Timp de citit: 8 minute
(Ultima actualizare în: 29/06/2021)

În taiga siberiană, cel mai vechi lac Baikal, Kamchatka sălbatică la Moscova, aceste 12 locuri uimitoare de vizitat în Rusia vă vor respira. Alegeți doar modul de călătorie, împachetați mănuși calde sau impermeabil pentru vremea dificilă, și urmează-ne în Rusia.

  • Feroviar de transport este Eco-Friendly mod de a călători. Acest articol este scris pentru a educa despre Călătoria cu Trenul de Salvare tren, La Cel mai ieftin site de bilete de tren In lume.

 

1. Munții Altai

Între Rusia, Mongolia, China, iar regiunea Kazahstan Altai găzduiește 700 lacuri, păduri, și cel mai înalt vârf siberian al Muntelui Belushka, la 4506 m. Altai este abia populată, deci o veți găsi neatinsă de civilizația modernă, și doar cea mai sălbatică natură și viața sălbatică vă vor întâmpina.

în plus, dacă ești un călător aventuros, apoi o excursie la oricare dintre 1499 ghețarii din Altai te vor uimi. în plus, rafting în cele mai mari râuri Katun și Biya este o experiență epică. Pe de altă parte, un safari faunei sălbatice poate fi o opțiune mai relaxantă. Ai putea avea o șansă rară de a întâlni leopardul zăpezii, ibex, râsul, și mai mult de 300 specii de păsări. Fără îndoială, Altai este una dintre cele mai bune destinații faunei sălbatice în Europa și un loc uimitor de vizitat în Rusia.

 

Munții Scenici Altai din Rusia

 

2. Kazan

Kazan este un paradis arhitectural în Republica Tatarstan, vestul Rusiei. Centrul lumii tătarilor este situat pe malurile Volga, și râurile Kazanka, și considerat al cincilea oraș ca mărime din Rusia.

Așa cum sa menționat mai sus, arhitectura principalelor site-uri din Kazan vă va surprinde prin culorile și designul alb și albastru. De exemplu, Kremlinul Kazan, un sit al patrimoniului mondial, Moscheea Kul Sharif, Catedrala Epifanie, sunt doar câteva dintre locurile pe care le-ați putea vizita pentru a afla mai multe despre cultura tătară.

 

Kazan Rusia Vizualizare

 

3. Locuri uimitoare de vizitat în Rusia: lacul Baikal

Cel mai vechi lac din istoria lumii, S-a format lacul Baikal 25 acum un milion de ani. Suprafața sa înghețată și vastă fac din Lacul Baikal o atracție de iarnă în Siberia, iar vara, poți sări în cele mai limpezi ape din Europa, sau explorați cele mai rare animale sălbatice din lume.

De croazieră, admirând de pe traseul Baikal pe jos, sau având un grătar pe malul celui mai uimitor lac din Rusia, vei avea o aventură uluitoare. Pinii din jur, Taiga și sălbăticia sunt o călătoria cu trenul din cel mai apropiat oraș Irkutsk, un alt loc fascinant de vizitat în Rusia. Pentru a termina totul, ai putea începe aventura ta din Baikal din China sau Rusia, prin trenul transiberian, vara sau iarna.

 

Locuri uimitoare înghețate de vizitat în Rusia: lacul Baikal

 

4. Saint Petersburg

Orașul țarilor și palatele legendare, Sankt Petersburg a inspirat poeți și scriitori. Dacă nu ai fost la Saint Petersburg, nu ai văzut cu adevărat Rusia, deoarece acest oraș este una dintre cele mai faimoase și impresionante icoane din Rusia.

Schitul, Palatul Catherine, Palatul de iarnă, și grădinile Peterhof, sunt doar uluitoare. Fiecare pas pe care îl faci te va apropia de un basm rusesc și te va fermeca. Istoria și arhitectura din Sankt Petersburg fac din acesta un loc obligatoriu de vizitat în Rusia și, desigur, unul dintre topuri 12 cele mai uimitoare locuri din Rusia.

