Timp de citit: 3 minute
(Ultima actualizare în: 03/03/2023)

Timp pentru a obține aceste pălării și părți de pe stomping cizme ambalate! Suntem în căutarea pentru cele mai bune festivaluri din Europa și unde să le găsească. Esti gata de petrecere drum prin Vară ?

 

Cele mai bune festivaluri din Europa: Creamfields, Daresbury, Regatul Unit

Mainstage of Creamfields Daresbury United Kingdom

 

Creamfields este una dintre cele mai bune festivaluri din Europa și cel mai mare dans din Marea Britanie muzică festival. Profită la maximum de tine sarbatoare bancara în luna august și rezervati un bilet la o mega petrecere!

Ei au dedicat etape pentru a găzdui, EDM, tehno, tambur și bas, transă, murdărie, și altele, ceea ce face Creamfields du-te-la festival pentru fanii muzicii dance Marea Britanie.

Festivalul din acest an 2019 vine cu un aer de exclusivitate. Ei vor fi singurii pentru a găzdui iconic dans supergrup suedez Casa Mafia în Regatul Unit. Acestea vor fi, de asemenea, gazduieste Deadmau5 și prima reprezentație a Cirez D & Adam Beyer.

Alatura-te 70,000 oameni care vin înapoi în fiecare vară să se bucure de etape noi captivantă, nivelurile de producție epice, spectacole de lumină, și pirotehnică.

Amsterdam Trenurile Londra

Rotterdam Trenurile Londra

Paris Trenurile Londra

Bruxelles la trenuri Londra

 

Cele mai bune festivaluri din Europa: Primavera Sound 2019. Barcelona, Spania

Suntem iubitor acest festival pentru toate tipurile de motive. Pe lângă mesajele lor ultra criptice pe platformele lor de social media în ultimele zile, zvonuri au fost circling despre ceea ce „The New Normal’ ar putea însemna. Verifică Pagina de Facebook a Primavera pentru a vedea ce ne referim.

Ceea ce ne place foarte mult, deși, este faptul că festivalul a arătat intenția clară de a livra pe angajamentul industriei la nivel pentru a obține o reprezentare de gen egal pe liste de jucători. Acestea oferă un poster care este pleasingly ne-dominate de bărbați. Dar poate mai important,, este una care este populată de un binemeritat amestec divers de acte care s-au dovedit a fi demn de includere peste ultimul timp, indiferent de sex, gen literar, sau generaţie.

renunțându În esență tradițional unul sau doi headlineri o formulă zi, organizatorii au ambalat în partea de sus a facturii pentru fiecare zi cu o multitudine de talente, inclusiv place de Erykah Badu, Impala îmblânziți, Solange, Viitor, Cardi B, Interpol, Janelle Monae, Robyn, Nas, Christine și Queens, James Blake, și Mac DeMarco.

Check out video dacă aveți nevoie de mai convingătoare!

 

 

Festivalul Insulei 2019. Budapesta, Ungaria

Sziget Festival outdoor experience

 

Sziget este cele mai bune festivaluri din Europa, pe o insulă și este umplut cu muzică, cultură, dragoste, și libertate! muncă! Unde ne înregistrați-vă? Rezistați, hai să obțineți niște detalii mai întâi.

Primul Festivalul Sziget a fost organizat din nou în 1993 ca o mică adunare și a evoluat de atunci într-una dintre cele mai mari festivaluri de muzică din Europa. În fiecare an, ei se străduiesc să aducă Szitizens unele dintre cele mai mari nume acolo, și gazdă peste 1,000 prezinta peste 60 etape, pentru 7 zile drepte. rehidratarea cineva?

Ce ne place la acest festival și ce ne diferențiază pentru noi?

Greutatea au pus pe arta precum și muzică. Există locuri multiple, inclusiv un circ, teatru, muzeu sfert, și mult mai mult. Artiști și artiști vin din întreaga lume pentru a afișa talentele lor. Există, de asemenea, oportunități pentru cetățeni și artiști de a lucra împreună pentru a crea memorabile și semnificative opera de arta.

În cazul în care nu a fost suficient de cool, acestea sunt, de asemenea, ecologic! Încearcă să transmită acel mesaj ori de câte ori pot și imploră participanților la festival să fie la fel de conștienți de mediu.

 

Simtindu-a inspirat să urmeze muzica prin Europa și a vedea cele mai bune festivaluri din Europa? Apoi a rezerva un bilet de tren, cu ajutorul Salvați un tren !

 

 

Doriți să încorporați postarea noastră de blog pe site-ul dvs, puteți fie să ne faceți fotografii și mesaje și doar acordă-ne credit cu un link către această postare pe blog, sau faceți clic aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-festivals-europe%2F%3Flang%3Dro– (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)