Timp de citit: 4 minute
(Ultima actualizare în: 20/08/2021)

Planificarea o vacanta în Europa, poate dura un timp. Pentru călătorul meticulos, este o investiție semnificativă de timp pentru a cercetare logistica de călătorie și alege un loc de cazare. Ar trebui să te duci all-inclusive sau nu? Cum ai de gând să ajung acolo, de tren sau avion? Este într-adevăr esențial să cântărească toate opțiunile posibile înainte de a putea face alegerea potrivită. Dacă alegeți să stați într-un complex all-inclusive, multe dintre cele mai importante destinații europene ai acoperit. Dacă sunteți călătoresc prin Europa, poti bucurați-vă de experiența de a rămâne la cele mai bune statiuni all-inclusive și obținerea de acolo confortabil cu trenul. Iată lista noastră de cele mai bune statiuni all-inclusive în Europa nu poate lipsi:

 

Borgo Egnazia, Italia

Este considerat unul dintre cele mai frumoase stațiuni nu numai în Puglia dar toate Italia, precum și Europa. Borgo Egnazia contează ca una dintre cele mai bune stațiuni all-inclusive în Europa. Borgo Egnazia vă va fermeca cu tradiționalul stilul arhitectural veți observa peste Puglia, precum și camere frumos decorate, bazine, un curs de golf, și chiar cluburi de activitate pentru copii și adolescenți. Du-te la Bari sau Brindisi cu trenul și apoi a călători în Savelletri di Fasano, luând traseu pitoresc pentru a vedea toate frumusețile Puglia.

Napoli la trenuri Brindisi

Bilete de tren Napoli la Bari

Bari Trenurile Fasano

Napoli la trenuri Fasano

 

 

San Pietro di Positano, Italia

Italia are multe locuri superbe de vizitat, dar Coasta Amalfi este un favorit printre italienii înșiși. Iar una dintre cele mai bune stațiuni all-inclusive în Europa este chiar acolo. Sfântul Petru, cu al ei; cu al lui 57 camere și fermecător Restaurantul de pe plaja va va incanta la fel de mult ca și frumusețea regiunii. Puteți rezerva cateva plimbari cu trenul rapid pentru a ajunge la Amalfi, de la Napoli sau Salerno - și se bucură de vederi de-a lungul drum.

Bilete de tren Milano la Salerno

Bilete de tren Florența la Salerno

Bilete de tren Bari la Salerno

Bilete de tren Roma la Salerno

 

Cele mai bune stațiuni all-inclusive din Europa iubit – Club Med Opio Provence, Franţa

Provence Italy all inclusive resorts

 

Daca esti vizita Franța și în căutarea pentru o mare experienta all-inclusive, nu căutați mai departe de Provence și Clubul său stațiune Med Opio. plantații de măslini și câmpuri de lavandă vor fi așteptare pentru tine de a explora lor, alături de frumoasa Coasta de Azur. Club Med Opio Provence oferă produse alimentare uimitoare cu regionale specialitati din bucataria, camere mari, și o mulțime de activități pentru tine sau copiii - ai putea chiar să ia lecții de tir cu arcul! Puteți obține oriunde în această regiune folosind TER Provence-Alpi-Coasta de Azur (TER PACA) rețea feroviară.

Bilete de tren Dijon în Provence

Bilete de tren Paris la Provence

Bilete de tren Marsilia la Provence

Bilete de tren Lyon la Provence

 

Hotelul Tannenhof, Austria

Best all-inclusive resorts in Europe / Austria

 

Daca preferi peisaj montan în loc asupra lui plaje, una dintre cele mai bune stațiuni all-inclusive în Europa pentru tine de a vizita ar putea fi în Austria lui Alpii tirolezi. Hotelul Tannenhof oferă vederi minunate la munte, și este un mare retragere de schi pentru cei care preferă o atmosferă puțin mai privat. Puteți ajunge cu ușurință Ischgl de la Innsbruck, Zurich, sau Munchen - trenul vă va duce la Landeck, după care statiunea este la o scurtă distanță cu mașina.

Viena Trenurile Landeck Ischgl

München la trenuri Landeck Ischgl

Salzburg Trenurile Landeck Ischgl

Zurich la trenuri Landeck Ischgl

 

COR-Resort, Germania

COR-Resort din regiune frumoasă Bavaria este printre cele mai bune statiuni all-inclusive în Europa, mai ales atunci când vine vorba de furnizarea de facilități precum teleschiuri și camere bine echipate.

Schi este principala atractie din Brannenburg, pe care le puteți ajunge cu ușurință cu trenul de la Berlin și în alte orașe din Germania și Europa.

München la trenuri Brannenburg

Berlin Trenurile Brannenburg

Hanovra Trenurile Brannenburg

Hamburg la trenuri Brannenburg

 

Cele mai bune stațiuni all-inclusive din Europa Ending

Dacă doriți să se bucure de vacanta in cele mai bune stațiuni care poate oferi Europa, planificați călătoria și rezervați direct biletele de tren devreme pentru a profita de cele mai bune oferte!

 

 

Doriți să încorporați postarea noastră de blog pe site-ul dvs, puteți lua fie fotografii și textul nostru și doar să ne dea un credit cu un link către această postare pe blog, sau faceți clic aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-all-inclusive-resorts-europe%2F%3Flang%3Dro – (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)