Timp de citit: 7 minute
(Ultima actualizare în: 28/01/2022)

De la spectaculosul teatru antic sub stele până la săli uimitoare și elegante, aceste 12 cele mai bune locuri de muzică din lume sunt ideale dacă doriți cu adevărat să experimentați cele mai bune concerte de până acum. Shanghai, Berlin, Londra, și Italia sunt doar câteva dintre cele mai bune locuri pentru a vă bucura de următorul concert de muzică live.

  • Feroviar de transport este Eco-Friendly mod de a călători. Acest articol este scris pentru a educa despre Călătoria cu Trenul de Salvare tren, The Cel mai ieftin site de bilete de tren In lume.

 

1. Cele mai bune locuri de muzică din lume: Royal Albert Hall din Londra

Deschis de una dintre cele mai faimoase regine din lume, Regina Victoria, Royal Albert Hall din Londra, este unul dintre cele mai renumite locuri de muzică din lume. Pe măsură ce pășiți, veți fi imediat de acord că este adevărat regal. De la decor la atmosfera când luminile sunt stinse, un concert aici îți va da pielea de găină.

De cand 1871 fanii muzicii de toate stilurile, participă la Royal Albert Hall pentru 365 zile. Asa de, indiferent dacă ești jazz, stâncă, sau fan al muzicii clasice, un concert de muzică live la Royal Albert Hall este o experiență pe care nu vrei să o ratezi când ești la Londra. Royal Albert Hall se află în South Kensington, și este ușor accesibil cu tubul.

Amsterdam La Londra Cu Un Tren

Parisul către Londra cu trenul

Berlinul către Londra cu trenul

Bruxelles la Londra cu trenul

 

Royal Albert Hall Music Avenue In London

 

2. Arena O2 din Londra

Al doilea cel mai bun loc de muzică al nostru 12 cele mai bune locuri de muzică din lume este O2 Arena din Londra. Este unul dintre cele mai mari locuri de muzică live din Europa, și lumea, cu loc pentru o 20,000 public. în plus, în 2008 a depășit chiar vânzările de bilete la Madison Square Garden.

Prinţ, Cirque Du Soleil, Alicia Keys, și premiile Brit, sunt doar câteva dintre evenimentele muzicale de care te poți bucura în O2 Arena. Va trebui să călătoriți în afara centrului Londrei, la Greenwich, dar pentru cea mai bună experiență muzicală, merită total bătaia de cap.

 

The Beautiful O2 Arena In London

 

3. Cele mai bune locuri de muzică din lume: Musikverein La Viena, Austria

Creat ca o cutie de muzică perfectă, un simbol al eleganței, cel Wiener Musikverein, sau asociație muzicală, este ultimul loc de muzică clasică din Europa. Acasă la filarmonicele vieneze, sala de muzică este proiectată în clasic stil european templu, cu Frescos de Apollo pe tavan.

364 zile pe an, iubitori de muzică din întreaga lume, călătoriți la Viena pentru o experiență muzicală captivantă și de neuitat. Mulțumită arhitecturii, acustică, muzică, Locație, și o atmosferă, Musikverein este în partea de sus a 12 cele mai bune locuri de muzică din lume.

Salzburg la Viena cu trenul

München la Viena cu un tren

Graz la Viena cu un tren

Praga la Viena cu trenul

 

Musikverein In Vienna, Austria is the most impressive Music Venues In The World

 

4. Arena Verona din Italia

The 12 cele mai bune locuri de muzică din lume trebuie să prezinte pur și simplu cea mai bună locație pentru o reprezentație epică de operă. Arena Verona a fost construită în secolul I, și încă astăzi îl veți găsi nemișcat, și găzduirea fanilor operei din întreaga lume.

Arena Verona este un amfiteatru de piatră în aer liber, iar zidurile sale îți vor spune povești de gladiatori și vor șopti cuvintele trupelor pop. Forma eliptică pune arena Verona ca unul dintre cele mai bune locuri din Italia pentru un concert de muzică live. Acustica, locul luminat noaptea, îl face unul dintre cele mai speciale locuri de muzică din Europa.

Rimini la Verona cu un tren

Roma către Verona cu un tren

Florența către Verona cu un tren

Veneția la Verona cu un tren

 

Verona Arena outdoor Music Venue In Italy

 

5. Centrul Național pentru Artele Spectacolului din Beijing, China

În formă de ou, artă Modernă bucată, centrul național pentru artele spectacolului este una dintre cele mai impresionante clădiri din Beijing. Pe lângă forma unică a centrului, în jurul său există un lac artificial.

Centrul național pentru artele spectacolului este cel mai bun loc pentru a vă bucura de operă și concerte live în China. in orice caz, dacă preferați spectacolul de muzică tradițională chineză, atunci sala de concerte este locul ideal.

 

National Center for the Performing Arts In Beijing, China

 

6. Cele mai bune locuri de muzică din lume: Arena Nimes din Franța

Cel mai vechi amfiteatru roman poate găzdui până la un număr remarcabil de 24,000 iubitorii de muzică. Acest loc muzical uimitor atrage mii de vizitatori în fiecare an, la unele dintre cele mai uimitoare evenimente muzicale din Franța.

De la pop-ul contemporan de lovitură la Hans Zimmer, evenimente muzicale live în Arena din Nimes sunt de neuitat. Cu pereții aprinși în lumini colorate noaptea, sistemele de sunet pornite – Un concert aici este cu adevărat electrizant.

