Timp de citit: 3 minute
(Ultima actualizare în: 28/01/2022)

Călătoria cu trenul de la Amsterdam la Berlin oferă călătorului o experiență de neuitat și cea mai ecologică alegere. desi excursie de șase ore este un pic cam lent, confortul oferit de trenuri și farmecul călătoria este remarcabil. Cu peisaj frumos pe parcurs, și o mașină de luat masa pentru a ajuta să treacă timpul, excursie sfârșește prin a fi mult mai repede decât era de așteptat. Aici este ceea ce trenuri în Europa oferta pentru acest traseu.

 

Ajuns la modern Hauptbahnhof (HbF) când călătoriți de la Amsterdam la Berlin sau Berlin la Amsterdam cu trenul, este greu sa nu te excitat despre călătorie, care se află în fața. Stația este o structură metalică cu mai multe etaje, în cazul în care trenurile trec peste cap prin șinele suspendate. Este foarte bine conectat la restul orașului, prin liniile de metrou și autobuz statie, în centrul de la Berlin. Dacă nu ați rezervat cazare în Berlin, o opțiune bună la doar un minut distanță de stația este InterCity hotel.

 

Berlin în Amsterdam cu trenul

Când plecați de la Amsterdam la Berlin cu trenul, introduceți celebrul Gara Centrală din Amsterdam, una dintre cele mai emblematice clădiri ale orașului, precum și aeroportul de Schipol. Ușor accesibil, cel Gara Centrala a fost construit în 1889, și astăzi primește despre 250,000 pasageri pe zi. Stația este foarte bine semnalizate. Dacă nu vorbești Dutch, amintiți-vă doar că numele platformei este “pistă”. Daca este necesar, puteți sporovăiască unele engleză, deoarece personalul stației vorbește limba. în Amsterdam, o alegere bună de cazare în apropiere de stația centrală este Ibis Style. Acolo, locația este perfectă, deoarece gara se află chiar în centrul, aproape de locurile de interes.

Bilet de tren Bruxelles-Amsterdam

Bilet de tren Londra la Amsterdam

Bilet de tren Amsterdam - Berlin

Bilet de tren Paris la Amsterdam

 

Amsterdam Berlin Skyline

Amsterdam la Berlin Cu trenul

Serviciul de tren din Amsterdam spre Berlin cu trenul este destul de frecvent, și există aproximativ două trenuri pe oră. Cele mai multe trenuri de zi oferă un serviciu foarte confortabil, dar un pic cam lent, așa cum se opresc în mai multe orașe de-a lungul drum. Primul tren de la Amsterdam la Berlin pleacă la 6:58 a.m, sosesc în capitala germană la 13:20. De la Berlin la Amsterdam, primul tren pleacă la 06:37 și ajunge la 13:08. Cea mai bună parte a călătoriei în timpul zilei, fara indoiala, este peisajele. Micile orașe din interiorul Germaniei și Țările de Jos, precum și munți și peisaje rurale, sunt absolut uluitoare!

Bilet de tren Amsterdam - Bruxelles

Bilet de tren Amsterdam - Londra

Bilet de tren Berlin la Amsterdam

Bilet de tren Amsterdam - Paris

 

 

Opțiunile de ședere în trenul de la Amsterdam la Berlin sunt diverse. Călătoria cu trenul de la Amsterdam la Berlin oferă călătorului o experiență de neuitat și cea mai ecologică alegere. Deoarece călătoria este lungă, de călătorie într-una dintre aceste cabine, care oferă servicii suplimentare precum lumina, Călătoria cu trenul de la Amsterdam la Berlin oferă călătorului o experiență de neuitat și cea mai ecologică alegere, Călătoria cu trenul de la Amsterdam la Berlin oferă călătorului o experiență de neuitat și cea mai ecologică alegere, ceea ce face posibil pentru a viziona filme în confortul cabinei dvs. pe toata durata excursiei. Amintiți-vă să cumpere tichetele cu cel puțin două săptămâni în avans, astfel încât să vă asigurați că nici o problemă se întâmplă.

 

Suntem cel mai sigur sigur că va adora plimbare de la Amsterdam la Berlin, si invers. da, va fi o altă călătorie, pentru că odată ce-l încercați prima dată, veți dori întotdeauna să ia din nou trenul și pe deplin bucurați-vă de călătorie.

 

Asa de, ești gata să călătorie cu trenul între Olanda și Germania cu trenul? dacă da, rezervați biletele de tren cu noi în 3 minute, la cele mai ieftine tarife și scutite de taxe de rezervare suportabil!

 

Doriți să încorporați postarea noastră de blog pe site-ul dvs, apoi click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Famsterdam-berlin-train%2F%3Flang%3Dro– (Derulați în jos pentru a vedea codul embed)