Timp de citit: 12 minute
(Ultima actualizare în: 04/11/2022)

Am scris recent un blog pe Echitatie cu copiii pe un tren și ți-a dat câteva sfaturi pentru păstrarea cei mici entertained. Citind carti, jucând Uno, iar ascultarea cărților audio este cu siguranță o necesitate pentru oricine, dar există o serie de aplicații de descărcat înainte de a călători acolo, pe care credem că nu numai că te vor distra, ci te vor ajuta călătoria ta mai organizat și distractiv! Din App Store Google Play, ne-am rotunjit unele dintre cele mai bune 23 Aplicațiile trebuie să descărcați înainte de Călătorie. Tot ce trebuie este un smartphone și cândva înainte de următoarea călătorie.

 

1. Pentru un loc de ședere: Airbnb

Fie că este vorba legală în oraș pe care o vizitați sau nu, Airbnb este un nume de uz casnic. Acest lucru este cu siguranta una dintre aplicațiile de care aveți nevoie pentru a descărca înainte de călătorie. Ofertele App departe prețuri mai mici, și o experiență mai autentică, permițând utilizatorilor să rămână cu un localnic, sau în casa lor. Aplicația oferă, de asemenea, o caracteristică numită Excursii, care oferă experiențe de a alege în timpul sejurului dumneavoastră. Suntem siguri că nu va dura mult până când acesta oferă tot ce ai nevoie într-un du-te, dar de acum, opțiunile pe care le oferă merită descărcate cu siguranță.

Dijon în Paris cu trenul

Reims la Paris cu trenul

Lille în Paris cu trenul

Londra la Amsterdam cu trenul

Apps you need to download before traveling

 

2. Aplicații pe care trebuie să le descărcați înainte de a călători pentru camera de hotel de ultimă oră: Hotelul Tonight

Realitatea este că, uneori, Airbnb va cădea prin. Acesta este singurul dezavantaj al aplicației. Dar nu vă faceți griji, puteți avea în continuare un plan B. Hotelul In seara asta este un serviciu de încredere, care se bazeaza pe oferte de ultim minut. Partenerii companiei cu hoteluri pentru a oferi reduceri la camere goale, și veți fi în măsură să rezervați una în conformitate cu 10 secunde. De asemenea, puteți obține 24/7 client service de la hotel seara, în cazul în care ceva nu merge intr-o parte.

Londra spre Bruxelles cu trenul

Londra la Paris cu trenul

Linz în Salzburg cu trenul

Tururi la Paris cu trenul

Apps you need to download before traveling

 

3. Aplicații de descărcat înainte de a călători pentru hoteluri ieftine ieftine: coș

Hopper este o aplicație de zbor și hotel care te gaseste cele mai bune preturi pentru rezervare. Acesta analizează date pentru a urmări prețurile și anticipa cele mai ieftine ori pentru camere de rezervă și zborurile de carte. Potrivit site-ul său, acesta are un 95% Rata de succes în predicții privind rezervările de până la un an în avans. Nu-i rău!

Salzburg la Viena cu trenul

Munchen în Viena cu trenul

Graz în Viena cu trenul

Praga la Viena cu trenul

Hotel Billboard

 

4. Aplicații pe care trebuie să le descărcați înainte de a călători comparația prețurilor: Caiac

In timp ce ne-am luat deja câteva aplicații aici pentru planurile de cazare și de călătorie, Kayak este o aplicație all-in-one, care ajută la prețuri compara între diferite motoare de căutare pentru toate nevoile dvs. de călătorie. Aceasta include hoteluri, zboruri, închirieri de mașini, și chiar pachete de călătorie. Profitați de cantitățile sale masive de comparații pentru a rezerva toate călătoriile de care aveți nevoie într-un singur loc.

Munchen în Salzburg cu trenul

Viena spre Salzburg cu trenul

Graz în Salzburg cu trenul

Londra la Lyon cu trenul

 

5. Aplicații pe care trebuie să le descărcați înainte de a călători pentru bilete de tren: Salvați un tren

Dacă sunteți călătoresc în toată Europa, există o șansă bună vei fi a face drum cu trenul. Transport public opțiuni în Europa sunt renumite pentru legăturile lor cross-country, și în timp ce zborurile sunt rapide, Trenurile sunt mai convenabile, mai des, și servicii de multe mai multe rute. În cazul în care vă aflați în nevoie de bilete de tren, descărca Salvați un tren app pentru a face achiziții ieftine și ușor.

