Timp de citit: 6 minute
(Ultima actualizare în: 11/04/2021)

Continentul european este renumit pentru ciocolata pe scară largă sale uimitoare și delicioase. De fapt, multe chocoholics care se bucură de călătorie spun că au avut ocazia de a gusta unele arome uimitoare în timpul călătoriilor lor. Dacă se face drum prin Europa și să adore ciocolata, avem o veste mare pentru tine! Salvați un tren sa uitat la scena europeană de ciocolată și-a pus împreună o listă a 10 Cele mai bune magazine de ciocolată din Europa. În cazul în care vă aflați într-una dintre aceste țări, și veți obține o pofta de ciocolata pentru unele uimitoare, ia timp pentru a vizita una dintre aceste locații. Nu vei fi dezamăgit.

 

1. Cele mai bune Magazine de ciocolată Paris – Debauve și Gallais

Franța este printre cele mai tari extrem de evaluat pentru ciocolata. Sunteți sigur de a vedea o mulțime de magazine de ciocolată în timp ce face drum prin strazile capitalei. De fapt, s-ar putea fi copleșit cu numărul de magazine de ciocolată întâlniți. Pentru a vă asigura că aveți cel mai bun Paris are de oferit, am cerut în jurul valorii de magazin de ciocolată trebuie să-vizita la Paris. Mulți au răspuns că aceasta trebuie să fie Debauve și Gallais. Acest magazin fantastic nu este numai cea mai veche din oraș, dar este un clasic. Acesta a fost deschis în 1800 și a creat ciocolata delicioasa pentru public încă din. De fapt, ei au fost atât de mari atunci când au deschis că au devenit furnizorii de ciocolata pentru Curte și Napoleon francez. Mulți mari lideri francezi bucurat de ciocolata lor, așa că poți și tu.

Amsterdam Trenurile Paris

Londra Trenurile Paris

Rotterdam Trenurile Paris

Bruxelles la trenuri Paris

Debauve and Gallais Chocolate Paris

 

2. Viziovirtù

Când este vorba de Italia, mulți vedere Viziovirtù ca locație trebuie să-vizita pentru iubitorii de ciocolată. Popular magazin este situat în centrul Veneției și este un vis chocoholics. Totul în magazin este realizat manual, cu cele mai bune ingrediente disponibile. Acestea oferă un amestec perfect de gusturi incredibile și o atmosferă plăcută venețiană. De fapt, filozofia lor în jurul valorii de ciocolata este fascinant. Ele urmează metodele tradiționale și ambarcațiuni totul cu mâna. Se combină cu faptul că numai cele mai bune ingrediente, și aveți o locație care trebuie vizitată în inima Veneției.

Milano Trenurile Veneția

Padova Trenurile Veneția

Bologna Trenurile Veneția

Roma Trenurile Veneția

 

3. Cel mai bun Chocolate Magazine în Amsterdam – vanroselen

Olanda nu este de obicei primul loc care vine în minte când te gândești de bomboane de ciocolată. in orice caz, este încă o loc minunat pentru a gusta unele dintre cele mai bune ciocolate din lume. Una dintre cele mai populare magazine se află în Amsterdam. vanroselen este un loc care trebuie vizitat pentru oricine caută să încerce ciocolată de clasă mondială. Tot în magazinul lor este realizat manual, combinând ciocolata cu diverse fructe și ierburi pentru a crea delicii unice și delicioase.

Bruxelles la trenuri Amsterdam

Londra Trenurile Amsterdam

Berlin Trenurile Amsterdam

Paris Trenurile Amsterdam

 

4. Ciocolata Casa Nathalie Bonn

Dacă călătoriți prin Luxemburg, asigurați-vă că pentru a opri de acest magazin de ciocolata fabulos, care a devenit un nume la nivel mondial. in orice caz, originalul este Ciocolata Casa din Luxemburg este situat vizavi de Grand Ducal Palace, și este acasa, la unele dintre cele mai bune creații de ciocolată din lume. Situat lângă drepturi de autor, puteți fi sigur că acestea oferă numai cele mai bune. Bucurați-vă de un ceresc experiență cu unele dintre cele mai bune arome din lume.

Antwerp Trenurile Luxemburg

Bruxelles la trenuri Luxemburg

Metz la trenuri Luxemburg

Paris Trenurile Luxemburg

 

 

5. Cele mai bune Magazine de ciocolată Viena – Fabricarea ciocolatei

Dacă luați vreodată o plimbare prin cartierul bogat Hietzing din Viena, să plătească o vizită la Fabricarea ciocolatei. În acest magazin fantastic, puteți găsi unele dintre cele mai bune ciocolata din Europa. Prezentat în carcasă de sticlă pentru toate pentru a vedea, puteți vedea unele dintre cele mai rafinate soiuri de ciocolată din țară. Puteți merge acolo să se bucure de ciocolată sau de a participa la un atelier de lucru si de a invata un pic despre arta de a face ciocolata.

