Timp de citit: 9 minute
(Ultima actualizare în: 06/02/2021)

Castele medievale, podgorii, peisaje uimitoare, sunt doar câteva lucruri care fac Europa perfectă pentru o vacanță de toamnă. Fiecare oraș european are farmecul său, dar destinațiile de pe noi 10 Cele mai bune vacanțe de toamnă din lista Europei sunt câteva dintre cele mai multe locuri frumoase.

Europa este deosebit de uimitoare toamna când copacii și dealurile sunt vopsite în portocaliu strălucitor, roșu aprins, și galben. La sfârșitul lunii octombrie, sunt mai puține mulțimi pe străzi, iar acest lucru înseamnă că veți avea parte de frumoasele priveliști ale toamnei. Toamna este un moment minunat pentru călătorii, deoarece hotelul și prețurile călătoriilor scad semnificativ.

Este ușor și confortabil să călătoriți în toate locurile uimitoare de pe lista noastră cu trenul. Din valea Loarei din Franța până la Luxemburg, călătoria cu trenul este perfectă pentru a planifica cele mai memorabile vacanțe de toamnă din Europa pe care le-ați avut până în prezent.

 

1. Vacanță de toamnă în Umbria, Italia

În timp ce mulți preferă Toscana pentru o vacanță de toamnă în Europa, regiunea Umbria din Italia este de departe mult mai impresionantă și una dintre cele mai bune destinații de călătorie toamna din Europa și Italia.

Usor accesibil cu trenul de la Roma, Umbria oferă mai puțini mulțimi și prețuri de cazare mai ieftine în Italia. La sfârșitul lunii septembrie până în octombrie, vă puteți bucura de trufa albă și festivalul vinurilor noi în orașe precum Gubbio. De asemenea, te-ai putea îndrepta spre Perugia pentru festivalul anual al Eurochocolate. Asa de, Umbria înseamnă să vă răsfățați în marile peisaje, bucurându-vă de cea mai bună mâncare și vin în timpul vacanței de toamnă în Europa. În timpul unei călătorii scurte sau lungi, locuiești într-un loc romantic, asemănător unei cărți poștale, într-unul dintre cele mai bune locuri de vacanță de toamnă din Europa.

Bilete de la Florența la Orvieto

Bilete de la Siena la Orvieto

Bilete de la Arezzo la Orvieto

Bilete de la Perugia la Orvieto

 

Umbria, Italia

 

2. Cinque Terre, Italia

Fotografiile online nu fac dreptate Cinque Terre magic regiune din Italia. Casele colorate din vârful dealurilor, înconjurat de podgorii, restaurante locale, și trasee montane, toate fac din această regiune o destinație uimitoare de călătorie în Europa. Cinque Terre constă de fapt din 8 sate mici iar o linie de tren le conectează pe toate între ele. Acest lucru face foarte ușor să vizitați fiecare dintre satele din 2-3 zile dacă ai timp scurt. Ceea ce ar putea fi mai bun decât sări cu trenul într-unul dintre cele mai bune locuri din Europa toamna?

Cinque Terre este de obicei o destinație caldă de vară pentru plaje și apă curată. in orice caz, este mult mai bine să vizitați toamna, deoarece străzile înguste sunt relativ goale de turiști. Prin urmare, în timp ce majoritatea restaurantelor sunt închise, mai puteți găsi un bar deschis cu vedere la mare și să admirați priveliștile în liniște.

Poți cheltui 4 zile explorând satele și petrec un weekend lung în orașul La Spezia, punctul dvs. de plecare pentru călătoria cu trenul în Cinque Terre. Din La Spezia, vă antrenați călătoriile în orice alt sat la alegere.

Bilete de la La Spezia la Manarola

Bilete de la Riomaggiore la Manarola

Bilete de la Sarzana la Manarola

Bilete de la Levanto la Manarola

 

Cinque Terre Italia la apus

 

3. Lacul Lugano, Elveţia

Apă scânteie turcoaz, case de culoare teracotă, Lacul Lugano din Elveția este una dintre destinațiile noastre de călătorie de top în Europa. Elveția are multe locuri uimitoare pentru vacanțele de neuitat în Europa, iar Lugano este una dintre bijuteriile coroanei Elveției.

