vânzare „ingrediente„exotice“, provenind din aproape peste tot în lume. Puteți găsi bucătării și ingrediente din Rusia, Curcan, Japonia, India, și altele. Originar din Orientul Mijlociu, aceasta este una dintre opțiunile vieneze de mâncare cu degetele găsite pe piețele internaționale. Fabricat din năut piureul, bilele Falafel pot fi consumate sub formă de falafel împachetări sau acompaniament cu pâine aplatizare. Oricum, Falafel vine cu o grămadă de tăiere legume și iaurturi în interiorul întregii învelitoarea de ovăz sau lipie. Fiind o capsa vegan perfectă, acest lucru este vasul prietenii mei obișnuiau să-mi ofere așa cum au știut că doar am limitat alegeri alimentare ca un vegetarian. Există o tona de falafel tarabe peste tot din Viena, dar standul meu preferat Falafel este cea din Brunnenmarkt. Cunoscut ca o piață ieftin nebun în cazul în care toată lumea poate obține o gamă mai largă de ingrediente la prețuri incredibil mai mici, această piață oferă o porțiune de folie Falafel care costă, de asemenea, mai puțin decât USD 1 sau așa, făcându-l probabil cel mai ieftin din oraș. Inutil să spun, gustul ambalajului este la fel de bun ca cel de pe orice altă piață vieneză.

Zurich la trenuri Innsbruck

Salzburg la Innsbruck Trenuri

Viena Trenurile Innsbruck

Koln pentru trenuri Innsbruck

 

Falafel

 

Apfelstrudel

desert meu preferat din Austria! Produsele de patiserie și câteva felii de mere și o grămadă de stafide fac magie și mă fac să mă simt ceresc. Legenda spune că Austria a importat dulce desert baclavaua din Orientul Mijlociu. Baklava este fabricat din aluat pufos și zahăr și sirop, ceea ce înseamnă că se scufundă în sirop de patiserie. Fiind pe partea mai fructată, Apfelstrudel este o versiune localizată a Baklava- acest lucru este un bun exemplu de feluri de mâncare austriece, ca multe dintre ele pot urmări o urmă din fosta regiune imperiul austriac care au fost importate din. Există nenumărate rețete Apfelstrudel on-line, iar unii dintre autorii de rețete sunt suficient de generoși pentru împărtășește familia lor rețete cu lumea. in orice caz, regula universală este că aluatul trebuie să fie atât de subțire încât cofetar poate citi un ziar prin ea.

Despre autor: Lucrează în Singapore mami full-time pentru aproximativ 2 ani. Ea a călătorit în diferite părți ale lumii, pe larg și absolut îi place explorarea unui nou loc ea nu a mai văzut. Deși nu este de lucru sau în deplasare, ea piese de schimb timpul ei liber jucând un sport barca dragon sau învățarea unei limbi străine.

 

Apfelstrudel în austria

 

Sunteți gata de a explora Austria și se bucură de delicii alimentare? cel mai bun site pentru a Comanda Trenuri bilete este un tren Salvați

 

Doriți să încorporați postarea noastră de blog pe site-ul dvs, puteți fie face fotografii și textul nostru și doar să ne dea un credit cu un link la acest blog, sau faceți clic aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2F6-must-try-austrian-dishes%2F%3Flang%3Dro – (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)