Salzburg Trenurile Viena

Munchen la trenuri Viena

Graz Trenurile Viena

Praga la Viena Trenurile

 

6. Erich Hamann

Dacă sunteți în căutarea pentru un magazin care este bogat în istorie și gust, atunci nu căutați mai departe Erich Hamann în Berlinul de Vest. Două lucruri fac acest magazin să iasă în evidență. in primul rand, este uimitor istoria magazinului în sine. Datează 1928, și se află într-o clădire în stil Bauhaus care a supraviețuit celui de-al doilea război mondial. În al doilea rând, este onoarea lor de tradiție și un gust minunat. Ei au încă rețeta originală de la deschiderea de magazine și le place să se concentreze pe ciocolata neagra. in orice caz, ele oferă chiar și ciocolată albă și diverse alte arome. lătratul lor de ciocolata este vorba de orașul, deci, asigurați-vă că să-l încercați dacă vizitați magazinul.

Berlin Trenurile Potsdam

Berlin Trenurile Hamburg

Frankfurt Trenurile Berlin

Berlin Trenurile Munchen

 

7. Cele mai bune Magazine de ciocolată în Bruges – Linia de ciocolată

Belgia este printre cele mai bune atunci când este vorba de arta de a crea ciocolata. Plimbare prin orașe Belgia, veți vedea o mulțime de morsels delicioase pe ecran. Una dintre cele mai bune locuri pentru a obține ciocolata este fantastic Linia de ciocolată În bruges. Magazinul este o necesitate vizită pentru oricine care se bucură de o bună bucată de ciocolată. Există o mulțime de arome tradiționale și o mulțime de distracție și bomboane de ciocolată experimentale de a alege. Ceea ce face ca linia de ciocolată să iasă în evidență este procesul de fabricare a ciocolatei. Ei fac direct de ciocolată din fasole și au echipament specializat pentru măcinarea și amestecarea ciocolatei. Data viitoare când sunt în Bruges, faceți-vă timp pentru a vă bucura de arome uimitoare și experiențe rafinate la The Chocolate Line.

Bruxelles la trenuri Bruges

Antwerp Trenurile Bruges

Halle două trenuri Bruges

Gent la trenuri Bruges

Bruges The chocolate line is on the Best Chocolate stores in Europe list

 

8. Max Chocolatier

Elveția este renumit pentru ciocolata. De fapt, putem atribui ciocolata cu lapte la elvețian. Odată ce ajungi la țară, veți observa că ciocolata este peste tot. Aproape orice loc te duci la este plin de magazine de ciocolată, oferind o mușcătură de a mânca. Dacă doriți să experimentați cel mai bun Elveția are de oferit, mulți sunt de acord că Max Chocolatier este locul perfect pentru a vizita. Este un local preferat, și pentru un motiv bun. Ei folosesc ingrediente de calitate superioară și pentru a produce unele dintre cele mai bune ciocolată din Elveția. Ei au, de asemenea, un unic, patru anotimpuri meniu care face arome de ciocolată de sezon. În concluzie, puteți experimenta o varietate de gusturi, în funcție de când vizitați magazinul.

Zurich la trenuri Lucerna

Berna la trenuri Lucerna

Geneva, la trenuri Lucerna

Konstanz la trenuri Lucerna

 

9. Cele mai bune Magazine de ciocolată în Budapesta – Ciocolata Rozsavolgyi

Ungaria este o bijuterie ascunsă pentru chocoholics. Ei fac o varietate de deserturi uimitoare, și bomboane de ciocolată lor sunt excepționale. O vizită obligatorie pentru a savura ciocolată uimitoare este Ciocolata Rozsavolgyi la Budapesta. Acesta oferă o mulțime de dulciuri și, cel mai important, creații de ciocolată uimitoare. Ciocolata lor a devenit faimos internațional cu ciocolată lor bomboană, și atunci când le încercați, este clar de ce. Bogatul, punct de vedere estetic plăcut îmbucături cerești. Oprește-te dacă sunteți călător la Budapesta.

 

10. Sprungli

Ultimele în lista noastră de 10 Cel mai bun Chocolate Magazine în Europa este Sprungli. Dacă sunteți în căutarea unui loc care întruchipează ideea clasică de ciocolată elvețiană, nu căutați mai departe de Sprungli în Zurich. Magazinul a fost deschis în 1859 și-a făcut uimitor, creații realizate manual încă din ciocolată. Dacă doriți să experiență mare de ciocolată produsă din cele mai bune ingrediente, vizita Sprungli.

Munchen la trenuri Zurich

Berlin Trenurile Zurich

Basel la trenuri Zurich

Viena Trenurile Zurich

Sprungli is on the Best Chocolate stores in Europe list

 

În concluzie, Europa este un loc interesant pentru cineva care este în căutarea pentru cel mai bun ciocolată și cele mai bune magazine de ciocolata sau doar un fan Choco.

Sunteți gata de a experimenta un paradis chocoholics în timpul următoarea călătorie prin Europa? Rezervați o Bilet de tren la destinația dorită și gust tot ce au de oferit.

 

 

Vrei pentru a încorpora blog-ul nostru “10 Cele mai bune Magazine de ciocolată Europa” pe site-ul dvs.? Puteți fie să ia fotografii și text și dă-ne de credit cu un link la acest post pe blog. Sau click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-chocolate-stores-europe%2F%3Flang%3Dro– (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)