Timp de citit: 5 minute
(Ultima actualizare în: 15/01/2022)

Natura și peisajele europene au inspirat basme. Ținuturile întinse găzduiesc uimitoare trasee montane care duc la unele dintre cele mai extraordinare minuni ale lumii. Peșteri remarcabile în Ungaria, un Grand Canyon cu apă turcoaz în Franța, palate de gheață din Austria, și un munte în formă de piramidă în Italia, sunteți 5 dintre cele mai bune minuni naturale din Europa.

Aceste minuni ale naturii îți vor lua respirația, și oferă peisaje uimitoare pentru cele mai bune vacanțe din Europa. Indiferent dacă sunteți pasionați de drumeții sau luați o telecabină, aceste 5 minunile sunt pur și simplu o vizită obligatorie pentru orice călătorie în Europa, macar o dată în viață.

 

1. Cele mai bune minuni naturale din Europa: Eisriesenwelt, Austria

Poate vă amintiți Salzburg din The Sounds of Music și copiii Von Trapp care cântau la munte. Dar, sub munții Hochkogel, ascunde cea mai mare peșteră din Europa. Peștera de gheață Eisriesnwelt în Austria este una dintre cele mai interesante minuni naturale ale Europei. Mai presus de toate, punctul culminant în acest 3000 de metri pătrați este palatul de gheață, Eispalast.

Acest fenomen natural este cea mai mare peșteră de gheață din lume, și a fost creat prin formarea de gheață sub lavă sau calcar sub pământ.

Cum pot ajunge la peștera de gheață Eisriesnwelt?

Interesant este că această peșteră de 40 km este o călătorie cu trenul distanță de Salzburg, iar trenurile pleacă în fiecare oră. În plus de la Werfen, există o 15 Minibus de minute de mers către peșteră. în plus, majoritatea turiștilor către Germania, nu am descoperit această minune naturală, deci ai putea fi unul dintre exploratorii speciali. Ai putea face o plimbare de 4 ore sau 3 tur liniștit de ore cu o plimbare cu telecabina.

Prețuri trenuri München - Salzburg

Prețuri trenuri Viena - Salzburg

Prețuri trenuri Graz - Salzburg

Prețuri trenuri Linz - Salzburg

 

 

2. Cele mai bune minuni naturale din Europa: Cheile Verdonului, Franţa

Marele Canion al Franței se întinde până în regiunea sudică a Provence. Faleze abrupte și calcar, creează un fundal spectaculos pentru apa lacului incredibil de frumoasă. Prin urmare, numele unic al acestei minuni naturale „Gorges du Verdon” înseamnă Chei de verde, in franceza.

Acest lac uimitor din Provence este perfect pentru înotul de vară și răcire, precum și un paradis al drumeției. Sunt 1500 trasee pentru alpinisti entuziasti care doresc sa admire aceasta minune europeana de sus. Asa de, alegi daca tu vreau doar să fac baie la soare pe o barcă, sau descoperi pe jos.

Cum pot ajunge la Cheile Du Verdon?

Cel mai apropiat oraș este Moustiers-Sainte-Marie, și puteți ajunge acolo cu trenul din Paris. Apoi îndreptați-vă spre intrarea de la podul Pont du Galettes, pentru a intra în această minune naturală.

Prețurile trenurilor de la Paris la Marsilia

Prețuri trenuri Marsilia-Paris

Prețurile trenurilor Londra - Paris

Prețuri trenuri Marsilia - Clermont Ferrand

 

Turquoise water in The Verdon Gorge, France

 

3. Cele mai bune minuni naturale din Europa: Matterhorn, Italia

Monte Cervino în Italia de Nord este 4,478 metri deasupra nivelului mării. în plus, Matterhorn este renumit pentru forma sa de piramidă aproape perfectă. Matterhorn a fost creat în mod natural când pământurile africane și europene pur și simplu s-au trântit unul în altul. Ca urmare a acestei mișcări funciare, rockul cel mare și-a găsit drumul spre vârf.

Dacă sunteți în căutarea unei experiențe memorabile în Matterhorn, apoi rămâneți în satul iglu la baza muntelui. Gheața și zăpada igloo găzduiește călătorii pentru o noapte de neuitat. Dacă vă este frică de frig, o băutură lângă bar te va menține cald în timp ce admiri frumosul munte într-o noapte înstelată.

