Timp de citit: 4 minute
(Ultima actualizare în: 29/12/2019)

Europa este un loc de întâlnire minunat de multe culturi diferite - și tradiții culinare. Fiecare națiune are propria sa identitate distinctă, care atrage vizitatorii potriviți în istorie și tot ceea ce oferă ei. Și, în unele țări, ceea ce înseamnă că, de asemenea, băuturi aromate!

Aceia dintre voi care călătoresc pentru a excita cerul gurii și au unele localnici distractiv aprobate se vor bucura de vizita aceste țări. Aici sunt noastre de top 5 Cele mai bune băuturi locale să bea și să încerce în Europa:

 

1. Cele mai bune băuturi locale în Italia: limoncello

limoncello este o invenție italiană minunată pe care o puteți găsi peste tot în acest țară frumoasă. in orice caz, dacă doriți să încercați această lichior de lamaie lumina de la cele mai bune, cap la Amalfi. Acolo, pe frumoasa Coasta Amalfi, ei fac limoncello din cele mai bune lămâi în toate Italia. Reteta originala face ca această băutură gust ca o limonada aromatice, care este doar ușor dulce. in orice caz, sorbi încet și cu atenție, pentru că puterea te poate lua prin surprindere.

Napoli la trenuri Salerno

Napoli la trenuri Pompei

Roma Trenurile Napoli

Bari Trenurile Napoli

 

[https://ww.youtube.com/watch?v = rR4qLmpJdh0

 

2. Bordeaux Cele mai bune vinuri locale - Franța

Pentru un iubitor de vin, una dintre cele mai bune băuturi locale pentru a încerca în Europa ar fi cu siguranță un vin Bordeaux. Chiar dacă este un celebru francez de export, este cu siguranță o experiență pentru a proba acest vin rafinat în timp ce în Bordeaux. Un tur de vin este un mod perfect de a explora regiunea și vinurile sale. Ce este mai mult, veți învăța multe despre a face vin, chateaus superba, și microclimate.

La Rochelle la trenuri Nantes

Toulouse la trenuri La Rochelle

Bordeaux Trenurile La Rochelle

Paris Trenurile La Rochelle

 

3. PIMMS Cupa - Anglia

Dacă vă aflați în Londra în timpul verii, pur și simplu nu se poate lăsa fără eșantionare Cupa PIMMS. A fost James PIMM care a inventat băutura la mijlocul anilor 1800, și el a servit într-o ceașcă mare, care la care a împrumutat numele său. Este o băutură răcoritoare care combină limonada acidulate și PIMMS nr. 1, precum felii de fructe și crenguțe de mentă. Absolut delicios, și perfectă pentru a vă bucura pe o zi de vară ușoară într-o grădină, Cupa PIMMS va fermeca.

Amsterdam La Londra Trenuri

Paris Trenurile Londra

Berlin Trenurile Londra

Bruxelles la trenuri Londra

PIMMS Cupa Angliei

4. Cele mai bune băuturi locale În Germania: schnapps

În Germania, Shnaps este un termen generic pentru o bautura alcoolica puternica, care poate avea o varietate de arome. De exemplu, ai putea avea o Shnaps de fructe sau una pe bază de plante medicinale. Indiferent de o alegeți, va fi cu o băutură locală populară care va evoca spiritul Germaniei. Localnicii place având Shnaps după o mare, masă grea, în cazul în care puterea ajută digestia. Asa de atunci când sunt în Germania, nu ezitați să sărbătoare și bea!

Frankfurt Trenurile Berlin

Leipzig Trenurile Berlin

Hanovra Trenurile Berlin

Hamburg la trenuri Berlin

Cele mai bune băuturi locale din Germania este Shnaps

 

5. Westvleteren Abbey Cel mai bun bere locală în Belgia

Belgia este sinonim cu bere, poate chiar mai mult decât Germania. Dar printre toate uimitoare locale beri belgiene, există unul care te va bate pe picioare. bere Abbey, De asemenea, cunoscut sub numele de Ordinul trapist, sunt foarte populare în Belgia, dar bere abație Westvleteren este cel mai rar unul. Pentru a-l obține, trebuie să-l rezerve din abație 60 zile înainte de timp. in orice caz, este bine în valoare de probleme.

Bruxelles Trenurile Anvers

Amsterdam Trenurile Anvers

Lille către Trenurile Anvers

Paris Trenurile Anvers

 

Gata să se bucure de cele mai bune băuturi locale poate oferi Europa? Fa-ti bagajele, face planurile tale, și capul pentru a salva un tren pentru a Rezervați Biletele De Tren pentru a vedea Europa într-o lumină cu totul diferită!

 

 

Vrei pentru a încorpora blog-ul nostru “5 Cele mai bune băuturi locale pentru a încerca în Europa” pe site-ul dvs.? puteți lua fie fotografii și textul nostru și doar să ne dea de credit cu un link către această postare pe blog. Sau click aici: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/best-local-drinks-europe/?lang=ro - (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)