Temperaturile sunt încă calde la jumătatea lunii octombrie, astfel încât să vă puteți așeza lângă lac cu un pahar de vin din podgoriile din jur sau să gustați tocană de polenta în tradiționalul festival de toamnă. Dacă sunteți interesat să adăugați un pic de emoție și aventură vacanței dvs. de toamnă în Europa, puteți merge pe Monte Bre. Vederile din vârf sunt câteva dintre priveliștile uluitoare ale golfului Lugano.

Orașul vechi din Lugano are case de oraș colorate, 10 pătrate, și strada comercială de lux Via Nessa. Linia de jos, Lacul Lugano este perfect atât pentru călătorii iubitori de natură, cât și pentru frumoși călători care iubesc viața. Lacul Lugano este grozav pentru un weekend de relaxare scurt sau vacanță extinsă în Europa.

Puteți călători cu ușurință la lacul Lugano cu trenul din Milano Centrală în puțin mai mult de o oră. Trenurile pleacă în fiecare oră de la gara din Milano.

Bilete interlaken către Zurich

Bilete de la Lucerna la Zurich

Bilete de avion Lugano la Zurich

Bilete de la Geneva la Zurich

 

lugano rural

 

4. Vacanță de toamnă în Hanovra, Germania

Hanovra este cel mai subestimat oraș din Germania, dar una dintre cele mai bune destinații pentru o vacanță de toamnă în Europa. Acest mare oraș găzduiește un imens parc, de două ori mai mare decât Central Park din New York. Stejaruri antice și a lac frumos sunt pe terenul parcului, ideal pentru plimbări și după-amiaze leneșe toamna.

Orașul vechi Marktplatz și turnul cu ceas sunt un punct de plecare excelent pentru a descoperi arhitectura gotică. Puteți continua până la impresionanta Primărie, o structură asemănătoare palatului cu vedere la un lac. Terenuri verzi și copaci înconjoară marele palat și completează atmosfera maiestuoasă și priveliște în culori aurii.

Hanovra este una dintre bijuteriile Germaniei și nu ar putea fi mai frumoasă în toamnă. Dacă plănuiți o vacanță de toamnă în Europa, atunci Hanovra este destinația ideală de călătorie. Nu mulți turiști au descoperit încă magia sa, asa de, ai putea fi primul care a avut timpul vieții tale în oraș.

Bilete de la Bremen la Amsterdam

Bilete de avion Hanovra către Amsterdam

Bilete Bielefeld - Amsterdam

Bilete de la Hamburg la Amsterdam

 

 

5. Alpii bavarezi și pădurea neagră, Germania

Pădurea Neagră și Alpii Bavarezi sunt o alegere populară pentru o vacanță de toamnă în Europa. Această regiune uimitoare din Germania este una dintre cele mai bune destinații de călătorie toamna din Germania.

Când ieșiți din tren într-unul din satele pitorești, vei simți imediat că ai pășit direct la o poveste a fraților Grimm. Lacuri uimitoare, cascadele Triberg, văi verzi, iar podgoriile garantează o vacanță de neuitat în Europa.

Frunzișul schimbă culorile în tonuri aurii, în timp ce pe fundal sunt munți cu vârf de zăpadă. Relaxarea într-o cabină de lemn după o drumeție minunată în Alpi este o experiență de neuitat. Puteți vizita, de asemenea, unul dintre 25 castele din zonă și Castelul Neuschwanstein este un castel remarcabil pentru a explora în vacanța de toamnă în Europa.

Bilete de avion din Freemburg către Offenburg

Bilete din Stuttgart la Freiburg

Bilete din Leipzig la Freiburg

Bilete de la Nürnberg la Freiburg

 

Alpii bavarezi și pădurea neagră, Germania

 

6. Vacanță de toamnă în Ahornboden, Austria

Valea Rissbachtal și Parcul alpin Karwendel, sunt o destinație de călătorie maiestuoasă în Austria pentru vacanțele de toamnă. Terenul alpin din Ahornboden are 2,000 Copaci Sycamore-Arțar vechi de ani, care arată uimitor în ținuta lor de toamnă de aur și portocaliu. Natura și munții creează peisaje absolut fantastice pentru o destinație memorabilă de călătorie de toamnă în Europa.