Dusseldorf la Munchen cu trenul

Dresda în Munchen cu trenul

Nuremberg în Munchen cu trenul

Bonn spre Munchen cu trenul

Apps you need to download before traveling

 

6. Aplicații de descărcat înainte de a călători pentru divertisment în mers: Netflix

Până acum știm cu toții ce este Netflix. Dacă nu, bun venit într-o lume cu totul nouă! Înscrieți-vă pentru o perioadă de încercare gratuită, descărca toate emisiunile preferate sau filme și urmăriți-le în timp ce sunteți într-un tren, fără a fi nevoie de WiFi! Rețineți că diferite show-uri sunt disponibile în funcție de țara pe care o vizitați, așa că, dacă sunteți absolut dependent de un singur, asigurați-vă că pentru a descărca cât mai multe episoade posibil, înainte de a trece granița!

Amsterdam la Londra cu trenul

Rotterdam la Londra cu trenul

Paris la Londra cu trenul

Bruxelles la Londra cu trenul

netflix Entertainment

 

7. Pentru a diviza cheltuielile cu prietenii: Splittr

Călătorind cu prietenii? Grozav! Una dintre cele mai simple moduri de lucruri pentru a obține ciudat este, dacă nu divizat în mod corect fondurile dvs. de călătorie. Evitați conflictele și folosiți telefonul mobil pentru a împărți cu ușurință cheltuielile între prieteni. Dacă aveți un grup, aceasta este una dintre aplicațiile de care aveți nevoie pentru a descărca înainte de călătorie. Splittr este special pentru persoanele care călătoresc. Introduceți cheltuielile pe drum, inclusiv cine a plătit ce și aplicația va face restul.

O vizită în diferite țări, cu diferite valute? Nici o problema. Toate monedele sunt acceptate și puteți amesteca bani fără a fi nevoie să facă tine însuți conversie monetară.

Amsterdam până la Berlin după ploaie

Leipzig la Berlin cu trenul

Hanovra la Berlin cu trenul

Hamburg la Berlin cu trenul

Apps you need to download before traveling

 

8. Pentru a afla cât de mult să Sfat: Globe Sfaturi

În timp ce această aplicație este disponibilă numai pe iOS, GlobeTips este un instrument minunat pentru a ajuta pe cei confuzi cu privire la bascularea pe plan internațional. Acest lucru este deosebit de relevant pentru călătorii obișnuiți economii bazate pe basculare care se luptă în timp ce în străinătate. Fie că sunteți în Franța sau Spania, profitați de GlobeTips pentru a afla cât de mulți bani pentru a înclina toate profesiile.

Nuremberg în Stuttgart cu trenul

Munchen în Stuttgart cu trenul

Frankfurt la Stuttgart cu trenul

Heidelberg în Stuttgart cu trenul

Apps you need to download before traveling

 

9. A te relaxa: Calm

Dacă sunteți un călător nervos, una dintre aplicațiile pe care trebuie să le descărcați înainte de a călători este calmă, este o aplicație care vă va fi cel mai bun prieten. Acest instrument de călătorie la îndemână are o mulțime de diferite meditații pentru anxietate, Auto-liniștitor, respiraţie, și altele. De asemenea, oferte liniștitoare sunete pentru a vă ajuta să vă relaxați. În calitate de călător stresat, Calm ma ajuta sa-mi, bine, calm pe drum.

