Timp de citit: 6 minute
(Ultima actualizare în: 02/07/2021)

Luați trenul către destinația perfectă pentru pauze de oraș sau cumpărături, cele mai uimitoare capitale din Europa au totul. Piețele de vechituri sunt retro și moderne, prezent și istorie, venim împreuna, unde apar lucruri mari, și al nostru 7 cele mai bune piețe de purici din Europa sunt exemplul perfect.

Dacă ești pasionat de cumpărături, și mai ales pentru colecțiile de epocă, apoi acestea 7 cele mai bune piețe de purici din Europa vor fi un vis devenit realitate. Pur și simplu urmați ghidul nostru final de piețe de vechituri în Europa, și apucă o valiza mare!

 

1. Piața de vechituri din München

Dacă vă îndreptați spre Bavaria spre Sărbători europene primăvara, și căutând niște comori proaspete de epocă, atunci vei iubi piața gigantică de vechituri din München. Această minunată piață de vechituri marchează festivalul de primăvară și se desfășoară o dată pe an.

Va fi peste 2000 vânzători, cu vintage uimitor este, ca o geantă Louis Vuitton la prețuri amuzante. Prin urmare, probabil că ar trebui să clarificați ziua de sâmbătă pentru piața de vechituri Riesen-Flohmarkt Theresienwiese din München. în plus, veniți cu o listă de cumpărături clară, și fii acolo cât poți. Ușile se deschid la 4 a.m, și nu vei fi singura pasăre timpurie!

Prețuri trenuri Dusseldorf - München

Prețuri trenuri Dresda - München

Prețurile trenurilor de la Nürnberg la München

Prețuri trenuri Bonn către München

 

Books offering at Munich Flea Market

 

2. Piața de vechituri din Amsterdam

În caz că nu știați, Amsterdam este un oraș cu o bogată istorie comercială. Prin urmare, nu este de mirare că una dintre cele mai bune piețe de purici din Europa se află la Amsterdam. Odata pe an, străzile pitorești din Amsterdam, se transformă într-o piață în aer liber, unde puteți cumpăra și savura atmosfera uimitoare într-una din cele mai mari orașe din Europa.

Odata pe an, ca o sărbătoare de Ziua Regelui, canalele și aleile din Amsterdam se transformă într-o imensă piață de vechituri. Vintage elegant, artă, gadgeturi, și alte comori second-hand vă vor aștepta la această minunată piață de vechituri.

Cand? 6 sunt la 8 pm pe 27 aprilie.

Prețuri trenuri Bremen - Amsterdam

Prețurile trenurilor de la Hanovra la Amsterdam

Prețuri trenuri Bielefeld-Amsterdam

Prețuri trenuri Hamburg - Amsterdam

 

Vrijmarkt Amsterdam Netherlands

 

3. Grande Braderie De Lille

Cea mai mare și mai renumită piață de vechituri din Franța, piața de vechituri Grande Braderie de Lille va găzdui 10,000 vânzători.

Piața de vechituri din Lille este cel mai mare eveniment al anului și are loc în primul weekend din septembrie. Dacă sunteți în epocă, și articole retro, atunci ar fi bine să rezervați un bilet la Lille pentru septembrie 4al– 5al, pentru o extravaganță de epocă.

Se spune, că te va duce aproape 40 ore doar pentru a merge prin toate standurile, și asta fără oprire și cumpărături.

Câteva fraze utile de păstrat & învăța:

„Care este cel mai bun preț al tău?”- Care este cel mai bun preț al tău?

„Coupons la poire en Deux” - Să ne întâlnim în mijloc / să facem o afacere

"Afacere!" - Afacere!

Cum să ajungem acolo? Ia o oră Călătorie cu trenul TGV din Paris.

Prețurile trenurilor de la Paris la Rouen

Prețurile trenurilor de la Paris la Lille

Prețuri trenuri Rouen - Brest

Prețuri trenuri Rouen - Le Havre

 

4. Piața Portobello Road din Londra

Cea mai bună piață de purici din Anglia se întâmplă în fiecare zi pe piața Portobello din Londra. Modă, antichități, alimente, iar comorile la mâna a doua vă vor aștepta în fiecare zi a săptămânii, dar fii pregătit pentru un impuls de energie și culoare sâmbătă.

Asa de, după o zi de cumpărături de antichități, puteți lua legume delicioase, brânză, și alte delicii pentru un prânz rapid înainte de a continua în căutarea dvs. de epocă pe piața modei de la Westway. Vizitarea pieței Portobello Road este unul dintre cele mai bune lucruri de făcut în Londra, și ar trebui să dedicați o zi întreagă acestei piețe de purici și reperului londonez.