Această regiune din Tirol este recomandată în special pentru bicicliștii de munte și plimbatori cu experiență. La parc național are multe drumeții și trasee grozave printre munții de calcar pentru o vacanță de neuitat în Europa.

Salzburg este doar 3 la câteva ore de Ahornboden cu trenul, inclusiv transferuri. în plus, există oferte excelente de cazare și opțiuni de cazare în Grosser Ahornboden în afara sezonului.

Bilete Salzburg la Viena

Bilete de la München la Viena

Bilete de la Graz la Viena

Bilete de la Praga la Viena

 

Vacanță de toamnă în Ahornboden, Austria

 

7. Vacanță de toamnă în Valea Loarei, Franţa

Tel Valea Loarei este situat în regiunea viticolă a Franței. Aceasta înseamnă că 185,000 acri de viță-de-vie se întind în aur la sfârșitul lunii octombrie. Prin urmare, este de departe unul dintre cele mai frumoase locuri de vizitat în Europa și o destinație spectaculoasă de călătorie în vacanță de toamnă.

În timp ce mulți iau a excursie de o zi din Paris, este recomandat să stați un weekend lung în Valea Loarei pentru a aprecia pe deplin magia și frumusețea sa. Pe aici, ai putea vizita unul sau două dintre castelele uimitoare din vale, cum ar fi Chateau de Chambord. Unii spun că acest castel remarcabil a fost proiectat chiar de De Vinci.

La Castelul Chambord este 2 ore la sud de Paris și puteți antrena călătorii de la Paris Austerlitz la Blois-Chambord. În decurs de o oră și jumătate, vei rătăci frumosul palat.

Bilete de la Paris la Strasbourg

Bilete de la Luxemburg la Strasbourg

Bilete de avion de la Nancy la Strasbourg

Bilete de la Basel la Strasbourg

 

8. Bordeaux, Franţa

Nu este nimic mai fermecător și mai romantic decât Franța toamna. Bordeaux este un oraș francez subestimat și găzduiește podgoriile Saint-Emilion și plajele din Arcachon, Aceste 2 locurile sunt doar câteva dintre motivele care te vor face să te îndrăgostești de Nouvelle Aquitaine în Bordeaux. Palate, tururi de vin, tratamente spa, și lecții de gătit, face din Bordeaux o destinație de călătorie splendidă pentru vacanța ta de toamnă.

La sfârșitul lunii octombrie, majoritatea turiștilor s-au întors acasă, astfel că prețurile de călătorie și cazare scad în Bordeaux. În acest moment, podgoriile încep recolta de struguri și puteți rămâne într-unul dintre numeroasele chateaux din zonă și să vă înfundați. Acest lucru va adăuga cu siguranță un experienta unica la albumul dvs. foto de vacanță.

Regiunea este minunată pentru a ajunge cu trenul de oriunde în Franța, și sunt directe trenuri de mare viteză de la gările Paris-Austerlitz și Montparnasse.

Bilete de la La Rochelle la Nantes

Bilete de la Toulouse la La Rochelle

Bilete de la Bordeaux la La Rochelle

Bilete de la Paris la La Rochelle

 

Vacanță de toamnă în Bordeaux, Franţa

 

9. Vacanță de toamnă la Paris, Franţa

Cele mai bune vacanțe de toamnă din Europa nu vor fi complete fără Paris. Paris este intotdeauna o idee buna, dar este deosebit de minunat toamna. Grădinile Luxemburg, mici cafenele franceze, iar muzica live street creează cadrul perfect pentru o vacanță de neuitat în Europa.

