Timp de citit: 5 minute
(Ultima actualizare în: 06/08/2021)

Îți vine să crezi că este aproape acea perioadă a anului din nou? Este cea mai frumoasă perioadă a anului! ajunge într-adevăr în spiritul cu piețele cele mai bune de Crăciun din Germania! De la sfârșitul lunii noiembrie până în Ajunul Crăciunului, piețele orașului în toată Germania bâzâie piețele de Crăciun. Ca una dintre tradițiile cele mai prețioase în Deutschland (Germania, în limba germană), orașele mari și orașele mici sărbători deopotrivă sezonul Adventului. Deci, ia o cana fierbinte de Glühwein și să se pregătească pentru a castane ceas prăjire pe un foc deschis în locuri acestea pot să nu dor de vacanță fierbinte.

 

1. Frankfurt Romerberg și St. Pauls Pătrat Piata De Craciun

Aceasta este ceea ce piețele mai bune de Crăciun din Germania sunt facute visele. Scape de agitația din Frankfurt, în interiorul orașului Orașul vechi, care se transformă într-un Crăciun Dreamland în timpul sezonului de Crăciun. O largă gamă și St. Pauls pătrat este alcătuit din case pitorești jumătate timbered. Ele sunt umplute cu cabane de lemn acoperite cu lumini, ornamente, și coroane de flori. Asigurați-vă că nu pierdeți populare clopoțit al clopotelor, o tradiție Ajunul Crăciunului, în care clopotele bisericii din orașul vechi inel în armonie în întregul district pentru o experiență uimitoare concert.

Koln la trenuri Frankfurt

München la trenuri Frankfurt

Hanovra la trenuri Frankfurt

Hamburg la trenuri Frankfurt

Frankfurt Romerberg și St. Pauls sunt cele mai bune piețe de Crăciun din Germania

 

2. Monschaus Weihnachtsmarkt

O afacere mai mică decât Frankfurt, dar la fel de magic! Acesta este un mic sat amplasat în munți de-a lungul graniței Belgia. Monschau într-adevăr vine în viață la momentul de Crăciun cu piețele cele mai bune de Crăciun din Germania.

oraș Decorațiile Crăciun s-au dovedit a fi atât de popular încât localnicii au deschis un an rotund Casa de Crăciun. Asa de, dacă nu vă place de Crăciun, atunci acest lucru nu este cu siguranta locul de a trăi! O excursie de o zi din Cologne sau Dusseldorf, du-te ma uit oraș se aprinde în amurg în timp ce ronțăie lor regionale Monschauer Dutchen spongecake și sorbind vin fiert înainte de a vă capul înapoi în oraș. Cu străzile sale pietruite, case pe jumătate din lemn acoperit cu zăpadă, și lichidare flux este nimic scurt de idilic.

Berlin Trenurile Aachen

Frankfurt la Koln Trenuri

Dresda Trenurile Köln

Aachen Trenurile Koln

 

 

3. Rothenburg ob der Tauber Reiterlesmarkt

Acesta este cu siguranță unul dintre cele mai multe din Europa frumoase orașe medievale. Este atât de pitoresc se pare mai mult ca un set de film. Acest lucru este valabil mai ales în momentul de Crăciun și este evidențiată prin găzduirea unora dintre cele mai bune piețe de Crăciun în Germania.

Silueta porții și a turnurilor de apărare transmite aura unui basm. Pe măsură ce intră printr-una dintre vechile porți, vă veți simți imediat securizat în interiorul zidurilor de timp onorat de acest loc romantic. Rothenburg incantare a prevalat asupra trecutului 1,000 de ani de zile și continuă să-și arate vraja asupra vizitatorilor internaționali.