APrețurile trenurilor din Amsterdam către Londra

Prețurile trenurilor de la Paris la Londra

Prețurile trenurilor de la Berlin la Londra

Prețurile trenurilor de la Bruxelles la Londra

 

Vinyl records at Portobello Road Flea Market In London

 

5. Piața de vechituri din Paris

Când ne gândim la Paris, ne imaginăm imediat atmosfera. Special, misterios, vechi, regale toate îmi vin în minte cu Parisul, și la uimitoarea ei piață de vechituri.

Piața de vechituri din Paris este una dintre cele mai bune piețe de vechituri din Europa datorită comorilor rare pe care le ascunde. Arta africana, piese decorative vintage, și îmbrăcămintea sunt doar câteva dintre lucrurile pe care le veți găsi pe această imensă piață de vechituri.

Dacă doriți să aduceți o mică bucată de Paris cu voi, atunci piața de vechituri din Paris este locul unde puteți face cumpărături. Vă începeți căutarea pe Strada Rosiers, strada principală, și mergeți în jos pentru a intra pe piețele separate.

Cand? Sâmbătă-luni

Cum să ajungem acolo? Ia metroul, îndreptați-vă spre Porte de Clignancourt on Line 4, și urmați mulțimile spre marele pasaj de beton.

Prețurile trenurilor de la Amsterdam la Paris

Prețurile trenurilor Londra - Paris

Prețuri trenuri Rotterdam - Paris

Prețurile trenurilor de la Bruxelles la Paris

 

Paris Beautiful Flea Market

 

6. Piața Bruxelles Ball Game

Singura piață de vechituri deschisă 365 zile pe an, piața jocului cu mingi din Bruxelles, este, de asemenea, cel mai mare din Belgia.

În inima cartierului Marolles, veți găsi discuri de epocă, și cărți rare așezate pe pături. Pe străzile din apropiere, veți găsi magazine de ocazie și antichități.

Cand? Cel mai bun moment pentru a merge într-o căutare de comori este joi și vineri.

Unde? Place du Jeu de Balle Bruxelles

Prețuri trenuri Luxemburg - Bruxelles

Prețurile trenurilor din Anvers către Bruxelles

Prețurile trenurilor de la Amsterdam la Bruxelles

Prețurile trenurilor de la Paris la Bruxelles

 

Brussels Jeu De Balle Market

 

7. Milano

Există mai multe piețe de vechituri în Milano, și asta nu este surprinzător, deoarece este capitala modei din lume. Mercatone dell’Antiquariato este cea mai mare piață de vechituri din Milano și are loc în ultima duminică a fiecărei luni. Va fi 380 standuri de mobilier antic și haine de epocă, te aștept.

in orice caz, cea mai populară piață de purici din Milano este Piața de Est. Dacă sunteți în căutarea unor piese de colecție sau opere de artă moderne, atunci vă veți îndrăgosti de piața de vechituri din Est. in afara de asta, puteți lua masa de prânz sau bere pe DJ set, în timp ce vă plimbați prin standurile de piață. Odată ce ai pășit, nu veți dori să părăsiți asta vreodată retro & petrecere vintage.

Unde? Via Mecenate, 84

Cand? Fiecare duminica

Cum să ajungi la Piața de Est din Milano? Luați linia de metrou M2

Prețurile trenurilor din Florența către Milano

Prețuri trenuri Florența către Veneția

Prețuri trenuri Milano către Florența

Prețuri trenuri Veneția - Milano

 

Milan Clothing Flea Market

 

Concluzie

Europa este o fuziune încântătoare de retro și modern, care vin să trăiască în cele mai uimitoare piețe de purici. O călătorie în Europa nu va fi completă fără a petrece o zi într-una dintre cele mai bune 7 piețe de vechituri din Europa. în plus, întorcându-mă acasă fără măcar 1 bucată de epocă este ca și cum nu ai fi vizitat Europa deloc.

 

Aici la Salvați un tren, vom fi bucuroși să vă ajutăm să vă planificați călătoria la acestea 7 trenuri cele mai bune piețe de purici din Europa.

 

 

Doriți să încorporați pe site-ul dvs. postarea de pe blogul „7 cele mai bune piețe de purici din Europa”?? Puteți fie să ia fotografii și text și dă-ne de credit cu un link la acest post pe blog. Sau click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-flea-markets-europe%2F%3Flang%3Dro – (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)

  • Dacă doriți să fie un fel pentru utilizatori, le puteți ghida direct în paginile noastre de căutare. În acest link, veți găsi cele mai populare rute ale noastre cu trenul - https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml. În interior aveți link-urile noastre pentru paginile de destinație English, dar avem, de asemenea, https://www.saveatrain.com/de_routes_sitemap.xml, și aveți posibilitatea să modificați / de la / fr sau / es și mai multe limbi.