Timp de citit: 8 minute
(Ultima actualizare în: 29/04/2022)

Fie că ești diva, fashionista, ciudat, gay, lesbiene, sau nu sunt pregătiți pentru auto-definiții, aceste 10 destinații minunate LGBT se vor alătura și vă vor sărbători. De la sărutarea la Paris la petrecerea ca o stea rock la Berlin, aceste orașe europene uimitoare sunt despre drepturi egale, mândrie, și dragoste în toate culorile curcubeului.

  • Feroviar de transport este Eco-Friendly mod de a călători. Acest articol este scris pentru a educa despre Călătoria cu Trenul de Salvare tren, The Cel mai ieftin site de bilete de tren In lume.

 

1. Destinații minunate LGBT-Friendly în lume: Berlin

Totul a început cu fondarea primei organizații gay și lesbiene din lume. 1897 este anul care a marcat primul pas în Transformarea Berlinului în capitala lumii gay și lesbiene.

Frumusețea și iubirea vin sub toate formele, culori, și sexul. Berlinul este unul dintre cele mai tolerante, deschis, și orașe primitoare din lume. Berlinul este o destinație minunată LGBT în Europa și binevenit tot felul de iubiri. Astăzi, Berlin este destinația LGBT finală, dar și-a câștigat popularitatea abia în cursul secolului al XX-lea, atât de impresionant pe drumul lung pe care l-a făcut orașul.

Nollendorfplatz din Schoneberg este inima și sufletul sălbatic al notoriei scene gay din Berlin. Aici, poți petrece, a ta, băutură, și bucurați-vă de viața și cultura LGBT.

Cel mai bun moment pentru a experimenta extravaganța LGBT este timpul de vară, în epica CSD Berlin. Aproape 1 milioane de oameni și sute de plutitoare decorate creează una dintre cele mai mari parade ale mândriei din lume, pentru drepturi egale și libertate de a iubi în toate culorile curcubeului.

Cele mai bune lucruri de făcut

Vizitați muzeul gay Schwules, primul monument al mișcării gay, faimosul bar Marietta, Cafe Berio, cel mai vechi club gay Heile Welt, sau pentru cea mai bună petrecere queer din KitKat-Klub.

Frankfurt la Berlin cu trenul

Leipzig la Berlin cu trenul

Hanovra la Berlin cu trenul

Hamburg la Berlin cu trenul

 

lesbian wedding

 

2. Destinație minunată LGBT în Olanda: Amsterdam

Când ești prima țară din lume care legalizează căsătoria între persoane de același sex, ești, de asemenea, una dintre cele mai minunate și mai prietenoase destinații LGBT din lume. Asa de, distractiv și uimitor Amsterdam a fost primul oraș din Europa care a găzduit Jocurile Gay în 1998 iar parada mândriei din Amsterdam este considerată una dintre cele mai bune din lume.

Dacă nu știți ce locuri să loviți în oraș, apoi opriți-vă la Punctul Roz, locul pentru informații despre LGBT- locuri prietenoase în Amsterdam. Amsterdam are o experiență minunată scena vieții de noapte, dar înainte de apusul soarelui, ar trebui să vă plimbați pe străzile și zonele următoare, unde scena LGBT respira și lovește: Reguliersdwarsstraat, istoric Kerkstraat, Amstel, și apoi la Zeedijk și Warmoesstraat pentru scena fantastică a vieții de noapte LGBT din Amsterdam.

Cele mai bune lucruri de făcut

Descoperiți scena de dragoste infamă din Queen's Head, sorbi un cocktail în Getto, inspirați-vă în librăria LGTB din Amsterdam, Veselul, și petrecere la cluburile Taboo sau Exit de pe strada Reguliersdwarsstraat. în plus, mândria canalului Amsterdam este una dintre cele mai unice parade ale mândriei de vizitat din lume.

Bruxelles la Amsterdam cu trenul

Londra către Amsterdam cu un tren

Berlin către Amsterdam cu trenul

Paris la Amsterdam cu trenul

 

 

3. Cea mai bună destinație LGBT prietenoasă din Marea Britanie: Brighton

Din 1930, Brighton a fost un refugiu sigur pentru toți cei care aveau nevoie să-și exploreze sexualitatea. Orașul de pe litoral a devenit o destinație LGBT prietenoasă în Marea Britanie, aproape dar departe de capitală.

Cartierul Kemp Town este zona LGBT din Brighton, datorită hotelurilor sale de tip boutique, pub-uri, și restaurante. Aici, veți găsi vibrații uimitoare, o atmosferă răcoroasă în care poți sărbători dragostea sub toate formele. în plus, dacă plănuiești să mergi până la capăt cu iubita ta, apoi Brighton are mai mult decât câteva locuri de nunta precum Pavilionul Regal, și direct de acolo încep festivitățile de pe Charles Street sau plaja Brighton.

