Timp de citit: 7 minute
(Ultima actualizare în: 02/07/2021)

Anul acesta aveți șansa de a explora minunile lumii, deoarece reglementările de călătorie continuă să devină favorabile. Destinațiile de vacanță care fuseseră închise mai devreme se redeschid încet, pe măsură ce lumea se adaptează la a trăi cu pandemia. Aici sunt 8 Cele mai bune idei de călătorie pentru ziua de naștere 2021 pe care ar trebui să-l ai în vedere.

 

1. Cape Cod

Această regiune este situată în estul Massachusetts și este una dintre cele mai vizitate regiuni de pe coasta de est. În 2021, se află încă în topul topurilor ca fiind una dintre cele mai bune destinații de călătorie pentru ziua de naștere. Există multe lucruri de văzut în această zonă, inclusiv plaje frumoase, parcuri, faruri istorice, și o mulțime de recreere naturală. În timp ce faci turul acestui oraș, este important să căutați cazare sigură. Închirierile de vacanță fac cea mai bună alegere când vine vorba de acest lucru. Mai degrabă decât să stați într-o cameră de hotel îngustă, ai putea opta să rămâi într-unul dintre numeroasele și luxoasele Cape Cod închirieri de vacanță. Acest lucru vă va oferi o senzație de casă, deoarece veți avea acces la facilități precum bucătăria și spălătoria și dispozitive precum Echipament HVAC. Acest lucru este util mai ales atunci când călătoresc cu familia deoarece veți avea șansa să faceți mese copioase și să faceți curățenie în timpul sejurului. în plus, există un anumit grad de confidențialitate într-o închiriere de vacanță în comparație cu un hotel.

Amsterdam la Paris cu trenul

Londra la Paris cu trenul

Rotterdam la Paris cu trenul

Bruxelles la Paris cu trenul

 

Cape Cod

 

2. Cele mai bune idei de călătorie pentru ziua de naștere 2021: Alaska

În ciuda faptului că este geografic separat de Statele Unite, Alaska este unul dintre cele mai fascinante și pitorești locuri de vizitat. Este destinația perfectă pentru ziua de naștere pentru o vacanță la schi cu copii. Când mergi în această parte a țării, veți putea vedea ghețari îndepărtați, munți în creștere, elan maiestuos, 12urși înalți de ft, și o mulțime de linii de coastă pustii. Printre locurile de top pe care le puteți vizita în Alaska se numără Parcul Național Denali, unde vei ajunge să vezi urși, lupii, și elan. De asemenea, veți avea șansa de a vă plimba de-a lungul râului Savage în timp ce admirați apele liniștite. Dacă îți place să pescuiești, puteți avea șansa de a vizita centrul de pescuit din Alaska, Homer. În plus,, ai putea părăsi pustia și a te duce la Anchorage, care este cel mai mare oraș din Alaska. Când vizitați Alaska cu familia, ar trebui să vă asigurați că vizitați Turul de o zi al Cercului Polar de la Fairbanks și Turul de o zi întreagă pe ghețarul Matanuska. Aceste două tururi îți vor completa vacanța din Alaska.

Milano către Napoli cu trenul

Florența către Napoli cu trenul

Veneția către Napoli cu un tren

Pisa către Napoli cu trenul

 

Cele mai bune destinații de călătorie din 2021: Munții Alaska

3. Marele Canion din Arizona

În ciuda obținerii a aproximativ cinci milioane de vizitatori anual, Marele Canion este încă printre cele mai bune locuri de vizitat 2021. Este cel mai popular reper în Statele Unite și pare frumos din toate unghiurile. Puteți face drumeții în această regiune sau puteți face o plimbare cu elicopterul pentru a vă bucura de peisaj dintr-o vedere aeriană. Puteți accesa Jantele Nord și Sud din părțile opuse ale canionului. Majoritatea oamenilor preferă să viziteze Parcul Național Marele Canion South Rim, deoarece este întotdeauna deschis chiar și în timpul iernii. Puteți face drumuri fie în mod privat, fie folosind autobuzele de transfer din această zonă pentru a vă bucura de priveliștea deșertului. La Marele Canion, puteți vedea mai mult decât 447 specii de păsări care sunt acolo, tabără peste noapte în pustie, și să ia parte la activități distractive, cum ar fi rafting. În această regiune, oportunitățile de distracție sunt nesfârșite!

Lucerna la Lauterbrunnen cu un tren

Geneve la Lauterbrunnen cu un tren

Lucerna către Interlaken cu un tren

Zurich la Interlaken cu un tren

 

Marele Canion din Arizona

 

4. Cea mai bună idee de călătorie pentru ziua de naștere 2021: Parcul Național Lacul Craterului

Situat în Oregon, Lacul Crater ocupă cincizeci și trei de kilometri pătrați. Lacul se află în interiorul Muntelui Mazama, care a fost format peste 7000 cu ani în urmă printr-o explozie. Are ape albastre care oferă o reflecție uimitoare care vă va lăsa uimit. Frumusețea acestui lac este că puteți face scufundări pentru aproximativ 2000 de picioare dacă îți place acest gen de distracție. Pentru a vă bucura de călătoria dvs. în această zonă, trebuie să petreceți trei zile explorând toate minunile pe care le poate oferi lacul.

