Timp de citit: 4 minute
(Ultima actualizare în: 04/06/2021)

Țările europene dragoste sărbătoresc sărbătorile naționale — în special cele care vedea o mulțime de turiști. Esti de planificare pentru a vedea una dintre aceste țări în timpul sărbătorilor naționale? Dacă este așa, există multe modalități de a se alăture festivităților!

Veți avea, de asemenea, o oportunitate excelentă de a învăța un pic mai mult despre țara respectivă istorie. Se confruntă cu mândria locală ar putea duce să aprecieze că țara și poporul său chiar mai mult. Să aruncăm o privire la 5 cel mai bun sărbători naționale în Europa:

 

Regina e Oficial Ziua de naștere, Regatul Unit

Regele George al II-lea a fost domnitorul care a instituit tradiția de a sărbători monarh ziua de naștere în 1748. De atunci, Regatul Unit și-a sărbătorit ziua de naștere a acestuia monarh. in orice caz, au schimbat data de câteva ori. Acum au sărbători Regina Ziua de naștere oficială pe cea de-a doua sâmbătă a lunii iunie. Dacă sunteți în Anglia în acea perioadă, s-ar putea vedea Ziua de naștere a Reginei Parada. Ceremonia este, de asemenea, cunoscut sub numele de Trooping Culoarea.

Amsterdam La Londra Trenuri

Paris Trenurile Londra

Berlin Trenurile Londra

Bruxelles la trenuri Londra

* Imaginea în Blog-ul caracteristică imagine este pentru Regina’s Oficială a Sărbători Ziua de naștere

 

Ziua Republicii, Italia

Italienii sărbătoresc ziua Republicii, pe 2 iunie, care este o tradiție au început în 1946. Vot în favoarea abolirii monarhiei, Italienii au deschis calea către Republica lor. in orice caz, s-au mutat celebrarea data la prima sâmbătă din luna iunie, în 1977. Ei au fost îngrijorați de faptul că data inițială reflectă negativ asupra economiei lor. Ei doar au restabilit vechile data în 2001. Sunt o multime de sărbători pentru a asista în Italia, de Ziua Republicii. Cea mai spectaculoasă priveliște este survolul de pe Forțele Aeriene Italiene.

Florența la trenuri Roma

Napoli la trenuri Roma

Florența Trenurile Pisa

Roma Trenurile Veneția

 

 

Ziua Națională, Suedia

Sweden has a place in 5 Best National Holidays in Europe

 

Suedezii își sărbătoresc Ziua Națională pe data de 6 iunie. E un prilej de bucurie pentru întreaga țară. Ei au stabilit Pavilionul lor Zi de sărbătoare în 1916, și acum e o zi de distracție și relaxare. Sunt concerte muzicale, festivaluri, și diverse activități, puteți participa. Este, de asemenea, în ziua când noi Suedezii oficial obține cetățenia lor. Suedia se asigură că toată lumea se simte binevenită în ziua pavilionului!

 

Ziua Bastiliei, Franţa

Bastille Day in France celebrations

 

Când vine vorba de francezi, lor zi de mândrie națională este pe 14 iulie. Acesta marchează aniversarea a asaltul Bastiliei. Că a fost un eveniment important în Revoluția franceză, în 1789. Nu a fost o paradă militară pentru a sărbători aproape în fiecare an, începând 1880. L’s o uimitoare vedere de a privi! in orice caz, exista o multime de alte sărbători pentru a vedea la fel de bine. Ziua bastiliei este un moment bun pentru a fi în Franța, și de preferat în Paris.

Amsterdam Trenurile Paris

Londra Trenurile Paris

Rotterdam Trenurile Paris

Bruxelles la trenuri Paris

 

Ziua Națională, Elveţia

Swiss Ziua Națională este 1 August. Se sărbătorește ziua în care cele trei cantoane fondatoare din Elveţia unite în 1291. Elvețienii își iau Ziua Națională serios. Unul dintre principalele evenimente este un discurs din partea rectorului sau a altor oficiali de rang înalt. Acolo’s, de asemenea, o paradă în Zurich. Puteți participa la festivitățile din alte orașe și orașe, precum și. De exemplu, dragostea elvețiană al lor mediu rural vacanta se retrage. Statiuni de schi sunt un alt loc de primă clasă să fie în timpul Zilei Naționale.

Sărbători naționale în Europa sunt o mare ocazie de a învăța mai multe despre istoria neamului sunteți vizita. Este, de asemenea, întotdeauna o zi plină de activități distractive și parade.

Munchen la trenuri Zurich

Berlin Trenurile Zurich

Basel la trenuri Zurich

Viena Trenurile Zurich

 

 

De planificare o Vacanță în Europa pe una dintre aceste Sărbători Naționale? Rezervați Biletele De Tren și bucurați-vă!

 

 

Vrei pentru a încorpora blog-ul nostru 5 Cel mai bun Sărbători Naționale în Europa pe site-ul dvs.? puteți fie să ne faceți fotografiile și să ne trimiteți mesajul și să ne acordați credit cu un link către această postare pe blog. Sau click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-national-holidays-europe%2F%3Flang%3Dro– (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)