Timp de citit: 4 minute
(Ultima actualizare în: 08/10/2021)

Oceane, râuri, și lacuri nu sunt numai frumoase minuni naturale care sunt în valoare de planificare o vacanță în jurul valorii de. Suntem denumire nostru 5 Cele Mai Bune Izvoare Termale Naturale Din Europa că sunt mai mult decât în valoare de o vizită cu ajutorul Salva Un Tren, bilete de tren.

 

5 Cel mai bun Hot Springs În Europa 1: Aix Les Bains Riviera Din Alpi, Franţa

Aix les Bains, Riviera Alpilor este un oraș termal, acostată pe incredibil de exotice și largă Lacul Bourget. Aceasta este una dintre cele mai 5 Cele Mai Bune Izvoare Termale Naturale Din Europa si este găsit adânc în Savoie franceză zonă, faimos pentru vecinătatea sa Alpi masiv. Prezența apei pure, cu multe virtuți minerale, peste tot în jurul orașului, conduc în mod natural la această tradiție termică. Acest loc magic într-adevăr vă oferă cel mai bun din natura pentru dvs. de bine. În Aix les Bains Riviera des Alpes, naturale medicină și pucioasă bogat de apă se combină pentru a oferi o adevărată regenerare.

De la Geneva la Aix Les Bains Le Revard Trenuri

Lausanne spre Aix Les Bains Le Revard Trenuri

Paris la Aix Les Bains Le Revard Trenuri

Bern spre Aix Les Bains Le Revard Trenuri

Spa In Aix Les Bains Riviera Of The Alps, France

 

2: Terme di Saturnia - Toscana, Italia

Ușor pentru a ajunge acolo de la doar despre oriunde în Europa cu ajutorul a Salva Un Tren, Toscana are una dintre cele mai idilice izvoare termale din lume. Asa de, nu este de mirare că este pe lista noastră de 5 Cel mai bun Hot Springs În Europa! Cu 500 litri de apă terapeutic este pompat dintr-un crater vulcanic în fiecare secundă, această apă de izvor este complet pur. Mulțumită 99.5 grade F apă și superb peisaj Italian din jur, nu există nici o îndoială că va aluneca într-o stare profundă de relaxare în această primăvară.

Acest spa termal pretinde că nu au nici un egal oriunde în lume. Mândrindu-se apa care este natural potent, pur, și bogat în săruri minerale. Un cadou al naturii care umple piscinele Spa în timp ce curge dintr-un izvor datând de mii de ani. De ce nu-l încercați pentru tine?

Florence spre Grosseto Trenuri

Perugia spre Grosseto Trenuri

Viterbo la Grosseto Trenuri

Roma la Grosseto Trenuri

 

 

5 Cel mai bun Hot Springs În Europa 3: Aqua Dome - Tirol, Austria

Încă din secolul al 16-lea, oamenii au vizitat Tirol pentru a beneficia de proprietățile curative ale izvoarelor sale termale. Acum vă puteți bucura de băi masive și bazine termale pline cu 90 de grade F pentru 97 grade F cald apă termală. Ceea ce face ca acest izvor unic este boluri sale levitație de apă termală, umplut cu lumini, mese de masaj, și jacuzzi.

Ochi prinderea arhitectura origine sala de spa oglindește frumusețea naturii în împrejurimi. Lemn, piatră, ușoară, și – desigur – apa face parte din peisajul fantastic. Un total de 12 piscine interioare și în aer liber vă invită să înoate și lăsați-vă în derivă departe. Piscinele interioare sunt conectate la trei izbitoare în aer liber piscine pe picioroange prin navigabile.

Zurich la trenuri Innsbruck

Salzburg la Innsbruck Trenuri

Viena Trenurile Innsbruck

Koln pentru trenuri Innsbruck

Best Natural Hot Springs In Europe Austria

4: Thermae Bath Spa - Baie, Anglia

Hot Springs În Europa, care sunt relaxante și istoric? Se pare ca o modalitate buna de a bifa ceva lista elementele într-un du-te. În inima orașului Bath, veți găsi Thermae Bath Spa. Un premiat natural spa, unde puteți acum să se scalde în marea Britanie doar natural, cald, ape minerale bogate. La fel cum celtii si romanii au peste 2,000 cu ani în urmă. Aceasta, in orice caz, continuă să fie acasă în marea Britanie e numai ape termale naturale. Primiți experiența cea mai bună relaxare. Vizitați acest premiat de spa-uri de zi ape minerale bogate încălzit la 92 grade F și proiectat cu atenție tratamente spa.

Trenurile Amsterdam spre Londra

Paris Trenurile Londra

Berlin Trenurile Londra

Bruxelles la trenuri Londra

Best Natural Hot Springs In England

 

5 Cel mai bun Hot Springs În Europa 5: Băile Gellert, Ungaria

Am salvat cel mai bun pentru ultima dată în cărțile noastre. Dacă doriți să vă simțiți ca drepturi de autor, chiar și pentru doar câteva ore, ar trebui sa vizitati cu siguranta Gellert Băi în Ungaria capital, Budapesta. În impodobita structura veți găsi mare bai calde linii cu roman piloni. Aceste ape conțin componente diferite care sunt benefice pentru vindecare artrită și alte probleme ortopedice. Gellert a fost deschisă în baie 1918 care oferă tratamente de apă medicinale folosind aceleasi izvoare subterane de Cavalerii Sfântului Ioan folosite în secolul al 12-lea, și mai târziu turcii să se simtă puterile revigorante minerale ape bogate.

 

Gata pentru a experimenta relaxare la cel mai unic? Apoi, la peste cap la Salvați un tren și rezervați un bilet de tren la oricare dintre alegerile noastre din 5 Cele mai bune izvoare termale din Europa.

 

 

Vrei pentru a încorpora blog-ul nostru “5 Cele Mai Bune Izvoare Termale Naturale Din Europa” pe site-ul dvs.? Puteți fie să ia fotografii și text și dă-ne de credit cu un link la acest post pe blog. Sau click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-hot-springs-europe%2F%3Flang%3Dro– (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)