Timp de citit: 3 minute
(Ultima actualizare în: 12/11/2021)

Cele mai bune mese de mâncat în trenuri sunt de fapt foarte delicioase în zilele noastre. Deoarece multe trenuri oferă cazare de 5 stele și produse alimentare de primă clasă. Aceasta include produse alimentare făcute de bucătari de renume mondial. Probabil că ești obișnuit să citești despre uimitor produse alimentare în gări sau peisaj frumos puteți vedea pe un călătorie cu trenul. Prin urmare, s-ar putea să vă surprindă că alimentele pe care le puteți mânca pe un tren este la fel de rafinat.

 

Aici sunt de top 7 Cele mai bune alimente pentru a mânca pe trenurile puteți mânca

1: Belmond British Pullman (REGATUL UNIT.)

Plecand de la numeroase destinații din Marea Britanie de la Londra, acest tren oferă o experiență culinară amendă. Dining include mese create de bucătari celebri Tom Kerridge și Anton Mosimann care sunt renumite pentru cluburile lor din Marea Britanie mese de elită.

Trenurile Amsterdam spre Londra

Paris Trenurile Londra

Berlin Trenurile Londra

Bruxelles la trenuri Londra

 

Cele mai bune mâncăruri thailandeze pe trenuri

 

2: Belmond Hiram Bingham (Peru)

Poate cea mai frumoasă călătorie și pitoresc de pe planeta. Stilul de tren Acest lux 1920 care călătorește prin țară peruvian oferă mese rafinate. patru feluri de mâncare andine inspirat meniu include delicii cum ar fi șuncă crocantă și eucalipt și carne de vită cu struguri si tartrul.

 

Delicios cele mai bune mese de alimente la bordul Belmond Hiram

 

3: Albastru tren (Africa de Sud) – Cele mai bune mese din Africa de a mânca pe trenuri

Acest tren oferte 5 Bucătărie cunoscut sub numele de stele “Cordon Albastru,” care include preparate variate preparate cu ingrediente locale. Unele dintre cele mai gustoase delicatese, de exemplu, struț, stridii din Africa de Sud, și carne de vânat.

 

Trenurile Blue este un restaurant mare și cele mai bune mese

 

4: Great Southern Rail (Australia)

Similar cu Trenul Albastru, vă puteți bucura de alimente proaspete din surse locale pe această Australian Southern Rail. bucătarii, furnizorii locali, și agricultorii au venit împreună pentru a crea o bucătărie australian, care reunește cele mai bune atât produse alimentare și de vin. Trenul are, de asemenea, mai multe restaurante care oferă mâncăruri supreme. De exemplu, cangur, saltbush și flori sălbatice Rosella, barramundi, și Margaret River brânzeturi.

 

serviciul Battler

 

5: Napa Valley tren de vin (California) – America de cele mai bune alimente pentru a mânca pe trenuri

Desigur, un tren cu acest tip de nume va servi vin excelent în cantități mari și servește, de asemenea, produse alimentare mare. The 3 bucătării la bord oferă pasagerilor cu mai multe mese curs gourmet într-un tren care a fost proiectat și construit în 1917.

 

beneficia de un tratament de top pentru a mânca cele mai bune mese pe trenuri

 

6: Orient Express (Europa)

In primul loc, cuvintele Orient Express merg mână în mână cu mese fine. Această lume-celebru călătorii cu trenul prin Europa și oferă mese realizate cu ingrediente proaspete colectate pe trenuri stațiile. Bucătarul la bord Yannick Alleno a recreat clasa unei ere anterioare, cu feluri de mâncare, cum ar fi Royal mazăre, Bresse de pui cu ciuperci tocană, și orez prăjit.

Milano Trenurile Veneția

Padova Trenurile Veneția

Bologna Trenurile Veneția

Roma Trenurile Veneția

 

Cele mai bune mese Orient Express

 

7: Scoțianul Regal (Scoţia) – Cele mai bune mese din Europa de a mânca pe trenuri

Ultima pe lista scurtă noastră de trenuri de mese fine, acest tren are două mașini istorice de luat masa. Vă puteți bucura de mâncăruri tradiționale, cum ar fi scrumbii sau mic dejun scoțian. Vă rugăm să rețineți că cina de pe acest tren este foarte formală, deci asigurați-vă că domnii poartă jachete și femeile se îmbracă adecvat pentru bucătărie.

 

alimente frumos

 

 

Rezerva bilete pentru trenurile cu mese delicioase

Acum că ai terminat cu lectura, Deci, ce crezi despre cele mai bune alimente pentru a mânca pe trenuri. La Salvare Un tren vom acoperi trenuri din Europa care oferă alimente excelente pentru pasageri. Rezervarea unui bilet de tren nu a fost niciodată mai ușoară. rezervați dvs. de călătorie cu trenul pe site-ul nostru acum și în mai puțin 3 minute puteți găsi biletul de tren perfect pentru călătoria. Cumpara Trenuri Bilete în mai multe moduri, în plus față de card de credit majore.

 

Doriți să încorporați blog-ul nostru post pe site-ul dvs., apoi click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-meals-trains%2F%3Flang%3Dro – (Derulați în jos pentru a vedea codul embed)