Timp de citit: 5 minute
(Ultima actualizare în: 21/05/2021)

Ce vă va inspira să faceți o călătorie cu trenul mai mult decât să vizionați filme interesante cu trenuri? Uitați-vă la lista noastră de cele mai bune Filme cu Trenuri, și tweet-ne la @saveatrain și spune-ne care dintre ele le-ați văzut și dacă le-ați iubit la fel de mult cum am făcut-o.

 

Pe partea de sus a alege nostru de filme Cu Trenuri este – Harry Potter Filme 1 la 8 (2001-2011)

Harry Potter film prezentat în Filme cu Trenuri

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bazat pe celebra serie de cărți de J.K. Rowling, aceste opt Filme cu Trenurile portretiza o fantezie magic despre tineri expertul, Harry Potter. El învață că posedă puteri magice și participă la Hogwarts, în cazul în care el a intrat într-o nouă viață plină cu o multime de provocari, ticăloși, și triumfă.

Dar unde trenurile vin? In prima zi de scoala lui Harry, el trebuie să urce la bordul Hogwarts Express, un tren situat pe platforma 9 ⅓. Este doar accesibil prin rularea – rapid- spre peretele de cărămidă între platforme 9 și 10. După ce la bordul trenului, el intalneste Ron Weasley si Hermione Granger, care sfârșesc prin a fi de-a lungul vieții prietenii săi.

De-a lungul toate filmele, trenul Hogwarts Express continuă să simbolizeze începutul și la sfârșitul fiecărui an școlar și oferă panza pentru unele scenarii destul de spectaculoase. Mai ales că timpul Harry și Ron a pierdut trenul și a avut musca o mașină fermecată la școală!

Asigurați-vă că descărcați cel puțin unul dintre aceste Filme cu Trenurile spre dvs. telefon sau tabletă înainte de a rezerva următoare călătorie cu trenul.

Amsterdam la Londra cu trenurile

Rotterdam la Londra cu trenurile

Paris la Londra cu trenurile

Bruxelles la Londra cu trenurile

 

Darjeeling Limited (2007)

 

Vezi acest post pe Instagram

 

O postare partajată de Sinefil (@ city.of.cinema)

Excentric și atinge, această alegere a, Filme cu Trenuri, are toate semnele distinctive ale sale scriitor-regizor, Wes Anderson. După ce tatăl lor întâlnește o moarte accidentală, trei frați călătoresc în India, cu trenul într-o încercare de a lega.

Jucat de Owen Wilson, Adrien Brody, Jason Schwartzman, fiecare frate suferă de depresie, și o mulțime de bolborosesc și lupte rezulta. Dar desigur, fiind un film Wes Anderson – există mai multe răsturnări de situație și se transformă comice. Unul dintre frați și-a părăsit gravidă soția acasă și alta este înstrăinată de iubita lui și găsește romantism cu unul dintre însoțitorii trenului.

Există, de asemenea, un șarpe veninos, o inmormantare, o meditație, si bine, nu vom da mai departe. Lăsați acest clasic de cult să vă inspire să comandați al vostru aventura tren.

Nuremberg la Berlin cu trenurile

Aachen la Berlin cu trenurile

Hanovra la Berlin cu trenurile

Hamburg la Berlin cu trenurile

 

Crima din Orient Express (2017)

 

Vezi acest post pe Instagram

 

O postare împărtășită de Steve (@grushkov)

Bazat pe celebrul roman de Agatha Christie, acest remake modern are o distributie de staruri, inclusiv Judi Dench, Michelle Pfeiffer, Penelope Cruz, Johnny Depp, și Willem Dafoe. Kenneth Branagh este rolul principal al lui Hercule Poirot, și el a regizat, de asemenea, filmul și acest lucru face parte din filmele noastre Caracterizată Trenuri.

În afară de introducerea și unele flashback-uri, întreaga poveste este setat pe tren de lux. Poirot urcă pe Orient Express pentru a lua o vacanță mult meritată. În barul de lux de primă clasă și o mașină de luat masa, întâlnește un grup de pasageri aparent fără legătură. Unul dintre ei susține că viața lui este în pericol și încearcă să recruteze Poirot – un detectiv stimat – să-l țină în condiții de siguranță.

El refuză, și toți pasagerii merg la culcare. Dimineața următoare, pasagerul este găsit ucis. Pentru a face lucrurile mai dramatice, a deraiat trenul în zăpadă. Poirot este recrutat pentru a rezolva crima înainte de a trenului este din nou pe drumul cel bun, iar poliția să devină conștienți de crima.

Într-un frumos spus, dramatic mister thriller, povestea se desfășoară în timp ce Poirot intervievează fiecare pasager și află că fiecare dintre ei are un secret și nu totul este așa cum pare.

Acesta este un must-see printre, Filme cu Trenuri, nu numai pentru povestea strălucitoare și acționând de primă clasă, dar, de asemenea, peisaj superb și punctele de vedere ale trenului în sine.

Bruxelles la Amsterdam cu trenurile

Londra la Amsterdam cu trenurile

Bonn către Amsterdam cu trenurile

Paris la Amsterdam cu trenurile

 

Ultimul pe lista Filme cu Trenuri:

Micul motor care poate (2011)

Dacă aveți aventurieri mici călător cu tine, te-i excitat pentru călătoria cu acest film copil prietenos. Povestea copiilor clasic vine la viață într-un film complet, cu o distributie de staruri. Celebrități recomandate includ Jamie Lee Curtis și Whoopi Goldberg.

Filmul urmează motoras – un tren de jucărie – de-a lungul aventurile ei în Dreamland, în timp ce interacționează cu alte personaje de tren și jucării. E o poveste paralelă în lumea reală, în cazul în care protagonistul este un băiețel numit Richard. in orice caz, aceste două lumi se ciocnesc când Richard se termină în interiorul Dreamland. Prezența lui acolo cauzează probleme, așa că trebuie să se întoarcă. Aventură și hijinks rezulta în timp ce el și jucăriile să încerce să-l înapoi în lumea reală.

Ce mod minunat de a te inspira din filmele cu trenuri pentru a călători cu trenurile!

Bruxelles la Paris cu trenurile

Londra la Paris cu trenurile

Marsilia la Paris cu trenurile

Amsterdam la Paris cu trenurile

 

 

Gata pentru a scrie propria poveste Filme cu Trenuri legate? Vizita www.saveatrain.com și pentru a obține cele mai ieftine bilete de tren pentru aventura următoare tren.

 

Doriți să încorporați postarea noastră de blog pe site-ul dvs, apoi click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-movies-featuring-trains%2F%3Flang%3Dro – (Derulați în jos pentru a vedea codul embed)