Cum pot ajunge la Matterhorn?

Această minune naturală este doar punctul de plecare al călătoriei tale uimitoare. Puteți călători la ghețarul Matterhorn până la călătorie cu trenul din Zermatt. În cea mai înaltă gară din Europa, puteți admira panorama panoramică a 360º a Italiei, Elveţia, și Franța. Aceasta înseamnă că puteți obține imaginea perfectă din orice unghi în primăvară, vară, sau acoperit cu zăpadă iarna.

Prețurile trenurilor Basel - Interlaken

Prețurile trenurilor de la Geneva la Zermatt

Prețuri trenuri Berna - Zermatt

Prețuri trenuri Lucerna - Zermatt

 

The sky above Matterhorn is a natural wonder of Italy

 

4. Peșterile Aggtelek, Ungaria

Peșterile Aggtelek sunt o minunăție naturală în Europa. Denumirea neobișnuită înseamnă „picurare de apă” care provine din procesul natural al apei care picură prin piatră. prin urmare, sursa pentru formele frumoase din peșterile magnifice din Aggtelek parc național.

Peștera Baradla Domica este un sistem de peșteri cu picături în lungime de 25 km între Ungaria și Slovacia. Astfel este și un Patrimoniul Mondial UNESCO teren.

Cum pot ajunge la peșterile Baradla Domica?

Peșterile Aggtelek sunt de 4 ore călătorie cu trenul din Budapesta cu schimbări. Asa de, daca esti planificând o excursie de o zi din Budapesta, poate fi puțin strâns.

Prețuri trenuri Viena - Budapesta

Prețuri trenuri Praga - Budapesta

Prețuri trenuri München - Budapesta

Prețuri trenuri Graz - Budapesta

 

Aggtelek Caves, Hungary lighted

 

5. Cele mai bune minuni naturale din Europa: Pădurea Neagră, Germania

Faimos pentru copacii săi mistici și densi, cel Pădurea Neagră din Germania este o minune naturală fascinantă a Europei. Acest spectaculos lanț muntos din Baden-Wurttemberg a inspirat multe legende, ca poveștile lui Grimm. Aici te plimbi din orașul balnear Baden-Baden, și într-o pădure fermecată de povești și cuci.

Dacă sunteți interesat de o aventură, Cascada Triberg, așteaptă un traseu de drumeție forestieră. O altă modalitate grozavă de a explora această minunată minune naturală din Germania este drumeția cu un ghid, deoarece ultimul lucru pe care ți-l dorești este să te pierzi în ținuturile puternic împădurite..

În concluzie, aceste 5 cele mai bune minuni naturale ale Europei sunt toate cele mai mari mistere ale lumii. Asa de, cu siguranță puteți explora Europa ca un turist și puteți face un popular traseu turistic, sau poți descoperi și vedea pentru tine cele mai frumoase și mai uluitoare peisaje ale Europei. Cel mai, important, toate aceste minuni naturale sunt accesibile cu trenul și alte mijloace de transport, din orașele centrale din Europa.

Prețuri trenuri Offenburg - Freiburg

Prețuri trenuri Stuttgart - Freiburg

Prețuri pentru trenurile de la Leipzig la Freiburg

Prețuri trenuri Nürnberg - Freiburg

 

The Black Forest is a natural wonder of Europe

 

Aici la Salvați un tren, vom fi bucuroși să vă ajutăm să găsiți cum să ajungeți cu trenul la oricare dintre aceste minuni naturale.

 

 

Doriți să încorporați pe site-ul dvs. postarea de pe blogul „5 Cele mai bune minuni naturale din Europa”?? Puteți fie să ia fotografii și text și dă-ne de credit cu un link la acest post pe blog. Sau click aici: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/best-natural-wonders-europe/?lang=ro (...)– (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)

  • Dacă doriți să fie un fel pentru utilizatori, le puteți ghida direct în paginile noastre de căutare. În acest link, veți găsi cele mai populare rute ale noastre cu trenul - https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml. În interior aveți link-urile noastre pentru paginile de destinație English, dar avem, de asemenea, https://www.saveatrain.com/ja_routes_sitemap.xml, și aveți posibilitatea să modificați limbile / ja la / sau fr / de și mai mult.