Parisul către Nimes cu un tren

Montpellier către Nimes cu un tren

Marsilia către Nimes cu un tren

Îmi place Nimes cu un tren

 

Nimes Special Music Festivals Venue In France

 

7. Forest Groyne din Berlin

Situat în Parcul Olimpic din oraș de petrecere Berlin, Waldbuhne este un amfiteatru în aer liber. Pearl Jam, filarmonica din Berlin, și Taylor Swift sunt doar câțiva dintre artiștii care susțin concerte în uriașul loc de muzică.

Waldbuhne a fost construit pentru prima dată pentru jocurile olimpice din 1934, dar de atunci a devenit unul dintre 12 cele mai bune locuri de muzică din Germania, și lumea. Ai putea fi unul dintre norocoși 20,000 oameni care participă la un spectacol de muzică live, înconjurat de păduri. Acest loc de muzică fantastic a găzduit numeroase concerte epice de-a lungul anilor, deci ai putea face parte din istoria muzicală la următorul mare eveniment muzical din Germania.

Frankfurt la Berlin cu trenul

Leipzig la Berlin cu trenul

Hanovra la Berlin cu trenul

Hamburg la Berlin cu trenul

 

Waldbuhne In Berlin Music Concert Venue

 

8. Yuyintang În Shanghai, China

Al nostru 12 lista celor mai bune locuri de muzică nu va fi completă cu cel mai bun club de muzică underground din China. Yuyintang din Shanghai nu este la fel de mare ca celelalte locuri de muzică din lume, dar este una dintre cele mai bune.

Este intim, și unic, așa că sunteți într-o noapte de muzică epică. Fanii rockului din toată lumea, ai clubul Yuyintang pe lista celor mai bune cluburi rock din ultimul timp 10 ani. Prin urmare, s-ar putea să nu aibă cea mai impresionantă fațadă exterioară, dar sunetele și vibrațiile te vor face să respingi.

 

9. Cele mai bune locuri de muzică din lume: Felsenreitschule În Salzburg, Austria

Când rezervați un bilet pentru Festivalul de la Salzburg, unde au filmat Sunetele muzicii – poți fi sigur că acest loc de muzică este incredibil. The Felsenreitschule este o sală de muzică în stil baroc, cu 96 arcade din spatele scenei.

În timpul spectacolelor muzicale, arcadele zidite sunt iluminate în culori, captivând și mai mult publicul. Indiferent de preferințele tale muzicale, un spectacol la austriac Felsenreitschule este un eveniment pentru toate simțurile – exact cum ar trebui să acționeze și să afecteze muzica.

Munchen către Salzburg cu un tren

Viena - Salzburg cu trenul

Graz către Salzburg cu un tren

Linz la Salzburg cu un tren

 

 

10. Teatrul antic din Taormina, Italia

Cu vedere la coasta calabreană, teatrul antic din Taormina a fost construit de greci în jurul secolului al III-lea î.Hr.. Scopul spectaculosului teatru a fost spectacole dramatice grozave.

Cu vederi uluitoare la mare și pământuri, veți găsi unul dintre cele mai uimitoare locuri de muzică din lume. Prin urmare, cu loc pentru o orchestră, dansatori, cântăreți, veți vedea că acest teatru antic este un loc spectaculos pentru apus sau răsărit de evenimente muzicale live.

Milano la Roma cu trenul

Florența la Roma cu trenul

Pisa către Roma cu trenul

Napoli către Roma cu trenul

 

The World's Ancient Music Venue is the Theatre In Taormina, Italy

 

11. Mao Livehouse În Shanghai

De la melodii electronice la melodii pop, Mao Livehouse este cel mai mare loc de muzică din Shanghai. Asa de, dacă doriți să experimentați cele mai bune scene din viața de noapte și muzică din Shanghai, atunci Mao Livehouse este locul IT pentru localnici și turiști.

Mao Livehouse are cel mai bun sistem de sunet din China, făcându-l cel mai bun loc de muzică live, și loc pentru a-ți lăsa părul în jos și să se legene.

 

12. Cele mai bune locuri de muzică din lume: Teatrul antic în portocaliu, Franţa

Teatrul roman din Orange a distrat fanii muzicii încă din secolul I d.Hr.. Situat în orașul Orange, găzduiește concerte, și festivalul anual de operă de vară din Franța.

Ai putea fi unul dintre 10,000 oameni care se bucură de un spectacol muzical de neuitat în cel mai bine conservat teatru din Europa. Teatrul portocaliu este un plimbare cu trenul departe din Marsilia, dar scurta călătorie cu trenul te va duce înapoi în istorie, până în epoca romană, și la cele mai bune spectacole dramatice din lumea muzicii.

Parisul către Marsilia cu trenul

Marsilia la Paris cu trenul

Londra la Paris cu trenul

Marsilia către Clermont Ferrand cu un tren

 

La Salvați un tren, vom fi bucuroși să vă ajutăm să vă planificați vacanța minunată la 12 cele mai bune locuri de muzică din lume cu trenul.

 

 

Doriți să încorporați pe site-ul dvs. postarea de pe blogul „12 cele mai bune locații muzicale din lume”?? Puteți fie să ia fotografii și text și dă-ne de credit cu un link la acest post pe blog. Sau click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-music-venues-world%2F%3Flang%3Dro(...)– (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)