Timp de citit: 7 minute
(Ultima actualizare în: 30/05/2022)

Farurile sunt lumina noastră călăuzitoare, luminând nopțile înstelate și drumul spre casă pentru marinari de multe secole. În timp ce unii au încetat să funcționeze, ar trebui să puneți jos cele mai bune zece faruri care vă vor înveseli călătoriile prin Europa pe itinerariul dumneavoastră.

  • Transportul feroviar este modul cel mai ecologic de a călători. Acest articol a fost scris pentru a educa despre tren de călătorie și a fost făcut de Salvați un tren, The Cel mai ieftin site de bilete de tren In lume.

1. Cele mai bune faruri din Europa: Farul Neist Point

Cu o lumină egală cu 480,000 lumânări, Farul Neist Point a înseninat coastele minunatei Insule a Cerului de atunci 1909. Lumina strălucitoare strălucește la o distanță de 24 mile, ghidând drumul către negustori și marinari în primele zile. Astăzi, farul antic al Scoției este iluminat de Northern Lighthouse Board din Edinburgh, iar în timp ce acesta a fost modernizat, farul este bine conservat.

Un alt lucru grozav despre farul Nest Point este locația sa fantastică. Pe lângă peisajul pitoresc, poti vedea delfini, balenele, și rechini roșu, locuitorii din apele din jurul insulei. Prin urmare, Farul Neist Point este unul dintre cele mai bune locuri de vizitat pe Insula Cerului, mai ales la apusul soarelui. Prin urmare, asigurați-vă că vă puneți cei mai buni pantofi de mers și planificați timp pentru o excursie de 1 oră la farul Neist Point.

Amsterdam La Londra Cu Un Tren

Parisul către Londra cu trenul

Berlinul către Londra cu trenul

Bruxelles la Londra cu trenul

 

Best Lighthouse in Scotland

 

2. Cele mai bune faruri din Europa: Farul Saint-Mathieu

În cel mai vestic punct al Franței, călătorii norocoși pot găsi fermecătorul far Saint-Mathieu. Al doilea cel mai bun far din Europa se află în frumoasa regiune Bretania, lângă ruinele unei abaţii, care este destul de unic pentru faruri. Prin urmare, în timp ce vizitați unul dintre cele mai bune faruri pentru luminează-ți călătoriile în Europa, vă puteți bucura de relicvele medievale ale mănăstirii și de Pointe Saint-Mathieu.

Stâncile abrupte, coastă, și farul creează cel mai de neuitat peisaj. În plus, pentru vederi panoramice cu adevărat remarcabile ale coastei Bretagnei, ar trebui să urci 136 trepte. Pentru a rezuma lucrurile, minunatul far alb vă așteaptă în frumoasa Plougonvelin, unde lumina strălucește și te va ghida de-a lungul uneia dintre cele mai uimitoare linii de coastă din Europa.

Amsterdam la Paris cu trenul

Parisul spre Provence cu trenul

Lyon către Provence cu trenul

Marsilia în Provence cu trenul

 

Lighthouse On The Edge Of The Ocean

 

3. Faruri pentru a vă lumina călătoriile în Europa: Farul Genova

Stând înalt la 76 metri, Farul din Genova este al doilea cel mai înalt far clasic construit din zidărie din lume. Farul antic servește drept simbol al Genovei, iar forma sa atrage mulți vizitatori Genova din Florența si alte orase. Construit în două secțiuni pătrate, fiecare sector cu o secțiune asemănătoare unei terasă pe acoperiș și un felinar încununează întreaga structură. Lanterna strălucește la mare distanță, jucând rolul său în controlul zborului în zonă.

Farul din Genova luminează nopțile frumoase din Genova, în special coasta şi portul. în plus, farul este destul de impresionant ziua, pe fundalul turcoazului Mării Mediterane și al caselor colorate. Vizitarea portului vechi al Farului din Genova este unul dintre cele mai bune zece lucruri de făcut în Genova.

Milano Trenurile Genova

Roma Trenurile Genova

Florența Trenurile Genova

Veneția Trenurile Genova

 

 

4. Farul Lindau, Germania

Iluminând Lacul Constance de atunci 1853, Farul Lindau este magic în luminile serii și în timpul zilei. Pe atunci, farul era operat de un foc deschis cu ulei, dar astăzi navele îl pot gestiona folosind semnale radio. A fost nevoie de trei ani pentru a construi farul care îi întâmpină pe călători în portul Lindau.

Deși acesta este un fapt interesant, Farul Lindau atrage vizitatori în primul rând datorită acestuia frumoasa arhitectura bavareza, un ceas impresionant pe fațada sa, și vizavi de sculptură de leu. în plus, în spate vă puteți bucura de priveliștile Alpilor, care completează imaginea pitorească de carte poștală.

Dusseldorf la München cu un tren

Dresda la München cu un tren

Nürnberg la München cu un tren

Bonn la München cu un tren

 

European Сity On The Water

 

5. Farul Punta Penna, Italia

La est de Roma, înconjurat de coasta Adriaticii și de munții Apenini, situat în minunata regiune Abruzzo. Această bijuterie din sudul Italiei este Cea mai nouă destinație fierbinte din Italia, găzduiește, de asemenea, al doilea cel mai înalt far din Italia, farul Punta Penna.

Iluminând coasta Italiei și ghidând navele înapoi acasă de atunci 1906, farul Punta Penna este deschis publicului. in afara de asta, vizitatorii pot urca pe o scară în spirală cu 307 trepte până la vârful farului pentru priveliști fantastice ale naturii și, desigur, plajele cu nisip.

