Timp de citit: 7 minute
(Ultima actualizare în: 18/11/2022)

Fluxuri curate, văi verzi luxuriante, păduri dese, vârfuri uluitoare, și cele mai frumoase trasee din lume, Alpii din Europa, sunt iconice. Parcurile naționale Alpilor din Europa sunt la doar câteva ore distanță de cele mai aglomerate orașe. cu toate acestea, transportul public face ca aceste rezervații naturale și munții alpini să fie ușor de accesat. Iată cele mai bune sfaturi pentru a explora parcurile naționale din Alpi cu trenul, cu sfaturi pentru a ajunge la parcurile alpine.

 • Transportul feroviar este modul cel mai ecologic de a călători. Acest articol a fost scris pentru a educa despre tren de călătorie și a fost făcută de Salvați un tren, The Cel mai ieftin site de bilete de tren In lume.

Alpii austrieci: Parcul High Tauern

Întinzându-se peste tot 1,856 kilometri pătrați, Parcul național Hohe Tauern este cel mai mare parc alpin protejat din Alpi. Văi verzi luxuriante, cabane romantice în pădure, dealuri superbe înflorite primăvara, și vârfuri alpine albe – Alpii Tirolului sunt absolut uluitoare.

Fie că ești pasionat de drumeții, ciclism, sau alpinism, Alpii Hohe Tauern oferă cele mai pitorești vederi și locuri pitorești. Cel mai bun lucru despre călătoria în parcul alpin Hohe Tauern este că merită vizitat în orice perioadă a anului. Datorită vastității acestui parc alpin, cel mai bine este să dedici cel puțin o săptămână explorării naturii și a munților din zonă.

Cele mai uimitoare lucruri de făcut în Hohe Taurn

 • Explorați cel mai lung ghețar din Europa de Est – Ghețarul Pasterze
 • Vizitați Cascadele Krimml
 • Drumeție până la Grossglockner, cel mai înalt munte din Austria
 • Căutați capre și ibex care urcă pe numeroasele vârfuri

Se ajunge la Parcul Alpin Hohe Tauern

Cel mai bun mod de a călători în văile verzi luxuriante și vârfurile magnifice ale Hohe Tauern alpin este cu trenul. Cel mai central punct din Alpii austrieci este orașul Mallnitz. Trenul pleacă de șapte ori pe zi din gara Mallnitz. Asa de, călătorii în Alpii austrieci pot călători din toată Austria cu trenurile OBB și se pot bucura de excursia pitorească până în alpii uimitori..

Parcul național Hohe Tauern este mai puțin de 4 ore cu trenul din Salzburg. Călătorind în parcul național direct de la aeroportul din Viena este în jur 6 ore cu trenul și necesită schimbarea trenurilor în Salzburg. Prin urmare, dacă este suficient timp, Salzburg este minunat și merită să stai o noapte sau trei zile în drum spre Hohe Tauern.

Salzburg Trenurile Viena

Munchen la trenuri Viena

Graz Trenurile Viena

Praga la Viena Trenurile

 

Alps National Parks By Train

Alpii francezi: Parcul Național Ecrins

Vederi pitorești ale văilor verzi luxuriante, lacuri oglindă, iar vârfurile alpine ale parcului național Ecrins sunt uluitoare. Situat în inima Alpilor francezi, Ecrins are ceva unic de oferit oricărui vizitator: excursioniști, pasionati de ciclism, familii, și cuplul într-o evadare romantică.

Alpii francezi sunt faimoși pentru Alpe d’Huez, traseul de alpinism din Turul Franței. Această serie spectaculoasă de munți alpini are mai mult de 100 vârfuri, cursuri, și cascade.

Cele mai uimitoare lucruri de făcut în Ecrins

 • Faceți un picnic în toate cele șapte văi din parcul Ecrins
 • Admiră ghețarul Grand Pic De La Meije sau urcă-l
 • Căutați caprele ibex și vulturii aurii
 • Înotați în râul Ubaye, înconjurat de unul dintre cele mai frumoase păduri din Europa
 • Faceți kite surfing în Serre-Poncon

Ajungerea la Ecrins

Călătoria în Alpii francezi este foarte ușoară. Călătorii pot ajunge la Ecrins de la aeroportul din Torino, Marsilia, si dragut. Indiferent dacă zburați sau călătoriți cu trenul din alte țări europene, trenurile TGV și TER fac legătura cu marile orașe din regiune. Călătoria cu trenul către Ecrins din Marsilia este de aproximativ 6 ore lungi. În timp ce asta pare o călătorie lungă, trenurile interurbane sunt foarte confortabile, si cel mai important, priveliștile din călătoria cu trenul sunt frumoase. prin urmare, călătoria ta către natura minunată a Ecrins începe cu trenul.

Amsterdam Trenurile Paris

Londra Trenurile Paris

Rotterdam Trenurile Paris

Bruxelles la trenuri Paris

 

Cycling The Alps

Alpii elvețieni: Parcul alpin Jungfrau-Aletsch

Cu magnificul Mare Ghețar Aletsch, vegetatie luxurianta, și râuri care traversează văile – parcul alpin elvețian Jungfrau este unul dintre cele mai bune parcuri alpine din Europa. Eiger este unul dintre cele mai pitorești vârfuri de munte din toată Europa.

Sina alpină este unul dintre lucrurile unice despre parcul alpin Jungfrau. Vizitatorii Jungfrau se pot plimba cu trenul de munte și se pot bucura de priveliști uimitoare ale ghețarului 4 puncte de vedere uimitoare. Această experiență specială se adaugă la gloria Jungfrau, pe lângă pădurea frumoasă, trasee, și peisaj – atrăgând sute de iubitori de natură primăvara și vara.

