Timp de citit: 3 minute
(Ultima actualizare în: 31/03/2021)

Bernina Express este una dintre cele mai frumoase călătorii cu trenul in lume. Pentru inceput, Pe Rauma linie de la Dombas la Andalsnes (Norvegia), vă puteți bucura de vederi ale vârfurilor înalte. În plus, puteți vedea pantele și podișurile muntilor în timp ce treceți de Râul Rauma. În plus,, puteți vedea, de asemenea, cea mai înaltă față rock din Europa Trollveggen, și superba pod de pui.

 

În cazul în care călătoria începe Bernina Express tren – Italia

Cinque Terre Italia
imagine uimitoare a Cinque Terre Italia.

 

Pe Cinci meleaguri între Levanto și La Spezia (Italia), tu treci prin sate imagine perfectă, plantații de măslini, podgorii, și turcoaz de neuitat Ligurică Mare. The Central Railway Rin între Bingen și Koblenz (Germania) este ca ceva dintr-un basm cu castele vechi deasupra apelor.

Poate cele mai frumoase și încântătoare pitoresc plimbare feroviar în Europa este Bernina Express. Dintre toate pitoresc elvețian plimbari cu trenul, Bernina este cel mai frumos. Acest tren oferte plimbare vederi panoramice din A pune & St Moritz în Elveția de Sud-Est la Tirano în nordul Italiei. Acest călătorie cu trenul durează aproximativ 4 ore pe măsură ce acoperă 90 mile de la gheața Elveției până la soarele Italiei. Această călătorie implică 55 tuneluri și peste 196 poduri. Calea ferată a fost terminat 120 ani și este un patrimoniul mondial UNESCO. Bernina Express împarte o linie cu Glacier Express și acoperă întreaga Viaductul Landwasser. Aproape de Pontresina, trenul urcă la Bernina Pass, atunci Ghețarul Morteratsch. Cel mai înalt punct al trenului este la Hospice Bernina care sta peste 7000 picioare deasupra nivelului mării.

Pe de cealaltă parte a acestui munte, trenul trece prin masele de copaci înainte de a se opri în satul pitoresc Poschiavo. Trenul trece apoi spre epic Viaductul Spiral Brusio. Aproape toate fotografiile de pe această călătorie au loc acolo.

Koln pentru trenuri Koblenz

Bonn la trenuri Koblenz

Essen la trenuri Koblenz

Trier la trenuri Koblenz

 

 

Informatie cheie

Aici sunt câteva informații cheie de călătorie dacă vă gândiți să luați trenul Bernina Express;

  • Daca esti călătoresc în timpul iernii, ruta cea mai mare parte spre nord călătorii când este întuneric, astfel încât va fi dor de o mulțime de peisaj frumos.
  • În plus,, clasa a II-a este foarte bună în acest tren cu toate aceleași servicii ca și clasa întâi, astfel încât nu este nevoie să plătească bani în plus dacă nu doriți ușor mai puțin aglomerat așezare.
  • Pe tren spre sud, doriți să fie așezat pe partea dreaptă a trenului. Deoarece Elveția peisaj poate fi privit din această parte. și pe tren spre nord, pe care doriți să stea pe partea stângă.
  • Ferestrele mari panoramice nu se deschid. Există deschideri mici de lângă ușile de tren. Puteți lua fotografiile de la ei (fără să existe o reflecție).

Zurich la trenuri Zermatt

Geneva la trenuri Zermatt

Berna la trenuri Zermatt

Lucerna la trenuri Zermatt

 

Bilete carte pentru Bernina Express

Sunteți de planificare o excursie pe Bernina Express? De ce nu luați 3 minute și găsiți bilete de tren mai ieftine pe www.saveatrain.com. Completați data și ora la care doriți să călătorească, și vă vom oferi cel mai bun pret pentru calatoria, care poate fi plătit în mai multe moduri, inclusiv Paypal și Bitcoin.

 

Doriți să încorporați blog-ul nostru post pe site-ul dvs., apoi click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbeautiful-bernina-express%2F%3Flang%3Dro – (Derulați în jos pentru a vedea codul embed)