Cele mai bune lucruri de făcut

Bucurați-vă de o halbă în pub-ul gay The Bulldog, dar mai întâi relaxați-vă în The Brighton Sauna, și termină noaptea în Răzbunare, clubul de top pentru viața de noapte LGBT.

 

Awesome LGBT parties

 

4. Minunat oraș LGBT prietenos în Germania: Koln

Orașul cu mai multe pub-uri decât oameni, și mai multe evenimente de mândrie decât oriunde altundeva, Köln este una dintre cele mai minunate și mai prietenoase destinații LGBTQ din Europa. Köln este atât de prietenos cu LGBTQ, încât are propriul său turneu Gaily, astfel încât să puteți descoperi secretele cele mai bine păstrate ale orașului pentru orice aromă și culoare curcubeu.

în plus, colonia este destinația LGBT finală, pentru că are 2 scene gay, da, este corect. Vechiul Heumarkt-Mathiasstrasse și Triunghiul urban Bermudelor pentru mulțimea mai tânără. Vestul are cele mai bune petreceri și cluburi de dans pentru a vă agita corpul și estul pentru locuri relaxate clasice și tradiționale.

Nu aveți timp să le vizitați pe amândouă? Fără griji! Pentru că cu trenul de metrou S-Bahn, puteți călători înainte și înapoi de câte ori doriți și foarte repede.

Cele mai bune lucruri de făcut

Nu ratați Ziua Christopher Street din Köln, bineînțeles, renumita lume Mândrie din Köln. în plus, Piața de Crăciun Gay din Köln, și Carnavalul în februarie. Pentru petrecere, consultați Deck 5 sau Amadeus.

Berlinul Aachen cu trenul

Frankfurt la Köln cu trenul

Dresda spre Köln cu un tren

Aachen la Köln cu un tren

 

5. Destinație minunată LGBT în Franța: Paris

Cel mai romantic oraș din lume sărbătorește dragostea în fiecare minut din fiecare zi, și ești binevenit să-ți sărbătorești dragostea în toate culorile curcubeului. Plin de glam, stil, clasă, și distracție, Parisul este unul dintre cele mai minunate LGBT- destinații prietenoase din lume.

Minunatul Marais este centrul scenei gay din Paris, cu toate locurile populare LGBT situate în faimoasa Place de la Bastille, Place de la Republique și Primărie. Pe tot parcursul anului, din ianuarie până în iulie, există evenimente uimitoare dedicate comunității LGBT: festivaluri, arte, film, și bineînțeles parada mândriei. Aici, te vei simți ca acasă, și aveți o mulțime de moduri de a explora comunitatea franceză LGBT și de a descoperi Parisul.

Cele mai bune lucruri de făcut

Raidd Barn pentru dansatori go-go și dansuri sexy, Cafenea Debonair pe acoperișul Cite de la Mode și du Design pentru macaroon și priveliști uimitoare ale Senei, și bistro Badaboum din cartierul Bastille pentru toți artiștii francezi noi și la modă, și sărut cu Turnul Eiffel în fundal.

Amsterdam la Paris cu trenul

Londra la Paris cu trenul

Rotterdam la Paris cu trenul

Bruxelles la Paris cu trenul

 

LGBT parade & flag

 

6. Minunat oraș LGBT prietenos din Austria: Viena

Bogata istorie și cultura austriacă sunt pline de povești despre împărații homosexuali, deci fiind LGBT- prietenos face parte din ADN-ul acestui frumos oraș. Prin urmare, nu e de mirare că la Viena poți continua 2 Tururi de oraș gay pentru a descoperi istoria comunității și vieții LGBT. în plus, în mod similar cu celelalte destinații prietenoase LGTB de pe lista noastră, sunt mai multe evenimente LGTB decât poți număra pe parcursul anului.

Unul dintre cele mai speciale evenimente LGBT ale anului este Rainbow Ball. Hotelul Schonbrunn găzduiește acest mare bal, unde poți dansa valsul și îți poți arăta simțul elegant al modei în rochii de bal uimitoare și smochinguri.

Cele mai bune lucruri de făcut

Gustă cafea vieneză în Cafe Savoy, petrecere cu Miss Candy în clubul Heaven Vienna, spune I Dos într-un cadru alpin uimitor, și faceți fotografii de nuntă atunci când arhitectura remarcabilă a orașului este în jurul vostru.