Paris la Strasbourg cu trenul

Luxemburg la Strasbourg cu trenul

Nancy în Strasbourg cu trenul

Dijon în Strasbourg cu trenul

yoga pose

 

10. Pentru a păstra amintirile în: live Trekker

Scrierea într-un jurnal este de școală veche minunat. Dar nimic pe hârtie înseamnă că riscul de a pierde, mai ales atunci când vizitează mai multe țări. O altă dintre aplicațiile de descărcat înainte de a călători este livetrekker.com. Jurnalul dvs. călătorii, astfel încât să puteți privi înapoi la călătoriile pe o hartă interactivă. Aplicația pe piese ca te duci, marcând o linie roșie, împreună cu o hartă pe traseul exact pe care îl luați; aplicația monitorizează, de asemenea, viteza și altitudinea, ceea ce face mare pentru călătorii aventura. Adăugați imagini, video, audio, și text pe parcurs, crearea unui jurnal de călătorie multimedia, aveți posibilitatea să partajați! Gratuit, iOS și Android, livetrekker.com

Rimini în Milano cu trenul

Roma la Milano cu trenul

Bologna la Milano cu trenul

Verona în Milano cu trenul

 

 

11. Pentru a păstra te Organizate: PackPoint

Este, probabil, doar entuziasmul de a merge într-o aventură, dar există întotdeauna ceva ce uităm să facem sau pachet înainte de o excursie. Din fericire, tehnologia este aici pentru a salva din nou în ziua. Descărcați PackPoint! Se uită la prognoza meteo pentru datele și locațiile călătoria dvs.. Acesta vă va cere, de asemenea, să selecteze activitățile pe care le pot participa în timpul călătoriilor, cum ar fi o întâlnire pentru afaceri, o baie la piscină, sau o cină de lux. Apoi va oferi un ambalaj listă de obiecte ar trebui să aduci pe baza acestor activități. Strălucitor, dreapta? De asemenea, puteți împărtăși ceea ce ați găsit cu prietenii tăi, ceea ce face călătoriile lor mai ușoară, de asemenea! deci nu uitați acest sfat important Apps trebuie să descărcați înainte de călătorie.

Bruxelles la Amsterdam cu trenul

Hamburg la Amsterdam cu trenul

Berlin la Amsterdam cu trenul

Paris la Amsterdam cu trenul

Apps you need to download before traveling

 

12. Pentru sfaturi cu privire la activitățile: TripAdvisor

TripAdvisor este o aplicație super-care poate da milioane de comentarii doar despre orice, într-un mod rapid și ușor! Cea mai bună parte este faptul că recenziile, opinii, Videoclipuri, și fotografiile sunt de la oameni reali, astfel încât să știi că este legitim! Încercați funcția Near Me TripAdvisor a găsi locuri de bine revizuite, aproape, dar cea mai bună caracteristică aplicația are de oferit este numărul de țări pe care le susține - este doar despre peste tot, ceea ce face un ghid necesar pentru fiecare călător. Puteți pune întrebări specifice de călătorie în forumurile aplicației sau adăuga propriile comentarii într-un mod similar cu ajutorul.

Köln la Frankfurt cu trenul

Munchen în Frankfurt cu trenul

Hanovra la Frankfurt cu trenul

Hamburg la Frankfurt cu trenul

 

13. Pentru a învăța să vorbești ca un localnic: Duolingo

Deși vorbind încet cu supra-exagerat mână gesturi pare distractiv, uneori, se poate obține un pic obositor. Intră Duolingo. Daca esti serios despre obtinerea cu localnicii, descărca această aplicație!

Acesta oferă cursuri de nivel începător, dar este, de asemenea, un instrument excelent pentru cei care doresc sa perie pe diferite limbi. De asemenea, puteți discuta cu roboții în anumite limbi. Acest lucru poate fi deosebit de util atunci când încercați să aflați expresiile pe care probabil le folosiți cel mai mult în străinătate.

Luxemburg la Bruxelles cu trenul

Anvers la Bruxelles cu trenul

Amsterdam la Bruxelles cu trenul

Paris la Bruxelles cu trenul

 

14. Pentru a afla ce au de spus: Aplicația Google Traducere

In timp ce noi am recomandat deja Duolingo, dacă vă aflați într-un timp-criza și care doresc să comunice în timp real, Google Translate este aplicația pentru utilizare. Acesta dispune de recunoaștere a vocii și, practic, în fiecare limbă străină veți întâlni vreodată, ceea ce face acest unul dintre cele mai bune aplicații de traducere în jurul valorii de. Este pe cale amiabilă dacă ai un telefon Android sau iPhone, și este chiar utilizabil online.