 

Neva River in Saint Petersburg Is one of Russia's Amazing Places to Visit

 

5. Kamciatka

Sălbatic, vast, frumoasa, și surprinzător, Kamchatka te așteaptă aproape la sfârșitul lumii. Peninsula Kamchatka se află la extremul est al Rusiei, acasă aproape 300 vulcani, majoritatea sunt activi, și cele mai uimitoare priveliști ale Oceanului Pacific și ale sălbăticiei rusești. Foarte puțini știu de minunile Kamchatka, deci Kamchatka este de departe cel mai uimitor și extraordinar loc de vizitat din Rusia.

Veți vedea că nu este atât de ușor să ajungeți la minunile din Kamchatka, datorită locației sale îndepărtate. in orice caz, când o faci, vei fi uimit de natura primară, minuni naturale: la primaveri calduroase, râuri, viata salbatica, și bineînțeles vulcani. A expediție vulcanică este unul dintre cele mai extreme și palpitante lucruri de făcut în Kamchatka. De exemplu, Klyuchevskaya Sopka este cel mai înalt vârf și un vulcan activ, destinație dorită pentru mulți călători în Kamchatka.

 

 

6. Locuri uimitoare de vizitat în Rusia: Sochi

Pe coastele Mării Negre, înconjurat de munți și stațiuni verzi, Sochi este destinația supremă de vacanță de vară din Rusia. Sochi este atât de popular încât orașul atrage 4 milioane de oameni în fiecare an, pentru a lor vacanta de vara pe malul marii.

Pe lângă plajă, Arboretul Sochi, sau mica Italia, este perfect pentru vedere panoramică la Marea Neagră și Sochi, și rătăcind prin grădini admirând păunii.

A concluziona, nu există un loc mai bun pentru o vacanță relaxantă, în stil rusesc, Rusia decât la Sochi. Prin urmare, nu este de mirare că ați putea călători la Soci din Moscova și din orice punct din Rusia, precum și din Asia Centrală și Europa de Est, cu trenul.

 

vedere panoramică la mare a orașului Sochi

 

7. Veliky Novgorod

Veliky Novgorod are un loc de onoare pe noi 12 cele mai uimitoare locuri de vizitat din Rusia. Ați putea spune că marele Novogrod este locul în care Rusia a devenit marea țară în care se află astăzi. Înapoi în a 9-a secol, Veliky Novogrod a fost locul prințului Rurik, în 862 a anunțat statul rus modern și a făcut din Novogrod centrul comercial, democraţie, și alfabetizarea între Rusia și Balcani.

Asa de, dacă ești în istoria Rusiei, Veliky Novogrod ar trebui să fie pe lista de cupe. Cetatea Kremlinului Novogrod, Catedrala St.. Sophia sunt drepți 2 dintre site-urile obligatorii din Veliky Novogrod care vă vor uimi. A sta pentru 800 ani, gândiți-vă doar la poveștile și evenimentele care au avut loc aici.

 

Podul din Veliki Novgorod, Rusia

 

8. Locuri uimitoare de vizitat în Rusia: Insula Olkhon

Lacul Baikal este atât de mare, că a trebuit să adăugăm un alt loc uimitor pe care ar trebui să-l vizităm în Rusia. Insula Olkhon este cea mai mare insulă din Lacul Baikal, asemănătoare ca mărime cu New York City. Insula găzduiește păduri gânditoare, peisaj stâncos, si doar 150000 rezidenți, spre deosebire de New York.

in orice caz, Insula Olkhon este un punct popular pentru călătorii către Lacul Baikal. Aceasta înseamnă că vara puteți veni să înotați în apa limpede a lacului curat și să vă scufundați în cel mai adânc lac din lume. În iarnă, pe de altă parte, poți veni să admiri cel mai vechi lac din lume, în ținuta ei de iarnă, înghețat și frumos în alb.

Insula este un feribot departe de Sakhuyurta și se crede că poporul Buryat este 1 a cinci poli globali ai energiei șamanice. de fapt, puteți găsi stâncile șamanice în centrul insulei.

 

Uimitorul loc al insulei Olkhon, Rusia

 

9. Irkutsk

Dacă sunteți în călătoria dvs. transsiberiană, atunci probabil te vei opri în Irkutsk, capitala neoficială a Siberiei de Est. 19bisericile rusești din secolul al X-lea, case de lemn maro și albastru, Taiga siberiană, Irkutsk este un frumos oraș istoric.

