Timp de citit: 5 minute
(Ultima actualizare în: 12/03/2021)

Călători în căutarea pentru cel mai bun canal și Sărbătorile River barca în Europa se pot odihni ușor Europa are cunoașterea obiective turistice teribil. in orice caz, să știe unde să meargă pentru cea mai buna navigatie concediu de odihna vreodată, trebuie să faceți unele cercetări. Există cinci țări cu canal fantastic și opțiuni de vacanță riverboat.

Le puteți vizita toate, sau alege una care apeleaza la tine cel mai mult. Ce e sigur e că vei avea unele canal și fluviale celebre plimbari pe aceste sărbători. Aici sunt noastre de top cinci cele mai bune canal și Riverboat vacanțe în Europa:

 

1. Canal și River barca Sărbători în Franţa

Franța este o țară frumoasă, cu multe destinații posibile pentru un canal sau fluvial vacanţă. Câteva dintre regiunile din Franța ies în evidență în această privință: Midi, regiunea Aquitaine, și Camargue. Fiecare dintre ele are calități unice.

Primul este Canal du Midi, un sit al Patrimoniului Mondial și cea mai veche pe căi navigabile artificiale din Europa care urmează încă cursul inițial. Această lucrare a lui Pierre Paul Riquet a fost finalizată în 1681. Pe parcurs, croazieră în jos Midi, puteți vedea Le Somail și Carcassonne, două așezări medievale fermecătoare. Și dacă vă place mancare buna și mare de vin, puteți încerca celebru Minervois și Corbieres Midi lui, și cassoulet, A delicatese locale.

Sudul Franței Camargue este puțin mai modern, cu un climat însorit frumos și apropierea de Marea Mediterană. În timp ce călătoresc Camargue, puteți studia natura luxuriantă și BirdLife. Mai mult, în zonele urbane, există, de asemenea, fermecător cafenele a vedea.

In cele din urma, Aquitania va capta inima ta ca tine de croazieră prin văile sale apetisante, uita-te la cascade și stânci impresionante. Există o multitudine de trasee pentru a lua, inclusiv navighează pe râul Charente. În Franța, fiecare cale să luați este feeric, și se confruntă cu ea pe deplin este un sentiment minunat.

Amsterdam Trenurile Paris

Londra Trenurile Paris

Rotterdam Trenurile Paris

Bruxelles la trenuri Paris

 

 

2. Canal și River barca Sărbători în Italia

Când te gândești la canale și Italia, primul lucru care vine în minte este Veneția. Laguna venețiană este vast, taie cu canale, și oferă o experiență unică pentru călătorii care iubesc cu barca. Dar, chiar mai mult decât atât navighează pe canalele din Veneția în sine, coasta italiană este un evidențiați în sine.

Pentru început, puteți vizita insulele feerice Torcello, Burano, și Murano, care au multe de oferit. Daca vrei, petrece timpul într-unul din numeroasele magazine specializate lor. Dacă nu, puteți naviga întotdeauna în orașul Veneția în sine. Fiecare cale navigabilă este una frumoasă acolo, în special când Vremea este buna. Mutare pe râul Brenta, sau la râul Sile pentru mai multe excursii pitorești ale italianului mediu rural.

Italia a luat o multime de a oferi cu râuri sale frumoase, iar canalele din Veneția sunt un must-see. Dacă doriți să vedeți cele mai bune obiective turistice europene și căile navigabile rafinat, le veți găsi în Italia.

Florența la trenuri Roma

Napoli la trenuri Roma

Florența Trenurile Pisa

Roma Trenurile Veneția

 

 

3. Canal și River barca Sărbători în Germania

Canal and River Boat Holidays in Germany

 

Germania s-ar putea să nu fie în primul rând vă gândiți la atunci când sunt menționate cel mai bun canal și vacanța riverboat în Europa. in orice caz, această țară este departe de a fi lipsită de căile navigabile frumoase pentru a explora. Două regiuni ies în evidență de restul: Mecklenburg și Brandenburg, cu a lor fascinant canale și lacuri înconjurate de păduri luxuriante.

Ceea ce este în special fermecător este că, de-a lungul modul în care se poate vedea palate uimitoare, castele medievale, și orașele vechi ciudat. Iar cei care iubesc natura se vor bucura, fără îndoială, de pustia neatinsă și bogăția faunei sălbatice.

Berlin în sine are mai multe poduri decât Veneția chiar o face, și aproape 100 canale pentru a explora. in orice caz, canalul german și aventura de vacanță Riverboat ar putea, de asemenea, să luați spre Potsdam si Brandenburg. Nu rata ocazia de a explora Germania, în acest mod unic și relaxant.

Berlin Trenurile Potsdam

Berlin Trenurile Hamburg

Frankfurt Trenurile Berlin

Berlin Trenurile Munchen

 

4. Belgia

Belgia are un mare bonus de partea sa când vine vorba de cele mai bune vacanțe de canal și barcă fluvială din Europa. Acest bonus este regiunea flamandă și frumusețea căile navigabile. În timp ce căile navigabile belgiene nu sunt tradiționale, în sensul de a oferi un cadru rurale impresionante, ei te pot lua cu siguranță la unele locuri interesante.

De exemplu, Bruges este cu siguranță merită vizitat, și explorarea de canale face călătoria chiar mai interesant. Există o anumită romantism în aerul Bruges, asemănător cu Veneția. Și fermecătoare structurile medievale și ciocolată magazine adăugați numai la atmosfera.

Apoi, există Ypres, un loc uimitor plin de semnificație istorică și obiective turistice flamande unice, sunete, și arome. Sail drumul spre delicioase belgian bomboane de ciocolată manual, sau vibrante și robust beri belgiene. Țara vă va întâmpina cu pură încântare pentru toate simțurile.

Bruxelles Trenurile Anvers

Amsterdam Trenurile Anvers

Lille către Trenurile Anvers

Paris Trenurile Anvers

 

 

5. Olanda

Netherlands Best Canal and River boat Holidays

Nici o listă de Cele mai bune destinatii europene poate fi completă fără Țările de Jos. Aceasta include destinații care oferă cele mai bune canal și Riverboat vacanțe în Europa. Țara de căi navigabile a trebuit să își găsească locul pe lista, din cauza vederi uimitoare, trasee pitorești, și ușurința și liniștea de navigatie.

Zona rurală olandeză și căile sale oferă o experiență mare. Poate că niciun alt loc nu se poate lăuda cu o navigație atât de lină sate mici și lângă atâtea atracții frumoase. Imaginați-vă trece prin tradiționale cu aspect morile de vânt olandeze, cu aspectul lor de recunoscut și farmec. Imagina uita la lalele legănându-se în vânt în timp ce trece prin regiunea Frisian.

Bruxelles la trenuri Amsterdam

Londra Trenurile Amsterdam

Berlin Trenurile Amsterdam

Paris Trenurile Amsterdam

 

 

Plănuiți o vacanță Riverboat în Europa? Rezervați Biletele De Tren cu Salvare un tren și bucurați-vă!

 

 

Doriți să încorporați postarea noastră de blog pe site-ul dvs? puteți fie să ne faceți fotografiile și să ne trimiteți mesajul și să ne acordați credit cu un link către această postare pe blog. Sau click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-canal-river-boat-holidays%2F%3Flang%3Dro– (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)