Timp de citit: 4 minute
(Ultima actualizare în: 11/06/2022)

După ce ați cu experienta confortul, comoditate, și minunat general de călătorie cu trenul, este o întoarcere dificil de viață pre-rail. Mai ales atunci când vorbim despre cele mai bune rute de tren europene în timpul verii. Un continent ambalate cu trasee pitorești, peisaje dramatice, și un surplus de incredibil destinații să gawk la.

Călătoria cu trenul este de departe cel mai pitoresc și confortabil pentru a obține în jurul valorii de Europa, iar unele rute vă vor uimi cu adevărat mintea, în special în timpul Vară!

 

Cele mai bune rute europene de tren: Train des Pignes, Franţa

Provence is includes in the Best European Train Routes

 

Liniile Eurostar și alte trenuri introduce servicii mai frecvente. Și hoteluri vizitatori bun venit la ratele de off-vârf. Sunt zile însorite glorioase când puteți avea o băutură și chiar o masă în afara.

Descoperiți această cale ferată privată, care trece cel mai frumos regiuni din Franța. Provence este renumit pentru natura sa și peisajele pitorești, călătoria este într-adevăr o idee bună, și cu siguranță, una dintre cele mai bune rute de tren europene să ia! Pe drum, cel trenul trece râuri, poduri, mici sate superbe ca St Andre les Alpes și Entrevaux până la destinația finală - Digne les Bains - capitala regiunii Alpes-de-Haute-Provence.

Traseu: Nice-Digne les Bains

Durată: 3 ore, 145 km

Cand sa merg: primăvară, vară, cădea

 

Dijon la trenuri Provence

Paris Trenurile Provence

Lyon Trenurile Provence

Marsilia la trenuri Provence

 

Cele mai bune rute europene de tren: Căile Ferate West Rin, Germania

The West Rhine Railway, Germany

 

Rinul nu este doar una dintre cele mai frumoase râuri din Europa, dar este, de asemenea, una dintre cele mai importante căi navigabile ale continentului. Curge unele 1,320 kilometri de Elveţia tot drumul spre Țările de Jos și Marea Nordului. Una dintre secțiunile cele mai atractive ale acestui râu puternic curge prin Valea Rinului din Germania (Rheintal), o zonă de o frumusețe naturală remarcabilă. De fapt, întinderea râului se întinde de la Mannheim, în partea de sud a Koblenz în partea de nord are un peisaj atât de spectaculos, încât o secțiune mare, denumit în continuare Cheile Rin (Rheinschlucht), a fost desemnat un Patrimoniul Mondial UNESCO.

Datorită numeroaselor sale castele și orașe istorice, această porțiune de Rin are pentru artiști de secole au influențat, autori, și compozitori, și este cu siguranță una dintre cele mai bune rute de tren din Europa în timpul sezonului de vară.

Trenul călătorește de-a lungul râului Rin și dezvăluie siturile pitorești din Germania. Stâncos pante cu podgorii, castele vechi de pe partea de sus a ei - puteți obține de pe tren și vizita legendarul stanca Lorelei din St. Goarshausen, care se ridica 120 m deasupra Rin. Un traseu foarte frumos, în timp ce călătoresc în aceste orașe frumoase din Germania.

Traseu: Cologne-Bonn-Koblenz-Bingen Mainz-

Durată: 185 km

Cand sa merg: vară, cădea

 

Koln la trenuri Bonn

Bonn la trenuri Koblenz

Koblenz la trenuri Bingen

Bingen la trenuri Frankfurt

 

Rauma Feroviar, Norvegia

Rauma Feroviar devine tot mai popular în rândul turiști, întrucât devine una dintre cele mai bune rute de tren europene în primăvara. O excursie pe această cale ferată va aduce mai aproape de natura spectaculoasă între Andalsnes și Dombas.

Călătoria între Dombas și Andalsnes este 114 km lungime și ia 1 oră și 40 minute. Trenul trece 32 poduri – inclusiv faimosul Podul Kylling, 59 metri deasupra râului Rauma – și trece prin 6 tunele. Trenul are ferestre mari, permițându-vă să se aplece pe spate și bucurați-vă de peisaj magnific. Trenul trece, de asemenea, pe lângă celebrul Trollveggen – peretele Troll, cel mai înalt munte de perete perpendicular din Europa.

Primavara este cel mai bun moment pentru a începe merge. Trenul circula mai ales încet prin peisaj frumos. Se oprește pentru imagini de la Kylling Bridge și de peretele Troll, un ghid vă va oferi informații prin difuzoarele, și veți primi, de asemenea, o broșură cu informații despre cele mai importante ale călătoriei.

Traseu: Andalsnes-Dombas

Durată: 1.5 ore, 114 km

Cand sa merg: Vară

 

 

Bernina Express, Elveția în Italia

Bernina Express, Switzerland Train route

 

traversarea Alpi în Bernina Express este cu siguranță una dintre cele mai bune rute europene de tren pentru a vizita Europa! Pe parcurs, Bernina Express rulează în stil hollywoodian peste viaductul Landwasser înalt de 65 de metri, structura de semnătură a Căii Ferate Retice, și situl Patrimoniului Mondial UNESCO.
În total, trenul trece prin 55 tunele și peste 196 poduri de pe drumul său de la Chur la Tirano. Călători sunt tratate la obiective turistice minunate în timpul lor călătorie, cum ar fi curba Montebello în vederea masivului Bernina, ghețar Morteratsch, cei trei lacuri LEJ Pitschen, Lej nair, și Lago Bianco, Alp Grum, și viaductul circular Brusio. In vara, călătoria poate fi extinsă de la Tirano la Lugano la bordul Express Bus Bernina.

Traseu: Chur-Thusis-Tirano-Lugano

Durată: 4 ore, 123 km

Cand sa merg: Vară

 

Chur la trenuri Thusis

 

Gata să intre în cele mai bune rute de tren europene? Salvați un tren vă poate ajuta, cu rezervare ușor și rapid, fără taxe ascunse! Ce floare la ureche!

 

 

Doriți să încorporați postarea noastră de blog pe site-ul dvs, puteți fie să ne faceți fotografii și mesaje și doar acordă-ne credit cu un link către această postare pe blog, sau click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-european-train-routes%2F%3Flang%3Dro– (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)