Timp de citit: 6 minute
(Ultima actualizare în: 28/01/2022)

Cu Oceanul Atlantic pe de o parte și cele mai pitorești orașe pe de altă parte, cel 10 cele mai frumoase orașe de coastă din Europa sunt cele mai bune destinații pentru o relaxare și cele mai frumoase orașe de coastă din Europa sunt cele mai bune destinații pentru o relaxare și. Așezat pe stânci, ascultând valurile oceanului, îmbibându-se în apa de mare curată, sau descoperirea legendelor din spatele porturilor și turnurilor, sunt experiențe speciale pe care le veți găsi numai de-a lungul coastelor Italiei, Franţa, și Anglia.

Transportul feroviar este modul cel mai ecologic de a călători. Acest articol a fost scris pentru a educa despre tren de călătorie și a fost făcută de Salvare tren, Cele mai ieftine bilete de tren din Europa.

 

1. Frumos oraș de coastă din Italia: Coasta Amalfi

Celebrele case pitorești cu vedere la Marea Tireniană din orașul Amalfi sunt perfecte pentru cărți poștale. Prin urmare, Amalfi ocupă toate orașele de pe coasta Amalfi ca fiind cel mai frumos oraș de coastă din Italia. în plus, veți descoperi că este cea mai visătoare destinație de vară din Europa. Acest lucru se datorează apei albastre de pe stânci, și case colorate care creează decorul perfect pentru o escapadă la malul mării.

În plus,, dacă doriți să descoperiți mai multe, apoi Catedrala din Amalfi și vila Rufolo, oferă vedere spectaculoasă la Marea Mediterană și la grădină. in orice caz, punctul culminant al Amalfi este 40 minute’ de la Vietri Sul Mare la Positano cu câteva dintre cele mai uluitoare priveliști a litoralului.

Milano către Napoli cu trenul

Florența către Napoli cu trenul

Veneția către Napoli cu un tren

Pisa către Napoli cu trenul

 

Amalfi Coast Italy Beautiful Coastal Towns

 

2. Cel mai fermecător oraș de coastă din Franța: Saint-Malo

În timp ce Saint-Tropez și Nice sunt 2 a popularelor orașe de coastă din Franța, Saint-Malo, în Bretania, pe canalul englezesc, este o zonă de coastă bijuterie ascunsă. Acest lucru se datorează istoriei și poveștilor bogate care au avut loc pe malul Saint-Malo. În Saint-Malo, veți călători înapoi în timp până la vremuri de pirați, și corsarii francezi, luptând și apărând Marea Franță de metereze.

Astăzi, Meterezele Saint-Malo sunt minunate pentru a face o plimbare în jurul orașului vechi, admirând apusul, și urmărind valurile. Pentru a aprecia pe deplin farmecul lui Saint-Malo, ar trebui să rămâneți peste noapte și să vizitați insulele forturilor Grand Be și Petit Be.

Amsterdam la Paris cu trenul

Londra la Paris cu trenul

Rotterdam la Paris cu trenul

Bruxelles la Paris cu trenul

 

France's Saint-Malo Coastal town and its sendy beaches

 

3. Frumos oraș de coastă din Europa: Lerici, Italia

Nu mulți au auzit de orașul Lerici din Riviera italiană, unul dintre cele mai frumoase orașe de coastă din Europa. Orașul său vecin La Spezia ar putea fi punctul de plecare călătoria dvs. în Cinque Terre, dar Lerici are propria sa magie nedescoperită. Veți găsi Lerici 8 kilometri sud-est de La Spezia, cu case pictate, golfuri, un port, un castel din secolul al XII-lea cu vedere la mare, puncte de vedere uimitoare, și trasee montane de-a lungul coastei.

în plus, Lerici este un punct minunat de bază pentru călătoria dvs. pe coasta italiană: Pitorescul Cinque Terre, Portofino, și Portoverane. De asemenea, ai putea face o excursie de o zi la frumoasa Pisa.

La Spezia la Riomaggiore cu un tren

Florența către Riomaggiore cu un tren

Modena la Riomaggiore cu un tren

Livorno la Riomaggiore cu un tren

 

Fishing at The Coastal Town Lerici, Italy

 

4. Frumos oraș de coastă din Franța: Cassis-Marsilia

Stânci de calcar, apă curată curată, vederi panoramice ale coastei de la cafenelele de pe trotuar, face din Cassis cel mai frumos oraș de coastă. Cassis este situat între cea mai înaltă stâncă de coastă din Europa, Cap Canaille, și calcanul de calcar alb. în plus, în Cassis, veți găsi cel mai bun din toate lumile – Podgoriile Provence, și magnifica Marea Mediterană.

Bând un pahar de vin de trandafir, privind pescarii, va fi punctul culminant al vacanței dvs. în acest oraș magic de coastă. Această bijuterie ascunsă franceză este la o plimbare cu trenul de Marsilia, și escapada perfectă din orașul aglomerat.

Parisul către Marsilia cu trenul

Marsilia la Paris cu trenul

Marsilia către Clermont Ferrand cu un tren

Paris la La Rochelle cu un tren

 

The Most Beautiful Coastal Town In France: Cassis-Marseille

 

5. Arromanches-Les-Bains În Franța

Faimos pentru debarcarea Normandiei, Arromanches este un frumos oraș de coastă din regiunea Normandia din Franța. Contrar punctului militar a fost odată, astăzi veți găsi un oraș minunat pe plajă pe coasta Atlanticului.