Salzburg la Viena cu trenul

München la Viena cu un tren

Graz la Viena cu un tren

Praga la Viena cu trenul

 

7. Minunat oraș LGBT prietenos din Irlanda: Dublin

Poate că Irlanda este cunoscută de mulți ca fiind foarte strictă, religios, și înghețat în timp. in orice caz, nu este cazul Dublinului, care este vibrant, distracţie, și foarte LGBT- prietenos. În 2015, căsătoria homosexuală a devenit legală, o piatră de hotar uimitoare în transformarea Irlandei într-un liberal, și națiune deschisă.

Prin urmare, veți găsi Dublin o alternativă LGBT uimitoare- destinație prietenoasă la Amsterdam și Berlin. Iunie este luna Pride în Dublin, dar ar trebui să vizitați și Festivalul internațional de teatru gay din Dublin, cel mai mare din lume.

Cele mai bune lucruri de făcut

Cocktailuri sau petreceri la George Bar, un institut gay din Dublin, PantiBar, Cafeneaua Oscars, de croazieră, sau o saună gay pentru relaxare sunt cele mai bune lucruri de făcut pentru a vă bucura cu adevărat de comunitatea uimitoare LGTBQ din Dublin.

 

8. Destinație minunată LGBT prietenos: Belgia

Ghent și Bruxelles sunt cunoscute sub numele de 2 cele mai minunate destinații LGBT-friendly din Belgia. Această țară a fost a doua care a legalizat căsătoria între persoane de același sex. La Bruxelles, Rue du Marche au Charbon este centrul scenei LGBT.

De exemplu, în Rainbow House, vă puteți bucura de festivalul de film Lesborama, Expoziții de artă, și multe alte activități culturale. in orice caz, dacă vrei să etalezi ce ți-a dat mama natura, atunci Chez Maman întâmpină divele în toate culorile și strălucirea curcubeului.

Luxemburg la Bruxelles cu trenul

Anvers la Bruxelles cu un tren

Amsterdam la Bruxelles cu trenul

Paris la Bruxelles cu un tren

 

LGBT flags in a street in belgium

 

9. Destinație minunată LGBTQ minunată: Londra

West End, pub-uri, arhitectură, Regina. Londra este o icoană nu numai din cauza regalității, ci pentru că este o destinație LGBT minunată în Europa. Orașul este un microcosmos pentru lume, adică orașul care întâmpină oameni din toate colțurile lumii, este, de asemenea, foarte cald și prietenos cu homosexualii, lesbiene, ciudat, sau transgender.

Librării exclusive, uimitor baruri pe acoperiș, teatru, și muzică, Londra are atât de multe locuri interesante pentru a vă bucura de cele mai bune vieți și culturi LGBT.

Lucruri de făcut

Asa de, dacă vrei să te bucuri de tot ce e mai bun din LGTB în Londra, mergeți la Dlastone Superstore pentru cel mai bun cabaret. Pentru cea mai bună scenă queer, Pubul Glory este superb, și asigurați-vă că vă veți opri la cea mai veche librărie LGBT din Anglia, Cuvântul lui Gay.

Amsterdam La Londra Cu Un Tren

Parisul către Londra cu trenul

Berlinul către Londra cu trenul

Bruxelles la Londra cu trenul

 

10. Mari destinații prietenoase LGBT: Milano

Spre deosebire de celelalte orașe prietenoase LGBT de pe lista noastră, Drepturile LGBT nu sunt legalizate în Milano. cu toate acestea, capitala modei și eleganței din lume se mândrește cu o scenă gay vibrantă și găzduiește chiar și un festival anual de film LGTBQ.

Când ești la Milano, cartierul Porta Venezia este inima vieții și culturii LGBT. Pe străzile Lecco și San Martini, veți găsi cele mai tari baruri și cluburi gay-friendly.

Florența către Milano cu un tren

Florența către Veneția cu trenul

Milano către Florența cu trenul

Veneția la Milano cu un tren

 

Milan LGBT nightlife

 

Este foarte ușor să antrenați călătoriile prin Europa și să călătoriți pe lângă Salvați un tren dar nu este întotdeauna ușor să găsești destinații minunate prietenoase cu LGBT, deci acesta este motivul pentru care am scris această postare de blog pentru dvs..

 

 

Doriți să încorporați pe site-ul dvs. postarea de pe blogul „10 destinații minunate LGBT minunate”? Puteți fie să ia fotografii și text și dă-ne de credit cu un link la acest post pe blog. Sau click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fawesome-lgbt-friendly-destinations%2F%3Flang%3Dro ‎– (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)

  • Dacă doriți să fie un fel pentru utilizatori, le puteți ghida direct în paginile noastre de căutare. În acest link, veți găsi cele mai populare rute ale noastre cu trenul - https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml. În interior aveți link-urile noastre pentru paginile de destinație English, dar avem, de asemenea, https://www.saveatrain.com/de_routes_sitemap.xml, și aveți posibilitatea să modificați / de la / fr sau / es și mai multe limbi.