în plus, Irkutsk a fost cândva un loc de exil al multor nobili și intelectuali ruși din Siberia, dacă guvernul domnitor a decis să meargă împotriva puterii. Asa de, Irkutsk și taiga siberiană prezintă multe opere de poezie și literatură rusești. cu toate acestea, astăzi Irkutsk este un oraș frumos: bloc 13 de case din lemn din secolul al XVIII-lea, Biserica Mântuitorului, și Galeria Bronshteyn sunt câteva dintre locurile pe care ar trebui să le vizitați.

 

O casă veche în Irkutsk, Rusia

 

10. Locuri uimitoare de vizitat în Rusia: Rezervația naturală Stolby

Pe malurile râului Yenisei, Rezervația naturală Stolby este situată chiar la sud de orașul Krasnoyarsk. Rezervația nu cade în frumusețe din top 5 cele mai frumoase rezervații naturale din Europa. După o lungă călătorie cu trenul transiberian prin Rusia, vei descoperi că rătăcirea în jurul rezervei îți ridică spiritele trezind sufletul și corpul somnoros.

Stolby are 5 principalele trasee cu cod colorat, așa că nu te vei rătăci în numeroasele trasee forestiere minuscule. Odată ce ajungi adânc în pădure, veți descoperi originea numelui rezervației. Sunt 100 stolby - stâlpi stâncoși de piatră, ciorchini impresionanți și înalți de stolby printre copaci.

Vizitarea acestui frumos parc natural înseamnă totul pentru a te bucura de ce e mai bun din natura mamă. Nu există nimic ca mirosul și priveliștile pădurilor rusești, vara sau iarna. in orice caz, dacă plănuiți o călătorie de iarnă, vă reamintim să purtați multe straturi, deoarece Siberia devine foarte rece și înzăpezită.

 

Locuri uimitoare de vizitat în Rusia: Rezervația naturală Stolby

 

11. Moscova

Arbat colorat, Kremlinul și Piața Roșie, Sf. Catedrala Vasile, și râul Moskva, caracteristică în fiecare carte poștală, imagine, și piesă despre Moscova. in orice caz, numai până când vei pune piciorul în aceste locuri minunate, că apreciați cu adevărat măreția și frumusețea lor. Nu există nicio întrebare despre farmecul frumos al Moscovei. Asa de, nu este de mirare că capitala este una dintre 12 cele mai uimitoare locuri de vizitat din Rusia.

În timp ce Moscova este uluitoare, orașul subteran al stațiilor de metrou este la fel de magnific. Un oras tur de mers pe jos în subteranul Moscovei este unul dintre cele mai bune lucruri de făcut la Moscova. Aici, veți primi o mulțime de informații despre artă, proiecta, și istoria fiecărei stații, precum și orașul, de la localnici.

 

Noaptea în Piața Roșie din Moscova

 

12. Locuri uimitoare de vizitat în Rusia: Insula Kizhi

Biserici din lemn, un turn de ceas octogonal în întregime din lemn, constituie unicul Kizhi Pogost. Acest complex extraordinar de construcții din lemn a fost realizat de dulgheri, pe una dintre insulele din lacul Onega. Veți fi uimiți să aflați că acest tip de model a fost popular în cele mai vechi timpuri. Aceste spații din lemn erau spații parohiale populare în secolul al XVI-lea, și poate mai devreme.

În timp ce bisericile nu sunt o priveliște rară în Rusia, bisericile de lemn sunt. Insula Kizhi este un exemplu minunat de artizani ruși. Insula Kizhi este o patrimoniul mondial UNESCO, și una dintre minunile lumii, ca întregul complex, se potrivește magnific în peisajul natural.

 

Biserici de lemn în Insula Kizhi

 

Aici la Salvați un tren, vom fi bucuroși să vă ajutăm să planificați o călătorie de neuitat la acestea 12 locuri uimitoare din Rusia cu trenul.

 

 

Doriți să încorporați postarea de pe blogul nostru „ 12 Locuri uimitoare de vizitat în Rusia ”pe site-ul dvs.? Puteți fie să ia fotografii și text și dă-ne de credit cu un link la acest post pe blog. Sau click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fro%2Famazing-places-visit-russia%2F - (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)