Timp de citit: 6 minute
(Ultima actualizare în: 30/01/2021)

Cel mai bun restaurant european Ghidul Michelin ofera un start bun pentru de planificare o călătorie cu trenul în jurul valorii de Europa. Ghidul Michelin acum promoții călătorilor europeni o selecție de restaurante și hoteluri în 38 orașe europene. Trei noi orașe au fost adăugate la această 2019 ediție: Zagreb si Dubrovnik, Croaţia, și Reykjavik, Islanda. Anonim instruiți inspectori pentru a vizita și selectați restaurante în timp ce aplicarea sarbatoritul Sistemul Star-rating de alimente Michelin și de a folosi un procedeu similar pentru hoteluri. Rezultatul: o serie de unități recomandate pentru toate gusturile și bugetele.

Călătorii pot simți încrezător bazându-se pe Michelin ghiduri pentru a face lor călătoria cu trenul că mult mai delicios! Am redus in jos Cel mai bun restaurant european ghid Michelin, și, desigur, asigurat că fiecare oprire este ușor accesibil cu trenul!

 

Cel mai bun restaurant european Michelin: Italia

zâmbetul unui bucatar de Cel mai bun restaurant european michelin

 

Italia este renumit pentru contribuțiile sale uriașe la lumile de artă, arhitectură, Modă, operă, literatură, proiecta, și film - lista poate continua, și nu am menționat nici contribuția la cea mai bună scenă europeană restaurant.

Marea noutate în 2019 este că Italia are un nou restaurant de trei stele, cea mai mare onoare Michelin!

Uliassi, situat în Senigallia pe coasta adriatică a Italiei, are în cele din urmă cele mult așteptate trei stele după ce a petrecut câțiva ani la nivelul de două stele.

Potrivit blogului restaurantului Iubitorii de mese fine. Condus de sora și fratele echipa Catia și Mauro Uliassi, restaurant pune un accent mare pe fructe de mare și oferă atât meniuri de degustare și o sală de mese à la carte. Uliassi este acum una dintre alte nouă de trei stele restaurante din Italia. Acest lucru înseamnă că toate anul trecut de trei stele destinații a menținut statutul lor, restaurant Modena faimosul Osteria Francescana.

Rimini Trenurile Senigallia

Roma Trenurile Senigallia

Trenurile spre Ancona Senigallia

Florența Trenurile Senigallia

 

Există acum 367 a jucat cel mai bun restaurant european Michelin, de la 356 anul trecut.

Nu au existat noi restaurante de două stele de pe lista din acest an. Ghidul nu include un enorm 29 noi restaurante-o stea de la mai mult de două duzini municipalități italiene. Acest lucru aduce total la 318. Per total, caracteristicile de ghidare 367 restaurante marcate cu stea, de la 356 anul trecut.

Genoa la trenuri Milano

Roma Trenurile Milano

Bologna Trenurile Milano

Florența Trenurile Milano

 

Cel mai bun restaurant european Michelin: Marea Britanie

sushi Cel mai bun restaurant european MICHELIN

Dublat „Oscarurile industriei alimentare“ Ceremonia de decernare a premiilor la BFI IMAX Cinema Waterloo este un punct culminant pentru bucătari din întreaga țară.

Anul acesta, Cel mai bun restaurant european din Marea Britanie a rămas neafectată cu cinci restaurante de învățare au reușit să-și păstreze stelele lor. Cue oftat de ușurare! Araki, Restaurantul Gordon Ramsay și Alain Ducasse la Dorchester au fost unități Londra să dețină asupra lor premii, așa cum a făcut Fat Duck Heston Blumenthal și Alain Roux Waterside Inn, atât în ​​Bray.

Exista o multime de trenuri îndreptat spre Londra la momente diferite din întreaga Europă. Față SaveATrain pentru a rezerva un bilet în câteva minute pentru a verifica cele mai bune grub din!

Amsterdam Trenurile Londra

Haga la trenuri Londra

Paris Trenurile Londra

Bruxelles la trenuri Londra

 

Ghidul Michelin 2019 lista plina

Trei stele:

Londra

  • Alain Ducasse la The Dorchester
  • Restaurantul Gordon Ramsay
  • Araki

 

Cel mai bun restaurant european Michelin: Olanda

Bougainville

 

Olanda (sau Olanda) este o țară mică și plină de icoane de renume mondial. câmpuri bec frumoase, morile de vânt, brânză piețe, de lemn pantofi, canalele din Amsterdam, capodopere ale vechilor maestri, Delft albastru ceramică, inovatoare apă-management, și milioane de biciclete. Și slavă Domnului pentru biciclete. Cu 2019 Ghidul Michelin pentru Olanda având un total de 571 restaurante și 263 hoteluri. Vei avea nevoie de antrenament.