Lyon la Nisa cu un tren

Paris la Nisa cu trenul

Cannes la Paris cu trenul

Cannes la Lyon cu trenul

 

Cele mai bune destinații de călătorie din 2021: Parcul Național Lacul Craterului

5. Disney World

Ultimul pe listă este Disney parcuri tematice și stațiuni în Orlando. Acest loc feeric face cel mai bun loc de călătorie pentru ziua de naștere pentru persoanele care sunt complet evacuate de activitățile lor de zi cu zi. Acest lucru este valabil mai ales pentru asistentele medicale certificate care tocmai au terminat NCLEX RN examen și au nevoie de o vacanță distractivă. Noroc pentru ei, de când a început anul, majoritatea parcurilor s-au redeschis și sunt gata de afaceri. Având în vedere cât de popular este, acest loc este adesea aglomerat, așa că va trebui să vă planificați vizita cu înțelepciune. Pentru a vă bucura de șederea dumneavoastră, va trebui să rămâi în jur 6-7 zi. Unele dintre atracțiile pe care le vreiAș vrea să văd și Pirații din Caraibe, Zborul lui Peter Pan printre altele.

Bruxelles la Amsterdam cu trenul

Londra către Amsterdam cu un tren

Berlin către Amsterdam cu trenul

Paris la Amsterdam cu trenul

 

Disney World

 

6. Cele mai bune locuri de călătorie pentru ziua de naștere 2021: Veneția în Italia, Europa

Situat în nord-estul Italiei, Veneția este o priveliște de văzut pentru călători. Este capitala regiunii Veneto și este alcătuită din 118 mici insule separate de canale. Aceste insule sunt conectate prin mai mult de 400 poduri. Nu există drumuri, adică fără trafic zgomotos. Oamenii călătoresc pe bărci în canale, servind vizitatorilor câteva afișaje impresionante care nu pot fi văzute în altă parte. Veneția este considerată a fi unul dintre cele mai unice orașe din lume, înscriindu-l ca una dintre destinațiile de top pentru călătorii și fotografii din 2021. în plus, Se știe că Veneția are o natură incredibil de romantică. Veneția se află, de asemenea, pe primul loc în multe dintre cele mai importante orașe frumoase in lume. Se datorează ofertei sale unice fără drum, clădiri de epocă impresionante, și elemente istorice găsite peste tot în construcția sa.

Milano către Veneția cu trenul

Florența către Veneția cu trenul

Bologna către Veneția cu trenul

Treviso la Veneția cu un tren

 

Cele mai bune destinații de călătorie din 2021: Veneția în Italia, Europa

 

7. Cea mai bună destinație de călătorie pentru ziua de naștere 2021: lacul Baikal, Rusia

Fiind cea mai mare țară din lume, Rusia are multe de oferit inclusiv plaje, munţi, și clădiri istorice. in orice caz, Lacul Baikal este alegerea de top pentru mulți călători și fotografi. Este unul dintre cele mai vechi lacuri cunoscute din lume, cu multe rapoarte care susțin că este mai mult decât 25 vechi de milioane de ani. Este, de asemenea, cel mai adânc lac din lume, atingând o adâncime maximă de 1642 metri. Mai mult? Baikal este cel mai mare lac de apă dulce din lume. Mai mult decât 20% din apa naturală a lumii se află în acest lac. De jur împrejur 5 luni pe an, lacul rămâne acoperit sub un strat gros de gheață. in orice caz, este încă posibil să vezi cât de profund 40 metri sub el. De jur împrejur 10 luni pe an, apa sa ramane sub o temperatura de gheata de 5 grade Celcius. in orice caz, în jurul lunii august, temperatura sa crește până la 16 grade Celsius, făcându-l excelent pentru înoturi rapide și scufundări.

 

 

8. Marele Zid Chinezesc

Chiar dacă China a devenit astăzi o țară avansată din punct de vedere tehnologic, încă nu și-a pierdut farmecul și fascinația pe care le-a avut când a fost descoperită pentru prima dată. Există multe fantații și misterioase despre China, dar Marele Zid este în fruntea tuturor ratingurilor și clasamentelor. Potrivit unui dicton popular chinezesc, „Nimeni nu poate fi un adevărat erou dacă nu a fost pe Marele Zid”. Se extinde dincolo de o lungime de 6000 kilometri, acest monument masiv este unul de acest gen, și este o vizită obligatorie pentru fiecare călător. Înălțimea sa medie este în jur 6 la 8 metri, in orice caz, merge dincolo de mai mult decât 16 metri la vârful său maxim. Este suficient de larg încât mai mult decât 10 plimbătorii pot merge pe el unul lângă altul. Zidul are multe fortificații impresionante, in orice caz, cele mai vechi sunt datate în jurul secolului al VII-lea î.Hr.. Marele Zid este o experiență unică în viață, care nu trebuie ratată cu niciun cost.

Amsterdam La Londra Cu Un Tren

Parisul către Londra cu trenul

Berlinul către Londra cu trenul

Bruxelles la Londra cu trenul

 

Marele Zid Chinezesc

 

8 Cele mai bune idei de călătorie pentru ziua de naștere 2021: Concluzie

Deși este posibil să vă fi anulat vacanța în 2020 din cauza pandemiei, încă poți face acea călătorie anul acesta. in orice caz, asigurați-vă că luați toți pașii pentru a economisi pe costuri de transport. Ar trebui să vă propuneți să vizitați cel puțin Cape Cod, Alaska, Marele Canion, Lacul Crater, și Disneyworld. Începeți să vă planificați călătoria astăzi pentru a vă bucura de călătorii. Preferăm să călătorim cu trenul cât de mult puteți, astfel încât să vă puteți bucura și de cele mai bune vederi.

 

Aici la Salvați un tren, vom fi bucuroși să vă ajutăm să planificați una dintre acestea 8 Cele mai bune idei de călătorie pentru ziua de naștere 2021 cu trenul.

 

 

Doriți să încorporați pe site-ul dvs. postarea de blog „8 cele mai bune destinații de călătorie în 2021”?? Puteți fie să ia fotografii și text și dă-ne de credit cu un link la acest post pe blog. Sau click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fro%2Fbest-birthday-travel-ideas%2F - (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)