Berlin la Dresda cu trenul

Hanovra în Dresda cu trenul

Potsdam în Dresda cu trenul

Nuremberg în Dresda cu trenul

 

 

15. Pentru a face noi prieteni: Întâlnire

Dacă sunteți genul de călător care îi place să facă noi prieteni în timp ce călătoresc, nu mai departe uite. Meetup este o aplicație dedicată pentru a vă ajuta să îndeplinească ca-minded oameni peste tot în lume. Puteți forma grupuri de interese, și de a crea evenimente, cum ar fi accesarea cu crawlere de bare și mese cu localnici. Aplicația are chiar și o setare pentru familii de a participa la activități copil-friendly. Frumos!

Nuremberg la Praga cu trenul

Munchen spre Praga cu trenul

Berlin la Praga cu trenul

Viena la Praga cu trenul

 

16. Pentru a trece peste Când ajungeți: uber

Deși ne vom recomanda intotdeauna cu ajutorul unui tren în loc de o mașină în timpul călătoriei, dacă te afli ajunge noaptea târziu sau poziția undeva fără serviciu, va trebui să utilizați Uber. Deși nu fiecare țară are uber sau competitor din SUA Lyft, aproape fiecare țară are o aplicație de taxi de un fel. Fie că sunteți în Kazahstan sau Franța, găsiți aplicația dvs. locală de taxi și asigurați-vă că o descărcați înainte de a sări în tren.

Munchen în Zurich cu trenul

Berlin la Zurich cu trenul

Basel spre Zurich cu trenul

Viena la Zurich cu trenul

Apps you need to download before traveling

 

17. Pentru a naviga Aceste străzi sinuoase: Aplicația Hărți Google

După ce ați părăsit aeronava a găsit-te rătăcind pe străzi în căutarea pentru cel mai bun bagheta, veți avea nevoie de Google Maps pentru a obține în jurul valorii de. De ce? Deoarece Google Maps este una dintre cele mai bune aplicații de navigare din lume. De la mersul pe jos, la mersul trenurilor, Google te-a acoperit. Chiar mai bine, puteți descărca hărți pentru utilizare offline, ceea ce înseamnă că în zonele cu WiFi spotty puteți găsi în continuare acel bistro ascuns pe o alee.

Pentru hărți de descărcare, pur și simplu cap la Google Maps pe smartphone și să navigați la harta pe care doriți să îl utilizați. După ce a centrat pe locațiile dorite, introduceți “hărți OK” în bara de căutare. Google va începe să se descarce hărțile offline pe telefon pentru a fi utilizate în orice moment. Asta e!

La Rochelle în Nantes cu trenul

Toulouse la La Rochelle cu trenul

Bordeaux la La Rochelle cu trenul

Paris la La Rochelle cu trenul

navigation apps

 

18. Aplicații de descărcat pentru a urmări călătoria: TripIt

TripIt este o aplicație de urmărire a călătoriilor care ajută la organizare toate informațiile dvs. de călătorie intr-un loc. De la rezervările de zbor de la rezervări hoteliere, TripIt organizează totul într-un itinerar ușor de citit, care te tine pe drumul cel bun. Fie conecta conturile direct la aplicația, sau redirecționați toate e-mailurile de confirmare, și TripIt va face restul. Disponibil pe desktop, Android, sau Apple iPhone, îl veți putea folosi oriunde în lume.

Genova spre Veneția cu trenul

Torino la Veneția cu trenul

Parma în Veneția cu trenul

La Spezia în Veneția cu trenul

 

19. Pentru a Know dvs. de schimb valutar Rata: Moneda App Save A Train

In timp ce acesta poate fi un pic mai mult de nișă, există o mulțime de ori am fost pe drum fără date sau Wi-Fi și au fost disperată să cunoască cursul de schimb. Fie că este un șofer de taxi umbrite sau un tur care cere să plătiți în numerar, având o aplicație la îndemână pentru a acționa ca un convertor valutar poate fi o mană cerească. Salvați un tren app Moneda lucrări pe sau offline, astfel încât este întotdeauna disponibil atunci când aveți nevoie de ea.