Milano la Roma cu trenul

Florența la Roma cu trenul

Veneția la Roma cu un tren

Napoli către Roma cu trenul

 

6. Farul Start Point Pentru a vă lumina călătoria

Într-una dintre cele mai uimitoare locații din Europa, călătorii pot găsi farul Start Point. Situat pe o peninsulă din South Devon, Anglia, pe o coastă care se întinde adânc în mare, imaginea este uluitoare. Prin urmare, călătorii nu vor fi surprinși să afle că plimbarea până la far este una dintre cele mai bune din zonă.

Daca ai noroc, veți putea vedea bărci trecând de-a lungul Canalului Mânecii, așa cum o fac de peste 150 ani. Acest lucru completează, fără îndoială, priveliștea pitorească a coastei și a farului chiar la capătul promontoriului. În plus, o altă opțiune de drumeție este mersul pe jos la Beesands și Torcross pentru observarea delfinilor și focilor.

 

Magical Lighthouse During The Starfall

 

7. Farul Marele Turn, Anglesey

La capătul uneia dintre cele mai frumoase trasee de pe litoral din Europa, puteți găsi minunatul far Twr Mawr. Situat la capătul îndepărtat al insulei Llanddwyn, călătorii se pot bucura de priveliștile uimitoare ale Snowdoniei la orizont. Numele unic înseamnă Turnul Mare. Este colorat în alb, și este greu să ratezi farul de pe vârful dealului verde.

Farul Twr Mawr se află la capătul strâmtorii Menai, A 25 km lungime de apă mare care separă insula Anglesey de Țara Galilor continentală. în plus, călători către Twr Mawr pe insula Llanddwyn, Turnul Mic, se spune că ar fi fost construită mai devreme decât Twr Mawr. A concluziona, situate unul lângă altul pe insule mici, Farurile Twr Mawr și Twr Bach vă vor însenina cu siguranță călătoria în pitorescul Anglesey.

Londra către Amsterdam cu un tren

Berlin către Amsterdam cu trenul

Berlinul către Praga cu un tren

Viena la Praga cu un tren

 

Fascinating Lighthouse Landscape

 

8. Sf. Farul Mariei, Insula Momeală

Accesul la St. Farul lui Mary este complicat. Frumosul far se află pe mica insula Bait, cunoscut și sub numele de St. Insula Mariei. Călătorii care doresc să admire fermecătorul St. Farul lui Mary de aproape poate vizita doar în timpul valului scăzut, deoarece Bait Island este o insulă de maree. Inițial, farul era o mică capelă, iar turnul transformat ulterior în far, avertizând marinarii de pe malul stâncos.

Astăzi, Sf. Farul lui Mary nu mai funcționează, dar merită o călătorie. De exemplu, puteți include o oprire aici în călătoria dumneavoastră cu RV în Anglia, A mod creativ unic de a călători prin Europa. In cele din urma, vă puteți bucura de o ceașcă de cafea de la cafenelele din apropiere.

 

Lonely Lighthouse In England

 

9. Cele mai bune faruri din Europa: Cu Farul Prada

Stând în picioare pe malul stâncos al Bretaniei, magnificul far Le Creac’h luminează calea pentru mulți călători. Una dintre trăsăturile sale distinctive este felinarul care luminează fiecare 10 secunde, deci dacă ai ocazia să traversezi coasta atlantică franceză, știți că lumina Le Creac’h este acolo pentru a vă ghida.

În timp ce lumina lanternei este foarte puternică, ecrane elaborate îl înconjoară pentru a proteja păsările migratoare. Prin urmare, funcționarea gloriosului far nu dăunează ecosistemului marin în zona. Intr-adevar, dacă plănuiești o excursie în frumoasa franceză orașe de coastă, asigurați-vă că vă combinați călătoria la farul Le Creach cu La Jument și farul Nividic.

Paris la Amsterdam cu trenul

Londra la Paris cu trenul

Rotterdam la Paris cu trenul

Bruxelles la Paris cu trenul

 

Lighthouse On The Edge Of The Ocean

 

10. Cele mai bune faruri din Europa: Farul Little Kitty

Situat pe o stâncă în fața unui fort, cel Micul far Minou luminează navele’ călătorie înapoi acasă de-a lungul coastei bretonei. Fortul a fost construit pentru a proteja Goulet de Brest sub fortificația marchizului de Vauban în secolul al XVII-lea.. Mai târziu, în 19 secol, a fost construit farul, iar podul arcuit permitea accesul la far și priveliștea uimitoare a coastei.

în plus, acest far fermecător este faimos datorită acoperișului său roșu, care are și un semnal roșu care se stinge când pericolul este lângă platoul Les fillettes. În timp ce Les Fillettes înseamnă “fetele” in franceza, în acest caz, se referă la stâncile din Goulet de Brest. în plus, datorită acestei caracteristici, marinarii amintesc să aibă grijă de această parte folosind mnemonicul “Pisicuța se înroșește când le acoperă pe fete” (“Minou se înroșește când acoperă fetele”).

Nantes la trenuri Bordeaux

Paris Trenurile Bordeaux

Lyon Trenurile Bordeaux

Marsilia la trenuri Bordeaux

 

Fortress On The Sea

 

Aici la Salvați un tren, vom fi bucuroși să vă ajutăm să planificați o excursie de neuitat la aceste faruri cu trenul.

 

 

Doriți să încorporați postarea noastră de blog „10 Cele mai bune faruri pentru a vă lumina călătoriile în Europa” pe site-ul dvs? Puteți fie să ne faceți fotografiile și să ne trimiteți mesaje sau să ne acordați credit cu un link către această postare pe blog. Sau click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fro%2Fbest-lighthouses-europe%2F – (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)