Prin urmare, vă aflați într-o vacanță de neuitat lângă ocean, cu scufundări, iahturi, călărie pe plaja de aur, și plajă la soare. Pentru un weekend scurt sau lung, te vei bucura de ocean cu Arromanches-Les-Bains’ 550 locuitori, și experimentați Magia din Normandia.

Parisul către Rouen cu trenul

Parisul către Lille cu un tren

Rouen la Brest cu un tren

Rouen la Le Havre cu un tren

 

Arromanches-Les-Bains In France Normandy region

 

6. Cornwall, Anglia

Linia de coastă din Cornwall se întinde până la 679 kilometri de stânci, peșteri, și plaje. Acest lucru se adaugă statutului Cornwallului ca fiind cel mai bun oraș pentru surfing din Marea Britanie. Asa de, dacă intenționați să adăugați activități sportive nautice la vacanța dvs. pe litoral, Cornwall este perfect.

Cel mai frumos oraș de coastă din Marea Britanie este o peninsulă frumoasă. Prin urmare, oriunde te întorci, te vei afla în picioare la uimitoarea coastă. Pentru cele mai bune vederi ale celor mai frumoase plaje și litoral din Cornwall, puteți merge pe calea Coastei de Sud-Vest.

Amsterdam La Londra Cu Un Tren

Parisul către Londra cu trenul

Berlinul către Londra cu trenul

Bruxelles la Londra cu trenul

 

Cornwall, England Cliffs

 

7. Orașul de coastă Honfleur din Franța

Dacă sunteți în căutarea celui mai bun oraș de coastă din Franța, atunci Honfleur este răspunsul. La punctul de întâlnire al râului Sena și al oceanului, croaziere fluviale, case colorate care se reflectă în mare, și se plimbă pe maluri, face din Honfleur una dintre 10 cele mai frumoase orașe de coastă din Europa.

Octombrie este cel mai bun moment pentru a vă bucura de portul de agrement și de aerul proaspăt de pe litoral din Honfleur. Va fi o modalitate excelentă de a-ți lua rămas bun de la vară și de a te lua la soare și de a evita umiditatea, și mulțimi de turiști.

Parisul către Rouen cu trenul

Rouen la Paris cu trenul

Paris către Calais cu un tren

Rouen către Calais cu un tren

 

Honfleur Beautiful Coastal Town In France

 

8. Santa Cesarea Terme Italia

Santa Cesarea Terme este un minunat oraș de coastă din Puglia. Cu vedere la mare, veți putea să vă bucurați de marea frumoasă și băi termale în vacanța ta italiană.

Spre deosebire de celelalte orașe de coastă colorate din Italia, Santa Cesarea se distinge prin Arhitectura islamică. Asta înseamnă, vile și turnuri impresionante albe înconjoară orașul, și arată absolut frumos cu marea albastră la orizont. Dacă decideți să vizitați acest superb oraș de coastă, s-ar putea să aveți norocul să stați într-unul dintre numeroasele castele-hoteluri transformate din oraș.

Napoli către Brindisi cu un tren

Napoli către Bari cu trenul

Bari către Fasano cu trenul

Napoli către Fasano cu un tren

 

 

9. Bruges (folosit), Belgia

Orașul vechi din Bruges este unul dintre cele mai multe fermecătoare centre vechi din Europa. Brugge deține, de asemenea, titlul ca unul dintre 10 cele mai frumoase orașe de coastă din Europa. Bruges lângă mare este o priveliște destul de minunată pentru ochi, cu canalele sale, barci, și case pitorești.

Cu o coastă frumoasă, nu este de mirare că mulți regi flamand au ales, Brugge ca casa lor. Prin urmare, ar trebui să fii pregătit pentru cel mai mare număr de castele și turnuri cu vedere la mare.

Amsterdam la Bruges cu un tren

Bruxelles la Bruges cu un tren

Anvers la Bruges cu un tren

Gent la Bruges cu un tren

 

Brugge, Belgium Is a city on the coast of the channel tunnel

 

10. Veneția, Italia

Superbul oraș Veneția ne închide 10 lista celor mai frumoase orașe de coastă din Europa. Arhitectura, Gelato, și plimbari cu barca faceți din Veneția o destinație de vis absolută lângă mare.

Veneția trăiește pe mare, și de aceea este orașul de coastă suprem din toată Europa. Italienii adoră Veneția, iar turiștii îl adoră și ei. Veți avea un timp uimitor rătăcind pe alei și străzi înguste.

Milano către Veneția cu trenul

Florența către Veneția cu trenul

Bologna către Veneția cu trenul

Treviso la Veneția cu un tren

 

Venice, Italy is one of the most known coastal cities in the world

 

Aici la Salvați un tren, vom fi bucuroși să vă ajutăm să vă planificați călătoria în „Cele mai frumoase orașe de coastă din Europa”.

 

 

Doriți să încorporați pe site-ul dvs. postarea de blog „Cele mai frumoase orașe de coastă din Europa”?? Puteți fie să ia fotografii și text și dă-ne de credit cu un link la acest post pe blog. Sau click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbeautiful-coastal-towns-europe%2F%3Flang%3Dro (...)– (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)