Timp de citit: 6 minute
(Ultima actualizare în: 20/08/2022)

Castelele și Europa străzi fermecătoare iar locurile au fost locul pentru povești uimitoare de mii de ani. Până în ziua de azi, Europa este destinația chintesențială a partidului din lume. Este meca de petreceri pentru călătorii din întreaga lume călătoriile de licență și de licență. Asa de, am selectat meticulos pe cei mai buni 5 orașe de petrecere în Europa pentru o vacanță epică și sălbatică.

Berlin către Amsterdam, strică barurile către cel mai mare club de noapte din Europa, de călătorie cu trenul sau sărituri de club, fixați-vă centura de siguranță pentru cea mai sălbatică călătorie încă.

 

1. Petrecere la Berlin, Germania

Unul dintre cele mai prietenoase orașe din Europa, Berlinul este meca pentru artiști, muzicieni, și cei mai buni DJ din lume. Istoria și cultura sa au influențat diversitatea și abordarea super deschisă, ceea ce înseamnă că orice merge. Prin urmare, Berlinul este cel mai sălbatic și cel mai bun oraș de petrecere din Europa.

Scenele de club și petrecere din Berlin încep de obicei târziu după întuneric. Dacă doriți să experimentați viața de noapte a Berlinului ca un berlinez, ambalează încălțăminte confortabilă, și îmbrăcăminte casual și ajung vineri. Ia o băutură la unul dintre numeroasele baruri din Berlin și îndreaptă-te către zona industrială.

Cele mai bune cluburi din Berlin sunt ascunse în zona industrială din Berlin și sub căile ferate. Pregătiți-vă pentru o petrecere care nu se oprește niciodată, sau nu se oprește decât atunci când ultimul om stă în picioare. Nopțile de clubline ale berlinersului încep încă 1 sunt sambata pana duminica seara. Acest lucru plasează cu siguranță Berlinul printre cele mai nebune și mai bune orașe de petrecere din Europa, cu turiști și clubberi care călătoresc din toată lumea..

Care este cel mai bun club de noapte din Berlin?

Dacă sunteți la dispoziție pentru 48 de ore de petrecere și aveți timp pentru un singur club, atunci ai grijă să petreci la Berghain. Cele mai bune sunete techno și house vor influența ringul de dans pe tot parcursul weekendului.

Frankfurt la Berlin cu Trenul

Copenhaga în Berlin cu Trenul

Hanovra la Berlin cu Trenul

Hamburg la Berlin cu Trenul

 

Best party cities in Europe and Berlin Germany

 

2. Petrecere la Budapesta, Ungaria

În timpul zilei și la apusul soarelui, Budapesta este un stunner absolut cu pietre și arhitecturi impresionante. În timp ce rătăcești pe străzi, ochii tăi abia pot ține evidența celor mai frumoase repere din Europa. Dar, noaptea vei descoperi o lume alternativă, o lume a clădirilor părăsite care se transformă în Cel mai neobișnuit din Europa baruri, iar această scenă unică pune Budapesta la noi 5 cele mai bune orașe de petrecere din Europa.

După lăsarea întunericului, într-un spațiu alternativ, unde nu există etichete și nici reguli de casă, lucrurile sunt obligate să meargă.

Care este cel mai bun club de noapte Budapesta?

Simple Garden este emblematicul bar din ruine din Budapesta 7 și secțiunea sa labirintică de la etaj și o vizită obligatorie pentru o experiență deosebit de derutantă din nopțile de petrecere din Budapesta.

Viena la Budapesta cu trenul

Praga la Budapesta cu trenul

Munchen în Budapesta cu Trenul

Graz în Budapesta cu trenul

 

 

3. Petrecere la Praga, Republica Cehă

Praga este unul dintre cele mai superbe orașe din Europa. În timpul zilei vei simți că te-ai întors în timp la castele, prinți, și poveștile cavalerilor, dar în timpul nopții călătorești timpul în viața de noapte nebună, unde inhibițiile sunt lăsate în spatele ușii.

Orașul este plin de grădini de bere lângă râu, pub-uri, și baruri cu vederi uimitoare ale orașului, și, desigur, o scenă notorie de club.

Care este cel mai bun club de noapte Praga?

Praga găzduiește cel mai mare club din Europa, cele 5 povești Clubul Karlovy Lazne. Asa de, dacă plănuiți o călătorie la Praga împreună cu prietenii sau cu un Eurotrip pentru a explora cele mai bune orașe de petrecere din Europa, atunci aceasta este o oprire obligatorie în aventura ta. Fiți conștienți că, după ce intri pe ușile clubului, ai putea ieși o persoană complet diferită Orice s-ar întâmpla la Praga, sta la Praga.

