Timp de citit: 4 minute
(Ultima actualizare în: 08/10/2021)

Mâncarea este așa glorios, mâncare mai ales delicioasă. Este atât de ușor să fie obsedat de ea atunci când trăiesc în Europa, vă oferă atât de multe motive pentru aceasta! Cele mai bune orase pentru Foodies sunt în Europa, încredere în noi suntem gurmanzi, de asemenea, și așa va tine când ai terminat cu acest blog! Doar, Citește cu atenție.

 

Iată o selecție a celor mai bune orase pentru gurmanzi din Europa, care se poate ajunge cu trenul:

 

Lyon, Franţa

Toată lumea știe de acum - dacă aveți de gând în Europa să scadă în dragoste, tu esti merge în Franța. Nici nu știi că, deși aveți de gând să Franța să scadă în dragoste cu sale restaurante, de asemenea! Într-o țară renumită pentru dragostea sa de produse alimentare și pregătindu-l, este greu pentru a alege un loc preferat să sărbătoare. A face nici o greșeală, deşi – Lyon este unul dintre locurile de top gurmanda Franța de a explora! recomandarea noastră: rozete salam servit cu murături tăiate felii Cornichon verde proaspete și cartofi prăjiți. Lyon este conectat cu Elveția pe calea ferată astfel încât să puteți pop întotdeauna pe la acest „ciocolată țară“Pentru un finisaj masă dulce.

Lyons devine in rangul nostru de cele mai bune orase pentru Foodies din Europa pentru delicii de ciocolată și mai mult.

Trenul de la Bruxelles până la Lyon

Londra Trenurile Lyon

Marsilia la trenuri Lyon

Amsterdam Trenurile Lyon

 

 

Viena, Austria

Orașul zumzet din Viena, este în cazul în care aveți de gând pentru cea mai bună ciocolată tort în Europa - Sachertorte. Bogat în gust, întuneric și profundă, Din acest motiv, expertul nostru tort acordat Austria pentru a fi una dintre cele mai bune orase pentru Foodies din Europa. astfel încât în ​​cazul în care pentru a găsi unul? În oricare dintre casele de cafea din Viena! Aceasta este tort semnătura țării, și localnicii asigurați-vă că știți că e așa.

NOTĂ: Ajustare câteva fotografii ale orașului și mâncarea lor în timp ce există – doriți să să iasă în evidență Instagram, nu ya?

Salzburg Trenurile Viena

Munchen la trenuri Viena

Innsbruck la Viena Trenuri

Stuttgart la trenuri Viena

 

Cele mai bune orașe pentru Foodies, masa este servit

 

Sfântul Sebastian, Spania

Când te simți ca lovind toate cele mai bune petreceri din oraș, doar luați masa în San Sebastian! Ca să fiu sincer, puteți mânca tapas oriunde în Spania, și îți va plăcea. DAR, pentru a obține cele mai bune dintre cele mai bune, încercați să-l în acest oraș de pe litoral. Ceea ce face ca acest loc atât de special este în primul rând, gama de arome si maiestrie puteți alege de la. Picante și acru, fierbinte si rece, rustic și sofisticat, sunt toate pentru a fi găsit într-o singură bară. Încercați câteva bucăți în fiecare loc pe care îl găsiți. Vei fi plin, dar va fi în valoare de ea.

 

 

Copenhaga, Danemarca

da, alimente de tren pot fi spectaculoase, dar nici măcar nu cel mai bun aliment de tren compară cu Noma din Copenhaga! este baliza de alimente nordice, și ar trebui să facă totul în putere pentru a merge verifica-l. Nu numai că aceasta este una dintre cele mai bune orașe pentru Foodies în Europa, dar restaurantul a fost, de asemenea, nr. 1 la fața locului pe lista San Pellegrino de ani de zile! da, prețurile sunt ridicate, dar gustul pe care îl obține este în valoare de ea. Dacă doriți să pop peste la Scandinavia cu trenul, Copenhaga este o oprire mare poarta de acces pentru a face doar asta.

Bonn la trenuri Copenhaga

Hanovra Trenurile Copenhaga

Frankfurt Trenurile Copenhaga

 

Noi sigiliu, focă lista noastră de cele mai bune orase pentru Foodies cu Trieste, Italia

Nu putem scrie despre cele mai bune orase pentru Foodies din Europa, fără a menționa toate deliciousness de Italia. Ei bine ... nu toate, dar cel puțin o parte.

Trieste a aparținut Imperiului Austro-Ungar până la Primul Război Mondial. Acest fapt aici se adaugă la semnificația de mâncăruri delicioase din Trieste. De ce? Pentru că istoria Trieste a lăsat un impact substanțial asupra bucătăriei sale. atipice de feluri de mâncare tipic italiene, Trieste mandreste cu astfel de combo-uri ciudate de paste și pizza alături de varză acră și cârnați feliate, și similare. Bucurați-vă de produse alimentare superba, ciocolată cremoasă, și cafea fabulos în orașul în care James Joyce a început să scrie Ulise. O vedere uimitoare peste Marea Adriatică nu va afecta apetitul, fie. Legătura dintre Italia și Slovenia este perfect feroviar, astfel încât să puteți oferi Sloveniei o șansă în timp ce vă aflați în Cartier.

Genoa la trenuri Trieste

Roma Trenurile Trieste

Milano Trenurile Trieste

Florența Trenuri Trieste

 

Istorie, alimente, Europa și merg întotdeauna mână în mână, și acum aveți posibilitatea de a explora toate foarte ușor. introduce Salvați un tren pentru a vă cumpăra un bilet de tren și de a începe aventura ta gurmanda astazi!

 

Doriți să încorporați blog-ul nostru post pe site-ul dvs., apoi click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-cities-foodies-europe%2F%3Flang%3Dro – (Derulați în jos pentru a vedea codul embed)