Timp de citit: 4 minute
(Ultima actualizare în: 05/03/2021)

Baruri cu muzica live pop-up peste tot în Europa, oferind o modalitate de a ucide timp într-un loc plin de viață în cazul în care băuturi și cântece flux liber. Dacă doriți să vă distrați în oraș în timpul călătoria cu trenul, ne-am luat câteva sugestii. Aici sunt noastre de top 5 baruri cu muzică live în toată Europa:

 

1. Muzică live la înregistrare Shop, Paris, Franţa

Shop Înregistrare este una dintre cele mai bune baruri cu muzică live în Franța. Acesta este situat chiar lângă stația de metrou Bastille. Nu numai ca este usor de obtinut, dar este, de asemenea, foarte confortabil. Barul se află în partea din față, și are o adevărată scenă de concert în spatele loc de muzică, cu publicul spațiu ascuns în spatele ei.

localnicii recomanda obtinerea o rezervare dacă vizitați acest bar de muzică live lista de verificare a călătoriei. Deoarece intrarea este gratuită, poate fi dificil de a obține un loc la bar. Odată ce vă aflați în, va fi capabil să se bucure de toate genurile de muzica, complet viu.

Amsterdam Trenurile Paris

Londra Trenurile Paris

Rotterdam Trenurile Paris

Bruxelles la trenuri Paris

 

2. Muzică live la Liquid, Orașul Luxemburg, Luxemburg

Luxembourg is in 5 Best Bars with Live Music

Un bar de interesant, cu muzică live a pus recent Luxemburg, pe harta vieții de noapte europene. lichid Cafe este situat în pitoreasca zona Grund din Luxemburg. Dacă aveți atât consumatorii de alcool și cocktail Iubitorii de ambarcațiuni de bere în partid dvs. de călătorie, acesta este locul pentru a merge.

Chiar dacă tu te bucuri de o foarte scurtă ședere în Luxemburg, vei fi probabil capabil de a prinde spectacole de muzică live în formă lichidă în zilele de marți și joi. Daca esti un razboinic weeknight, acesta este locul pentru tine.

Bonn la trenuri Amsterdam

Antwerp Trenurile Amsterdam

Hamburg la trenuri Amsterdam

Munchen la Amsterdam Trenuri

 

3. zidurile, Roma, Italia

Vă puteți imagina găsirea unui nou bar local cu muzică live pentru a vizita în fiecare noapte în timpul vacantei europene? introduce zidurile, una dintre cele mai legendare baruri muzica live din Roma, cu gig-uri în fiecare noapte.

Barurile locație istorică chiar în inima zonei de student San Lorenzo înseamnă că veți fi în măsură să îndeplinească multe localnici interesante. Per total, pentru o experiență autentică romană, Le Mura este un must-vizită - pe orice noapte a săptămânii.

Milano la Roma Trenuri

Florența la trenuri Roma

Pisa către trenuri Roma

Napoli la trenuri Roma

 

4. Papagalul, Londra, Marea Britanie

Aparent, Idris Elba știe ce ingrediente pentru a combina într-un bar fantastic cu muzică live. barul lui de lux, Papagalul, este situat în Aldwych și oferă o experiență exclusivă.

În timp ce banda de casa stabileste scena cu performante fantastice, nu doriți să pierdeți dl. Seturile de DJ regulate Elba. Asta-i drept - actorul de la Hollywood ia de multe ori participă la distracție prin efectuarea de DJ, de a se bucura patronii bar. cocktail-uri viu colorate lumina starea de spirit și mai mult în acest bar tropicale-pasăre tematice muzică live.

Amsterdam La Londra Trenuri

Paris Trenurile Londra

Berlin Trenurile Londra

Bruxelles la trenuri Londra

 

5. Waterhole, Amsterdam, Olanda

Spre deliciul turiști și localnici care iubesc acest bar muzică live, Waterhole a fost în jur de mai mult 25 ani. Ori de câte ori vizita la Amsterdam, va avea ceva pentru a va oferi, chiar și în timpul zilei. Într-o zi însorită, nu e nimic mai bun decât relaxare pe terasa incapatoare barului.

Dacă ușurința accesului este ridicat pe lista de priorități, Waterhole ia coroana pentru cel mai bun bar cu muzică live din Amsterdam. Datorită locației sale centrale, este de multe ori aglomerat. Un alt motiv pentru care mulțimile dragoste este fericit oră, care durează până 9 P.M!

Bruxelles la trenuri Amsterdam

Londra Trenurile Amsterdam

Berlin Trenurile Amsterdam

Paris Trenurile Amsterdam

The Waterhole Live music bar in Amsterdam The Netherlands

 

 

O vizită la oricare dintre Cele mai bune muzică live Baruri este modul perfect pentru a începe sau a termina dvs. Europa tren de călătorie, asa de Rezervați direct biletele de acum!

 

 

Vrei pentru a încorpora blog-ul nostru “5 Cele mai bune baruri cu muzică live în Europa” pe site-ul dvs.? puteți fie să ne faceți fotografiile și să ne trimiteți mesajul și să ne acordați credit cu un link către această postare pe blog. Sau click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-bars-live-music-europe%2F%3Flang%3Dro– (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)