Faceți ciocolată caldă sau urmăriți festivalul recoltării strugurilor Montmarte, Parisul are multe locuri frumoase pentru a surprinde acele imagini uimitoare. Cele mai fotogene locuri sunt Jardins du Luxembourg, Parc Monceau, și Grădina Tuileries. De la sfârșitul lunii octombrie, există un festival anual de toamnă în diverse locuri din orașul muzicii, dans, și spectacole de artă. Asa de, indiferent dacă este ploios sau însorit, Paris oferă multe lucruri grozave de făcut.

Paris este mai puțin aglomerat, iar prețurile călătoriilor sunt foarte accesibile în afara sezonului, așa că călătoria cu trenul și cazarea fac din Paris o destinație minunată de călătorie pentru o vacanță europeană.

Bilete de la Amsterdam la Paris

Bilete de la Londra la Paris

Bilete de avion Rotterdam la Paris

Bilete de la Bruxelles la Paris

 

Vacanță de toamnă la Paris, Franţa

 

10. Amsterdam, Olanda

Primăvara, lalelele împodobesc grădinile și parcurile din Amsterdam, dar toamna, portocale, galben și roșu frunzele colorează canalele și străzile. Amsterdamul este o frumusețe absolută și, prin urmare, este unul dintre cele mai bune locuri de vacanță de toamnă din Europa. Puteți merge doar prin Amsterdam în numai 3 zi, dar veți dori să stați mai mult și să vă opriți la fiecare colț pentru a aprecia priveliștile frumoase.

Amsterdam este un oraș uimitor pentru o vacanță în Europa, cu 50 muzee din oraș, plimbari cu barca în canale, există o mulțime de lucruri minunate de făcut în această uimitoare destinație de călătorie în toamnă, în Olanda. în plus, există parcuri minunate unde puteți face un picnic sau plimbati cu bicicleta daca vremea este placuta.

Amsterdam este unul dintre cele mai bune orașe din Europa, accesibil cu trenul de oriunde în țările vecine, și ușor de navigat în oraș.

Bilete de la Bruxelles la Amsterdam

Bilete de la Londra la Amsterdam

Bilete de la Berlin la Amsterdam

Bilete de la Paris la Amsterdam

 

Amsterdam, Olanda Culori de toamnă

 

Primă: Vacanță de toamnă în Luxemburg

Belgia, Franţa, iar Germania înconjoară o mică țară din Luxemburg, destinația perfectă de călătorie în toamnă în Europa. Orașul Luxemburg este renumit pentru Orașul Vechi, situat pe stânci și înconjurat de o cetate medievală. Arhitectura sa uimitoare și farmecul lumii vechi i-au câștigat titlul de Patrimoniul mondial UNESCO teren. Palatul Marelui Ducal și podul Adolph sunt locuri obligatorii în vacanța dvs. la Luxemburg.

Grădinile și multe puncte de vedere oferă priveliști uluitoare asupra întregului oraș și a împrejurimilor sale. toamna priveliștile sunt deosebit de frumoase în culorile toamnei. Asa de, în timp ce Luxemburgul este cel mai mic oraș din Europa, stă cu mândrie lângă marile orașe cosmopolite precum Paris. Cu siguranță merită să alegeți Luxemburg pentru vacanța dvs. în Europa toamna.

Datorită serviciilor feroviare avansate, puteți călători oriunde în Europa în cel mai scurt timp. De la marele oraș cosmopolit până la orașul mic și remarcabil, fiecare oraș al nostru 10 cele mai bune orașe pentru o vacanță de toamnă în Europa, are farmecul și magia sa unică.

Bilete de la Anvers la Luxemburg

Bilete de la Bruxelles la Luxemburg

Bilete Metz - Luxemburg

Bilete de la Paris la Luxemburg

 

Peisaj de vacanță din toamna Luxemburg

 

Aici la Salvați un tren, vom fi bucuroși să vă ajutăm să găsiți cele mai ieftine bilete de tren către oricare dintre destinațiile frumoase de pe lista noastră.

 

 

Vrei pentru a încorpora blog-ul nostru “10 Cele mai bune vacanțe de toamnă din Europa” pe site-ul dvs.? Puteți lua fie fotografii și textul nostru și să ne dea credit cu o link către această postare pe blog. Sau click aici: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/best-fall-vacations-europe/?lang=ro (...)- (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)