Încă din secolul al 15-lea, o piață minunat de Crăciun a fost întotdeauna o caracteristică a sezonului de Crăciun festiv. Această piață poate privi înapoi pe o 500 anul tradiție, și, deoarece de data aceasta sa schimbat cu înțelepciune foarte puțin de la originile sale istorice. Numeroase evenimente culturale au loc în legătură cu această piață. Punctul culminant al pieței, in orice caz, este aspectul Riders Rothenburg, care, de asemenea, a dat această piață numele său. Istoric originea piloti vine la noi din trecutul îndepărtat. Strămoșii noștri au crezut că au fost mesageri din altă lume, care plutea prin cer cu sufletele celor morți în timpul iernii. Dar imaginea acestui personaj mitic sa schimbat de-a lungul secolelor. Întrucât unul folosit să tremure de frică înainte de această figură sinistră, astăzi, tineri și bătrâni cu nerăbdare să întoarcerea. Călărețul sălbatic a devenit un mesager prietenos.

Berlin Rothenburg ob der Tauber Trenurile

Stuttgart la Rothenburg ob der Tauber Trenurile

Munchen la Rothenburg ob der Tauber Trenurile

Frankfurt la Rothenburg ob der Tauber Trenuri

Rothenburg ob der Tauber Germania

 

4. München Marienplatz Piața de Crăciun

Regele a piețelor de Crăciun München și unul dintre cele mai bune piețe de Crăciun din Germania. Acest Christkindlmarkt poate fi găsit în Marienplatz, piața principală din München, cu standuri încântătoare deversând în din apropiere străzi comerciale de asemenea.

Datorită locației sale centrale în München Orașul vechi, acest lucru este de departe cea mai piață și turistic aglomerat, dar este popular pentru un motiv: stagneze după stand de meserii manual tradiționale, gustări încântătoare de cumpărat, și fundalul prea romantic al Neues Rathaus. Asigurați-vă că pentru a rață în curtea Rathaus pentru a vedea mai multe standuri și oficiul poștal Christkindl, în cazul în care puteți obține o ștampilă specială Christkindl.Un pentru cărți poștale / scrisori.

PS: Pentru a obține o vedere în plus magic, fi sigur de a urca St Peters Turnul Bisericii după apusul soarelui prea!

Dusseldorf la trenuri Munchen

Dresda Trenuri Munchen

Nürnberg la trenuri Munchen

Bonn la trenuri Munchen

Munichs Marienplatz

 

5. Nürnberg Christkindlesmarkt

Nürnberg Christkindlesmarkt, sau Piața de Crăciun Nuremberg, este probabil cel mai faimos piață de Crăciun din Germania. Piața de Crăciun pe piața principală din Nürnberg pot fi urmărite înapoi la documentele întâi menționează în anul 1628, dar Nurembergers cred că datează chiar mai departe.

Păstrând tradiția este esențială, iar majoritatea standuri de vânzare marfa vinde lucruri care sunt toate realizate la nivel regional. Chiar și tarabele din lemn înșiși sunt realizate din molid la nivel regional provenind!

Tu vei gasi 180 cabane din lemn de vânzare totul, de la tradiționale Men Prune care decorează casele Nurembergers la Crăciun la Nuremberger original care poate fi numit ca atare numai în cazul în care acestea sunt produse în limitele orașului și se cântărește cu precizie 23 grame.

Bremen la trenuri Nuremberg

Leipzig la trenuri Nuremberg

Hanovra la trenuri Nuremberg

Hamburg la trenuri Nuremberg

Nürnberg Christkindlesmarkt este una dintre cele mai bune piețe de Crăciun din Germania

 

Gata să se simtă magia Crăciunului, vizitând piețele cele mai bune de Crăciun în Germania? Apoi, la peste cap la Salvați un tren și a rezerva un bilet în câteva minute!

 

 

Vrei pentru a încorpora blog-ul nostru “5 Cele Mai Bune Piețe De Crăciun Din Germania” pe site-ul dvs.? Puteți fie să ia fotografii și text și dă-ne de credit cu un link la acest post pe blog. Sau click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-christmas-markets-germany%2F%3Flang%3Dro – (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)