Selecția din acest an are două noi restaurante două marcate cu stea și 12 unitățile care au primit o stea pentru prima dată.

Există acum 89 restaurante-o marcate cu stea în total. La Derozario în Helmond, Jermain De Rozario pune propria sa rotire pe bucătăria indoneziană. La Restaurant Monarh Tilburg, Paul Kappe ademenește meseni cu bucătărie modernă sa cuplat cu arome intense, la fel ca Jeroen Brouwer la Loohoeve în Schoonloo și Thomas Van Santvoort la fată în Kerkdriel. Intensitatea de arome este, de asemenea, ceea ce caracterizează inventivitatea desfășurată de Jim și Mike Cornelissen la Rijnzicht în Doornenburg, și este delicatetea feluri de mâncare oferite la OONIVOO Uden. Pentru iubitorii de mâncare bună în luxos împrejurimi, Bougainville în Amsterdam, și Voltaire în Leersum sunt musturi absolute.

Bruxelles la trenuri Tilburg

Anvers la trenuri Tilburg

Berlin Trenurile Tilburg

Paris Trenurile Tilburg

 

În cazul în care pentru a prinde un tren

Gara Centrală din Amsterdam este gara principală și este adevărata inima orașului: centrală nu numai de numele, dar, de asemenea, ca cel mai mare transport public loc de transfer, asa ca ar fi un loc bun pentru a prinde un tren de asemenea.

 

Cel mai bun restaurant european Michelin: Spania

Madrid este capitala Spania și cea mai mare municipiu în ambele Comunitatea Madrid și Spania în ansamblu.

Madrid este o sărbătoare culturală. Era bătaia inimii anilor 1920. Vizitat de mari clasici literare, cum ar fi Ernest Hemingway și Fitzgeralds, F Scott și Zelda, printre alții.

Are o scena pieței alimentare pentru a iubi, dar restaurantele cu stele Michelin nu sunt dintre ele să fie dor!

Înainte de a merge la o prima dvs., vă sugerăm începe seara off cu cocktail-uri de la cloșcă bar Museo Chicote. Locul este unul dintre bântuie lui Hemingway și aici veți găsi băuturile preferate, și câteva zeci de alții probabil că nu au încercat. Cap de acolo devreme, înainte de mulțimile ridica.

 

Unde sa mananci?

Madrid are în jur 3,100 restaurante, dar câteva selectați au fost acordate stele de renumitul Ghidul Michelin. Sunt 16 restaurante din Madrid acordate cu stele Michelin: DiverXO (trei stele); Santceloni, La Terraza del Casino, Sergi Arola, Ramon Freixa Madrid și El Club Allard (două stele); și Kabuki, Kabuki Wellington, DSTAgE, Albora, Capra și Punto MX (o stea). în plus, la marginea orașului un restaurant (coajă) are două stele și există trei restaurante de o stea: Casa Jose, Chiron, și Montia. Toate acestea servesc alimente de clasă mondială și oferă servicii excelente.

Michelin Selecția noastră de top stele restaurant din oras Madrid este DiverXO (3 stele Fabulos!)

 

Cel mai bun restaurant european Chef David Munoz

 

Creațiile Chef David Muñoz au gurmanzi impresionat în întreaga lume. Răcoare, vitejie, și creativitatea sunt cheia succesului DiverXO. Acest restaurant meniu se schimbă cu sezonul, dar are doar două posibilități. XOW Meniu și Meniu Glotón XOW. Ambele meniuri oferă aceeași mâncare și variază doar în cantitate și preț.

Ajungem acolo: Cel mai bun mod de a ajunge la această alege de Cel mai bun restaurant european este cu metroul și apoi coborârea în Tetuan Station (Linia 1).

 

 

Vrei să știi cel mai bun mod de a ajunge la oricare dintre aceste locuri în Europa cu trenul? Salvați un tren desigur! Cap de pe site-ul nostru pentru a găsi cele mai bune preturi, în secunde!

 

Doriți să încorporați blogul nostru pe site-ul dvs., puteți fie face fotografii și textul nostru și doar să ne dea un credit cu un link la acest blog, sau faceți clic aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-european-restaurant-michelin%2F%3Flang%3Dro - (Derulați în jos pentru a vedea codul embed)