Acces la parcul alpin Jungfrau

Jungfrau este o călătorie cu trenul de la Interlaken și Lauterbrunnen. Călătoria de la Interlaken la stația Grindelwald este 30 minute și 2.5 ore de la Zurich. Călătoria cu mașina este cam aceeași, dar trenul este ecologic și vă permite să vă bucurați de priveliștile incredibile.

Cele mai bune lucruri de făcut în Alpii elvețieni

 • Vizitați pitoreasca Vale Lauterbrunnen
 • Descoperiți priveliștile Alpilor Bernezi din vârful Harder Kulm
 • Îndrăznește să mergi într-o plimbare de 10 minute cu funicularul
 • Merge pe 2.2 km Mürren Via Ferrata
 • Excursie spre Matterhorn, unul dintre cei mai pitoresti munți din Europa

Interlaken la trenuri Zurich

Lucerna la trenuri Zurich

Berna la trenuri Zurich

Geneva la trenuri Zurich

 

Alpii italieni: Parcul Național Belluno Dolomiți

Cunoscut sub numele de Parcul Național al Dolomiților, Belluno Dolomiti este unul dintre cele mai frumoase rezervații naturale. Vârfurile alpine atrag mulți drumeți și alpiniști care visează să ajungă în vârf pentru a admira cele mai pitorești priveliști din lume.

Pe lângă munții magnifici, Alpii italieni găzduiesc cascade spectaculoase, izvoare, și pajiști. Parcul vast oferă trasee de drumeții excelente, variind de la trasee ușoare la cele provocatoare, Traseul Paternkofel, iar traseul Tre Cime Di Laveredo Capanna este doar 2 a traseelor ​​minunate.

Ajungerea în Dolomiți

În timp ce există zboruri către Bolzano, cel mai apropiat oraș de Dolomiți, este mai bine să luați trenul spre Bolzano. Călătorii către Alpii italieni pot lua un tren din Milano Bergamo prin Veneția și pot ajunge în Dolomiți cu trenul în puțin peste 7 ore. O alternativă la zborul în Bergamo este să zbori în Veneția și apoi să luați trenul sau taxiul, și în mai puțin de o oră, te vei regăsi în Alpii italieni.

Cele mai bune lucruri de făcut în Alpii italieni

 • Merge pe Via Ferrata italiană
 • Stai noaptea într-un Refugio, sau colibă, cel mai adesea situat pe un traseu de drumeție, într-un loc retras. Sejurul vă permite să întrerupeți o drumeție foarte lungă și provocatoare, pe lângă faptul că experimentezi gloria munților și a naturii într-o atmosferă mai relaxată și mai magică.
 • Admirați Enrosadira, când vârfurile munților sunt colorate în nuanțe de roz la răsărit și la apus.
 • Plimbă-te de la colibă ​​la colibă

Milano la Roma Trenuri

Florența la trenuri Roma

Trenuri de la Veneția la Roma

Napoli la trenuri Roma

 

Rock Climbing In Alps

Alpii germani: Parcul Național Berchtesgaden

Cel mai vechi parc alpin din Europa și singurul parc alpin din Germania, Parcul național Berchtesgaden găzduiește mai mult de 700 specii de păsări și animale. Alpii germani se învecinează cu Alpii austrieci, care sunt renumite pentru pâraiele curate, văi verzi, păduri, vârfuri muntoase uluitoare, si natura idilica.

în plus, acoperire 210 kilometri patrati, Alpii germani Berchtesgaden oferă trasee de drumeții fantastice. în plus, telecabina duce călătorii către cel mai înalt și remarcabil vârf de munte Jenner de la 1,874 metri.

Lucruri uimitoare de făcut în Alpii germani

 • Bucurați-vă de o plimbare cu barca pe lacul Königssee
 • Descoperiți cultura bavareză, bucătărie, si traditii
 • Drumeție către Lacul Obersee prin valea verde luxuriantă
 • Fă o drumeție până la Cascada Röthbach și admiră reflectarea oglinzii în lacuri pe drum

Acces la Parcul Național Berchtesgaden

Vizitatorii pot zbura pe aeroportul din Salzburg, care este 30 la kilometri depărtare de Berchtesgaden. Apoi luați trenul sau autobuzul, sau închiriați o mașină și călătoriți în Alpii Berchtesgaden. Cel mai bun mod, care este, de asemenea, ecologic, este să călătorești cu trenul. Există servicii de tren din Munchen și Salzburg, dar trenurile nu sunt directe și necesită schimbare în Freilassing.

Indiferent dacă călătoriți cu trenul sau cu autobuzul, Berchtesgaden este mai puțin de 3 ore de Munchen. Asa de, frumusețea peisajului alpin este accesibilă din centrul urban aglomerat – perfect pentru o escapadă de weekend. in orice caz, daca ai timp, dedică cel puțin o săptămână explorării cu trenul parcurilor naționale ale Alpilor de neuitat.

Dusseldorf la trenuri Munchen

Dresda Trenuri Munchen

Nürnberg la trenuri Munchen

Bonn la trenuri Munchen

 

Mountain Lake In The Alps

 

O călătorie grozavă începe cu găsirea celor mai bune bilete de tren. Aici la Salvați un tren, vom fi bucuroși să vă ajutăm să planificați o călătorie minunată cu trenul către parcurile naționale din Alpi.

 

 

Doriți să încorporați postarea noastră de blog „Parcuri naționale din Alpi cu trenul”Pe site-ul dvs.? Puteți fie să ne faceți fotografiile și să ne trimiteți mesaje sau să ne acordați credit cu un link către această postare pe blog. Sau click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fro%2Falps-national-parks-by-train%2F – (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)