Nuremberg la Praga cu Trenul

Munchen în Praga cu Trenul

Berlin la Praga cu Trenul

Viena la Praga cu Trenul

 

People dancing at prague czech republic party at a nightclub instagram picture

 

4. Petrecere la Amsterdam, Olanda

Faimos pentru canalele sale frumoase și cafenele, Amsterdam este un popular european destinatie vacanta. Are o atmosferă foarte liniștită, în ciuda notoriilor sale cartiere de lumini roșii și cafenele.

În timp ce olandezii preferă adunările discrete, dacă întrebi turiști din toată lumea, ar spune că Amsterdam are o altă latură. În comparație cu celelalte orașe din cele mai bune orașe de petrecere din Europa, în Amsterdam, veți găsi sunete de transă în majoritatea cluburilor, dar deasemenea muzica live. Emisiunile live sunt foarte populare în Amsterdam.

Care este cel mai bun club de noapte Amsterdam?

Doar câteva dintre cele mai bune cluburi de muzică live sunt Melkweg și Bimhuis, iar cele mai bune cluburi de noapte sunt De Marktkantine și Shelter.

Bremen în Amsterdam cu Trenul

Hanovra în Amsterdam cu Trenul

Bielefeld în Amsterdam cu Trenul

Hamburg în Amsterdam cu Trenul

 

Amsterdam party at a nightclub instagram picture

 

5. Petrecere la Viena, Austria

Orașul pe care îl cunoaștem cu toții pentru opera și viața sa culturală fără precedent are, de asemenea, o viață de noapte fabuloasă și distractivă. Contrar celorlalte scene din cluburile de noapte din țările vecine, scena vieții de noapte din Viena este mai prietenoasă și mai relaxată. De exemplu, taxa de intrare la Viena este mai scăzută cu politicile ușilor relaxate.

La Viena, puteți găsi în mare parte cluburi tehnologice, dar și stiluri subterane și acide în unele cluburi.

Care este cel mai bun club de noapte Viena?

Pentru cele mai bune petreceri tehno, mergeți la Das Werk și Grelle Forelle. Dacă doriți un târg de club, atunci mergeți la Gurtel, un drum care trece prin centrul orașului. Acolo veți găsi cele mai multe pub-uri și cluburi grupate împreună. Asigurați-vă că consultați Venster99.

Elektro Gonner este un excelent exemplu al vieții de noapte ciudate din Viena. Situat într-un magazin electric, este, de asemenea, un spațiu pentru instalații video și electro-muzică. Barul Loft este situat în vârful Sofitel Viena Stephansdom, cu apus de soare epic și vedere la oraș.

Salzburg în Viena cu Trenul

Munchen în Viena cu Trenul

Graz în Viena cu Trenul

Praga la Viena cu trenul

 

Best party cities in Vienna Europe

 

Mai multe informații despre petrecerile din Europa

Ce anotimp este cel mai bun pentru a experimenta viața de noapte în Europa?

Primăvara și toamna timpurie sunt cele mai bune anotimpuri pentru călătorii și pentru a descoperi cele mai bune orașe de petrecere din Europa.

 

Care este gama de prețuri pentru taxele de intrare în cluburile de noapte din Europa?

Taxa de intrare variază de la o țară la alta. Majoritatea orașelor europene sunt foarte accesibile, de exemplu, Praga și Budapesta, 5-20 euro intrare și alcool la prețuri rezonabile, unele locuri sunt mai scumpe, dar cel mai important lucru, este să vină devreme, deci nu va trebui să stai mult timp la coadă.

 

Ce oraș are cea mai bună viață de noapte din Europa pentru Revelion și Crăciun?

Cel mai bun oraș pentru petrecerile de Crăciun și Revelion este cu siguranță Berlinul dacă călătorești pe un an Buget strâns. Amsterdamul și Praga sunt superbe iarna, dar un pic mai scump.

A concluziona, Europa are ceva de oferit pentru orice gust, dorință, nivel de răutate, și bugetul. Topul nostru 5 orașele de petrecere oferă cele mai bune din toate lumile. Cu siguranță puteți începe cu blândețe cu baruri sau cluburi de muzică live și puteți continua până la cele mai sălbatice partide de dans din Europa, toate într-o singură noapte. Pentru a încheia totul, fiecare oraș este ușor accesibil prin tren voiaj, Deci, dacă este visul tău cel mai sălbatic să ai un weekend de petrecere nebună și să vizitezi toate 5, atunci Europa așteaptă.

 

Aici la Salvați un tren, vom fi bucuroși să vă ajutăm să găsiți cele mai ieftine bilete de tren la oricare dintre orașele frumoase de pe lista noastră.

 

 

Doriți să încorporați postarea noastră pe blog „5 Cele mai bune orașe de partid din Europa” pe site-ul dvs.? Puteți fie să ia fotografii și text și dă-ne de credit cu un link la acest post pe blog. Sau click aici: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/best-party-cities-europe/?lang=ro (...)– (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)