Basel spre Interlaken cu trenul

Berna în Interlaken cu trenul

Lucerna în Interlaken cu trenul

Zurich în Interlaken cu trenul

american 100 bill dollar

 

20. Pentru tot: WhatsApp

Dacă nu aveți deja această aplicație pe telefon, ia-l. In timp ce America de Nord și-a pierdut în mare măsură aplicația mobilă bazată pe date, WhatsApp este la nivel mondial folosit pentru mesagerie, apeluri video, și apeluri vocale. Popularitatea sa este de așa natură încât cele mai multe companii își desfășoară activitatea în străinătate, cu un număr de WhatsApp, în plus față de sau chiar în locul unui număr de telefon standard. Ai încredere în noi când spunem că va trebui să descarci WhatsApp.

Florența în Arezzo cu trenul

Perugia în Arezzo cu trenul

Bologna la Arezzo cu trenul

Trenul Siena spre Arezzo

Apps you need to download before traveling

 

21. Aplicații pe care trebuie să le descărcați înainte de a călători pentru bilete de avion: LoungeBuddy

Deși nu este întotdeauna cea mai bună idee pentru a acoperi, în special în Europa, uneori, va trebui pentru a prinde un zbor de la cap în cazul în care trenurile nu pot merge. Dacă se termină în aeroport, fă-ți o favoare și de a descărca LoungeBuddy, o aplicație de călătorie la îndemână, care vă permite să cumpere acces cu reducere la holurile aeroporturilor. Acest lucru este util mai ales pe acele lungi layovers, ca saloane de aeroport oferă mâncăruri și băuturi gratuite. Mai important, acestea acționează ca un refugiu de agitația adesea găsite în terminale de aeroport astfel încât următoarea escală va fi mai placuta.

Berlin la Aachen cu trenul

Frankfurt la Köln cu trenul

Dresda la Köln cu trenul

Aachen la Köln cu trenul

 

22. Pentru nord-americani în Europa: Metric de conversie App

In timp ce altora le place să râdă la nord-americani și aderarea lor specifică sistemului imperial al măsurare, se poate crea un motiv serios de îngrijorare atunci când capul de peste mări. Cât de repede sunt nouăzeci de kilometri pe oră? Cât costă un kilogram de paste se cântărește? Au toate aceste întrebări a răspuns fără să se uite prost descărcând aplicația Conversie metrică la telefon înainte de a începe dvs. de călătorie sau utilizând aplicația echivalentă Salvare de tren disponibile la secțiunea noastră de aplicații Salvați un tren blog.

Berlin în Rothenburg Ob Der Tauber cu trenul

Stuttgart în Rothenburg Ob Der Tauber cu trenul

Munchen în Rothenburg Ob Der Tauber cu trenul

Frankfurt la Rothenburg Ob Der Tauber cu trenul

 

23. Pentru a intra în SUA: Mobile App Passport

Aplicația guvernamentală numai oficial pe această listă, Mobile Passport este oferit de US Customs and Border Protection pentru a ajuta călătorilor intra în SUA cu ușurință. Descărcați-l înainte de a ajunge în Statele Unite și să-l utilizați pentru a completa informațiile dvs. de pe telefonul mobil. Apoi, trimite formularul după ce atingeți în jos și sări peste linia masivă pentru chioșcuri de imigrare în SUA. Este gratuit și ușor de utilizat!

Bremen la Nuremberg cu trenul

Leipzig în Nuremberg cu trenul

Hanovra la Nuremberg cu trenul

Hamburg la Nuremberg cu trenul

Aceasta este lista noastră cu cele mai bune aplicații pentru descărcat înainte de a călători, fie că este vorba într-o călătorie cu trenul lung sau doar o plimbare locală. Dacă aveți nevoie de ajutor suplimentar cu planurile de călătorie, Salvați un tren oferte tren bilete la tarife ieftine, eliberând bugetul pentru mai multe activități distractive atunci când ajungeți la destinație!

 

 

Doriți să încorporați postarea noastră de blog pe site-ul dvs? Click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fapps-download-traveling%2F%3Flang%3Dro– (Derulați în jos pentru a vedea codul embed)