Timp de citit: 4 minute
(Ultima actualizare în: 01/01/2021)

Dacă nu sunteți sigur care parcuri de distracții din Europa sunt cele mai bune, atunci nu căutați mai departe. Acest articol este o listă a unora dintre cele mai bune parcuri de distracții, puteți vizita în Europa, chiar acum! Noi vă va oferi descrieri detaliate ale fiecărui și modul în care puteți ajunge la ele cu trenul. Să începem cu lista!

 

Cel mai mare parc de distracții din Europa - Disneyland Paris

Dacă nu ați vizitat, ați auzit, fără îndoială, despre Disneyland din Paris. Parcul include tot ceea ce se poate găsi în Disneyland original, în Statele Unite ale Americii. Plus, include două parcuri tematice și un total de șapte hoteluri pe site-! Cel mai probabil va fi nevoie de mai multe zile, dacă doriți să vizitați totul. În plus, puteți vizita, de asemenea, Walt Disney Studios, care e chiar lângă parc.

Când vine vorba de a ajunge la parc, este relativ ușor pentru a ajunge acolo cu trenul. Unul dintre cele mai centrale hub-uri de tren din Franța se află chiar lângă Disneyland. Centrul în cauză este stația de tren Marne-la-Vallee / Chessy, și puteți ajunge cu ușurință de la oriunde în Franța sau dincolo. Mai mult, Disneyland este situat nu prea departe de Paris.

Paris Trenurile Disneyland Marne-la-Vallee

Bruxelles Trenurile Disneyland Marne-la-Vallee

Lyon Trenurile Disneyland Marne-la-Vallee

Lille la Trenurile Disneyland Marne-la-Vallee

Parc de distracții Cel mai popular în Germania - Europapark

Europapark este cel mai mare și cel mai popular parc din toată Europa, imediat după Disneyland. in orice caz, nu de asta am ales. Este una dintre cele mai bune parcuri de distracții din Europa, în opinia noastră, din cauza role roller-coastere. Veți ajunge să călăriți atât de mulți dintre ei și o mulțime de cu adevărat unice. Va trebui să verifice Arthur – cel mai nou roller-coaster, care este o combinație de unul interior / exterior, cu o plimbare întunecată precum!

Puteți găsi acest lucru uimitor parc tematic din Rust, un oraș aproape de Freiburg și Strasbourg. Asta înseamnă că puteți ajunge la Europapark destul de ușor cu trenul, din orice oraș. The gară este un 4 km distanță, astfel încât să puteți merge apoi la intrare, sau de a lua unul din regulat autobuze care merg în parc.

Strasbourg Trenurile Ringsheim

Stuttgart la trenuri Ringsheim

Basel Trenurile Ringsheim

Offenburg la trenuri Ringsheim

 

Basmul capitala Europei - parcul de distracții Efteling

The Best Amusement Parks, efteling netherlands

 

Mulți oameni din toată Europa, nu știu despre acest Dreamland pentru toți iubitorii de basm! in orice caz, parcul este cel mai mare din toate cele trei țări din Benelux. Mai mult, Efteling este locul în care toate bine-cunoscute basme prind viață! Multe dintre basmele clasice ale lui Hans Christian Andersen, Charles Perrault, și Frații Grimm vin la viață aici. Acestea sunt prezentate printr-o gamă largă de plimbari, aventuri, și altele. În întregime, veți avea nevoie de cel puțin două zile pentru a vizita totul!

Puteți vizita Efteling în mod corect cu ușurință prin tren. Este situat chiar între toate marile orașe din Țările de Jos. Asta face ca parcul accesibil din toată Olanda si dincolo. Cu conexiunile de tren din dreapta, puteți ajunge la parcul de oriunde în Europa. Acesta este un alt motiv pentru care Efteling este printre cele mai bune parcuri de distracții din Europa!

Bruxelles la trenuri Tilburg

Anvers la trenuri Tilburg

Berlin Trenurile Tilburg

Paris Trenurile Tilburg

 

În întregime, aceste trei sunt ponturi noastre de top. Există mai multe altele din Europa, asta e sigur, dar noi credem că numai aceste trei sunt într-adevăr, cele mai bune. Poti Contacteaza-ne dacă vrei să afli mai multe despre parcuri și plimbări cu trenul pentru a le. De asemenea, nu ezitați să aruncăm o privire la blogul nostru. Noi, de obicei, scriu despre multe locuri și plimbări cu trenul care merită vizitate și luând în toată Europa!

 

 

Doriți să încorporați postarea noastră de blog pe site-ul dvs, puteți fie să ne faceți fotografii și mesaje și doar acordă-ne credit cu un link către această postare pe blog, sau faceți clic aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-amusement-parks-europe%2F%3Flang%3Dro– (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)