Timp de citit: 4 minute
(Ultima actualizare în: 30/04/2021)

Cu unele dintre cele mai rapide trenuri și cele din Europa trasee pitorești, Călătorind Cele mai frumoase lacuri din nordul Italiei cu trenul este economic, confortabil, și direct, oferind o perspectivă asupra viața locală, de multe ori cu vederi minunate aruncat în afacere.

Cu un pic de savvy planificarea traseului și flexibil programa, puteți piesă destul de ușor împreună un itinerar care va face călătoria la fel de impresionant ca și destinaţie.

 

O vizită nordul Italiei

Ca majoritatea țărilor, Italia are propriul său de divizare nord-sud cu cele din nordul italieni oferind că ele formează coloana vertebrală economică a țării și centru de putere industrială.

De la ochelari la moda la alimente, regiunile nordice ale Italiei reprezintă peste 50% a economiei italiene ... în ciuda care conțin mai puțin de jumătate din populația țării!

The 8 regiuni sunt:

  1. Valea Aosta
  2. Piemont
  3. Liguria
  4. Lombardia
  5. Emilia Romagna
  6. Veneto
  7. Friuli Venezia Giulia
  8. Trentino-Alto Adige / Südtirol

Cum te deplasezi

Datorită celor două lanțuri muntoase, cinci lacuri cu apă dulce, dealuri, și porturile pline de viață, există o mulțime de diversitate în nordul Italiei, chiar și în distanțe scurte. Îți poți începe săptămâna de schi în Dolomiți, lenevi în Lacul Como și încheiați excursie feasting pe fructe de mare, în Cinci meleaguri!

Cei care preferă Modă și produsele alimentare nu vor fi dezamăgiți. orașe cu acoperișuri roșii, cum ar fi Bologna sunt considerate cu afecțiune Italia a orașului gastronomică îngăduință în timp ce periferia Parma sunt producători de clasă mondială de prosciutto și parmezan.

Apoi, desigur, sunt cele două orașe celebre din Milano și Veneția pentru a descoperi în nordul Italiei! Crede-mă când îți spun, fiecare vizitator va găsi ceva de a iubi aici.

Pentru cea mai mare flexibilitate, tu ar trebui închiriază o mașină atunci când călătoresc pentru a vedea mai multe lacuri din nordul Italiei. Dacă doriți să se bazeze pe publice transport, este cu siguranta greu de realizat.

 

Lacurile din Italia de Nord – Lacul Como

Lake como is so amazing

Mentionati Lacul Como pentru oricine și sunt șanse, ochii lor se vor aprinde și ei vor spune „George Clooney!”

Lacul Como, de asemenea cunoscut ca si Lario, este a treia cea mai mare dintre lacurile din Italia de Nord, cu o adâncime maximă de aproximativ 410 metri (448 yarzi), este, de asemenea, una dintre cele mai profunde lacuri din Europa.

Fapt Rapid: Știați, Este forma caracteristica, care amintește de Y inversat, rezultate din topirea ghețarilor combinat cu acțiunea erozivă a râului Adda vechi. Acest lucru a dus la formarea două ramuri sudice, în mijlocul căruia este lumea populară Bellagio.

Situat la poalele Alpi, Lacul Como oferă una dintre cele mai pitoresc pedant în lume. Dacă aveți de gând să viziteze lacurile italiene, vei fi surprins să afle despre multe lucruri de făcut în Lacul Como, în afară de spotting celebritate!

 

Sunt pe o barcă!

I am on a boat

 

Pe lângă faptul că a ajunge la nordul Italiei cu trenul este un nu-brainer, vom admite autostopul pe o barcă este prea destul de rece. Mai ales dacă doriți să experienţă Lacul Como, în special, la cele mai bune.

Fie că sunteți vizita Lacul Como pentru o zi sau stau mai, sari la bordul unei bărci, relaxați-vă și de a ajunge la orașul tău preferat: Bellagio, Varenna, ca, sau poate una dintre cele mai vile istorice pe malul lacului.

Milano la Trenurile Lacul Como

Torino la trenuri Lacul Como

Padova la trenuri Lacul Como

Veneția la trenuri Lacul Como

 

 

Lacul Garda

Lake Garda is among Lakes in Northern Italy

 

Lacul Garda este una dintre cele mai mari lacuri din nordul Italiei și cel mai mare din lacul glaciar din Italia cinci lacuri, alimentat de Alpi in nord. La nord de Verona, Lacul Garda este cel mai familie – si apa sporturi orientate spre de lacuri Italia. Este, de asemenea, cel mai mare lac din Italia, ajungand de la poalele alpine abrupte la marginea de nord a văii Po.

Malul sudic este marginita de plaje și susținute de dealuri joase. În timp ce în partea de nord, munţi și stânci abrupte Fringe lac, în special de-a lungul vestic mal. terenul său dă lac A varietate larga de atracții pentru sport iubitor turiști. De la vânturi de echilibru pentru navigație și windsurfing la munte pentru alpinism, rapel, și ciclism montan, toate cu vedere spre lac.

Chiar mai bine de știri. Locul de amplasare Lacul Garda oferă un climat temperat pe tot parcursul anului în cazul în care măslinele și lămâi cresc bine la nord de gama lor obișnuită. Perfect pentru unele după-amiază G&T! Adăugați nisip lung plaje și un ambreiaj de orașe, cu vederi promenade pe malul lacului. Te-ai luat perfect vacanţă destinaţie!

Trento a Trenurile Lacul Garda Peschiera

Bolzano Bozen la Trenurile Lacul Garda Peschiera

Bologna Trenurile Lacul Garda Peschiera

Veneția Trenurile Lacul Garda Peschiera

 

Deci, cum te simti ca faci o să vadă unele lacuri din nordul Italiei? Doriți să economisi timp și bani, în timp ce Călătorind în nordul Italiei cu trenul? Rezervați-vă toate biletele de tren utilizând Salvați un tren în câteva minute, fără taxe ascunse!

 

 

Doriți să încorporați postarea noastră de blog pe site-ul dvs, puteți fie să ne faceți fotografii și mesaje și doar acordă-ne credit cu un link către această postare pe blog, sau faceți clic aici: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/beautiful-lakes-northern-italy/– (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)