Timp de citit: 5 minute
(Ultima actualizare în: 25/01/2021)

Fie că sunteți un iubitor de bere în căutarea de a lua pasiunea dvs. pe drum sau aveți deja o excursie în Europa în cărți, să ia o privire la Bere Traseu de tren – Cele mai bune beri din Europa cu trenul. Tu nu va fi dezamăgit! Chiar mai bine, fiecare dintre sugestiile noastre este ușor accesibil cu trenul. Nu conducere necesar, ceea ce înseamnă că nu vă faceți griji. Doar distracție!

 

Bere Route Cu trenul – Cele mai bune beri din Europa: In gara!

Un lucru pe care s-ar putea să nu-l dai seama este că o bere bună Traseul de tren pot fi găsite în multe gări. Sheffield Tap este una dintre cele mai bune, oferind despre 30 butoaie și proiecte - dintre care unele evidențiază selecții din fabricile de bere locale și relativ obscure. Ai putea ajunge pe tren și să viziteze unele dintre ele ... sau pur si simplu stai pus și petrec mai mult timp le-eșantionare. Cat de cool?!

 

The Sheffield beer Tap

Bere Route Cu trenul – Cele mai bune beri din Europa: Delir Village la Bruxelles, Belgia

Pink Elephant Best Beers in Europe

Acum, aceasta este una pe care eu personal am fost prea când am vizitat Bruxelles și soțul meu a fost într-o misiune pentru a găsi cele Cele mai bune beri din Europa. Bacsis: Urmați elefant roz!

Sunt originar din Africa de Sud și se simte un pic dor de casa, atunci când vizitează Bruxelles. Asa de, M-am comandat un castel Lite de la domiciliu. Desigur, au avut-o în stoc! Aceasta nu este o surpriza ca delir Cafe este cunoscut pentru mult timp sa bere listă, situându-se la 2,004 diferite mărci în ianuarie 2004 înregistrate în Cartea Recordurilor Guinness. La oferta sunt beri de peste 60 țări!

Barul este situat în alee mică numită Impasse de la Fidelite / Getrouwheidsgang, doar câteva sute de metri de Grand Place. The Jeanneke Pis statuie se află vizavi de intrarea.

Barul Numele vine de la bere delirium tremens, al cărui simbol elefant roz decorează, de asemenea, intrarea cafenea.

Gara este o 10 minut de mers cafenea, deci nu este de mirare că este pe Bere Traseu de tren – Cele mai bune beri din Europa.

Luxemburg Trenurile Bruxelles

Antwerp Trenurile Bruxelles

Amsterdam Trenurile Bruxelles

Paris Trenurile Bruxelles

 

Bere Route Cu trenul – Cele mai bune beri din Europa: Ye Olde Cheshire Cheese în Londra, Anglia

Ye Olde Cheshire Cheese place sign

 

Ne place istoria care vine cu această expediție de băut. Sincer, Acest pub nu are cea mai mare selecție în comparație cu unii dintre vecinii săi. Dar ceea ce îi lipsește în cantitate face pentru istoria sa, cu o calitate atașată. Legenda spune că călugări preparată pe site-ul înainte de a deveni un pub. Samuel Johnson și Charles Dickens a băut aici, așa că va fi de partajare o bere cu istorie la această oprire.

Stabilirea este în prezent deținut de Vechea Berărie Sam Smith. pub-urile lor sunt un du-te-a pentru clădiri frumoase, ales tradițional, și interioare confortabile. Nu exista branduri mari, oferte doar genial de propria lor fabrică de bere în Tadcaster, Yorkshire.

Amsterdam Trenurile Londra

Rotterdam Trenurile Londra

Paris Trenurile Londra

Bruxelles la trenuri Londra

 

Bere Route Cu trenul – Cele mai bune beri din Europa: Fabrica de bere Pilsner Urquell din Plzeň, Republica Cehă

Drink the Best Beers in Europe with your friends

 

Deși fabrica de bere a fost modernizat de atunci 1993, mile de beciuri îmbătrânire care rămân Subteran fac parte din tur. Un vagabond subteran se termină cu un ferment deschis din lemn și câteva dintre butoaiele uriașe de lemn de tipul care au fost folosite pentru îmbătrânirea tuturor Pilsner Urquell.

Berea din teren aliniat super-baril este, pur și simplu, cea mai bună bere lager care le-am gustat vreodata. Și ar trebui să-l testați pentru tine! Pilsner Urquell Brewery vă invită să luați un tur unic. Tu vei experienţă aventură și de divertisment în pivnițele istorice, afla mai multe despre procesul de fabricare a berii și un gust excelent lager, desigur!

Nürnberg la trenuri Praga

Munchen la trenuri Praga

Berlin Trenurile Praga

Viena Trenurile Praga

 

Bere Route Cu trenul – Cele mai bune beri din Europa: Germania (NU München)

Putem să-ți spun un secret? Cea mai bună bere din Germania este nu în Munchen. Germania are o imensă varietate de beri excepționale. Chiar și mulți din țară berilor de zi cu zi sunt uimitor de bune. Dar nu orice bere poate fi excelent, chiar și în țara în care berea este o legendă. Dacă sunteți în căutarea pentru soi si iti place berea cu caracter și sfârâie, fă-ți o favoare și planifica un tur spre țara bavareză, în cazul în care berea este parte a prezentului cultură locală și este produsă de oameni reali cu povesti.

Koln la trenuri Frankfurt

München la trenuri Frankfurt

Hanovra la trenuri Frankfurt

Hamburg la trenuri Frankfurt

 

Bavaria de Jos – Bavaria Inferioară

Bavaria de Jos - Bavaria Inferioară

 

Această porțiune de teritoriu la est de Munchen se extinde prin Pădurea bavareză la zonele de frontieră austriece și cehe și este una dintre regiunile cele mai puțin circulate din Germania. Asta face singur Bavaria de Jos un atractiv destinaţie, cu exceptia istorie și cultura de bere face chiar mai atrăgătoare.

Șaptezeci și unu de fabrici de bere mici și mijlocii operează în această parte din Bavaria. Unele dintre ele datează din anii 1400. Unsprezece dintre ei au fost fie stabilit de către biserică, condusă de mănăstiri, sau deținute de nobilimea. Trei sunt încă operate de baronii germani și unul este cea mai veche fabrica de bere abație din lume. Inferior Bavaria este o comoara ascunsa atunci când este vorba de bere.

 

Doriți să obțineți cele mai bune beri din Europa? (Responsibly desigur!) Apoi rezervați-vă călătoria cu Salvați un tren Taxele Nu sunt ascunse nici tras la față, ceea ce înseamnă mai mulți bani pentru bere!

 

 

Doriți să încorporați postarea noastră de blog pe site-ul dvs, puteți fie să ne faceți fotografii și mesaje și doar acordă-ne credit cu un link către această postare pe blog, sau faceți clic aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-beers-route-europe%2F%3Flang%3Dro– (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)