Timp de citit: 5 minute
(Ultima actualizare în: 11/04/2022)

Fie că călătoriți pentru un weekend sau o vacanță lungă în Europa, ar trebui să-ți faci întotdeauna timp să te relaxezi. Un picnic este un mod minunat de a vă relaxa și admira unele dintre site-urile și priveliștile iconice. Asa de, pentru a vă ajuta să începeți în vacanța dvs. europeană, am ales și ambalat un coș de picnic din cel mai bun loc de picnic din Europa. Stai pe spate, și bucurați-vă de priveliște!

 

1. Picnic În Dealul Petrin, Praga

Priveliștea și atmosfera din parcul Petrin Hill fac parte din una din cele 5 cele mai bune locuri de picnic din Europa. Ironic, situat în Orașul Mic, Dealul Petrin este un parc verde și fermecător, cu vedere la Castelul Praga. Petrin oferă cele mai frumoase vederi ale capitalei, și ai putea urca până la turnul de observator pentru vederi cu adevărat pitorești a orașului, castele, și poduri.

Dealul Petrin este perfect pentru un picnic în Europa în primăvară, toamna sau vara. Frunza va arăta uimitoare toamna iar primăvara și vara toți copacii și pământul vor înflori și colorați în verde. Apucați-vă doar niște scons cu fructe de pădure din Artic Bakehouse și sunteți cu toții pregătiți pentru un picnic minunat în Praga.

Cum să ajungi la dealul Petrin?

Dealul Petrin se află chiar peste Orașul Vechi și centrul orașului. Puteți călători cu funicularul, tramvai sau autobuz, ca toți turiștii. Dar, puteți ajunge pe dealul Petrin pe jos, traversați podul Charles către Mala Strana și zidul Lennon. Vă va lua aproximativ o oră dacă vremea este bună și un picnic pentru apusul soarelui va fi un sfârșit minunat pentru această zi de vis în oraș.

Nuremberg la Praga cu Trenul

Munchen în Praga cu Trenul

Berlin la Praga cu Trenul

Viena la Praga cu Trenul

 

What Ingredients are needed for the Best Picnic Spot In Europe

 

2. Picnic By The River În Elveția Saxonă, Germania

Râuri mari, vârfuri înzăpezite înainte, și pajiști verzi în jurul tău, Elveția săsească parcul național este un paradis spectaculos. Într-o dimineață leneșă sau la sfârșitul anului o drumeție lungă, podul Bastei este locul ideal pentru un picnic minunat.

Dacă sunteți în aventuri și un pasionat de drumeții, sigur veți aprecia să faceți o pauză pentru un picnic. Pe de altă parte, daca preferi traiul frumos si odihna, un picnic lângă râu în Elveția săsească va pune capăt tuturor vacanței dvs. europene.

Cum să ajungi în Elveția săsească?

Elveția săsească este numai 30 călătorii cu trenul de câteva minute din Dresda. Asa de, ambalează un Eierschecke, cafea, fructe de padure, și fructe de pe piața locală și sunteți cu toții plăcuți într-unul dintre cele mai pitorești locuri de picnic din Europa.

Dusseldorf la Munchen cu Trenul

Dresda în Munchen cu Trenul

Nürnberg în Munchen cu Trenul

Bonn în Munchen cu Trenul

 

Binocular watching The River In Saxon Switzerland, Germany

 

3. Picnic pe malul lacului din Lago Di Braies, Italia

Apa albastră curată și vârfuri de munte care se reflectă în lac, priveliștile lacului di Braies din Tirolul de Sud din Italia vă vor colora picnicul amintiri frumoase. Italia este raiul culinar, combinat cu lacuri spectaculoase și munți, este foarte inutil să vă explicăm din multe motive pentru care acest lac se află în vârful nostru 5 cel mai bun loc de picnic din Europa.

Dacă sunteți pasionați de drumeții în Dolomiți, circuitul Lago di Braie de excursie de zi este destul de ușor. Asa de, termini o zi minunată în natură, luând o mușcătură din Panini sau pizza ta și admirând priveliștile celui mai mare lac natural din Dolomiți.

 

 

Cum ajung la Lago Di Braie?

Lago di Braies se deplasează cu trenul departe de Bolzano, cel mai apropiat oraș. Durează aproximativ o oră cu trenul, sau puteți găsi cazare minunată în apropiere.

Milano la Veneția cu Trenul

Padova la Veneția cu Trenul

Bologna în Veneția cu Trenul

Roma la Veneția cu Trenul

 

Picnic Spot in Lago Di Braies Lake, Italy

 

4. Picnic pe o insulă în insula Margret, Budapesta

Situat pe Dunăre, între Buda și Pest, Insula Margaret este perfectă pentru un picnic de primăvară în Budapesta. Insula este 2.5 km, un favorit printre localnici pentru distracția în aer liber la soare. în plus, în apropiere există o piață locală, deci nu este nevoie să vă transportați delicioasele de picnic din oraș cu transportul în comun. Trebuie doar să vă apucați toate preferatele și câteva delicatese locale la piață și vă îndreptați spre insulă.

Există, de asemenea, o grădină japoneză pe insula Margaret, care merită în totalitate o vizită înainte sau după minunatul tău picnic.

Cum ajung în insula Margaret?

Cu tramvaiul sau autobuzul, Insula Margaret este foarte accesibilă cu transportul în comun. Sfatul din interior: Budapesta Card vă oferă suplimente speciale pentru transportul în comun și atracții.

Viena la Budapesta cu trenul

Praga la Budapesta cu trenul

Munchen în Budapesta cu Trenul

Graz în Budapesta cu trenul

 

Best picnic spot in Europe are inside the city

 

5. Picnic în Champs De Mars Paris

Parisul are nenumărate frumoase grădini și locuri de picnic de-a lungul Senei. Cel mai bun loc de picnic din Paris se află chiar peste spațiul iconic Champs de Mars.

Este un spațiu verde deosebit între districtul al șaptelea și Turnul Eiffel. Este perfect pentru un picnic în Paris și oferă cele mai bune locuri pentru apusul soarelui. Pe lângă peisaj, este, de asemenea, unul dintre 10 cele mai bune puncte de vedere de pe Turnul Eiffel din Paris.

În fiecare vară, familiile pariziene ajung să-și facă soarele sau să se bucure de peisajele de toamnă ale grădinilor. Este foarte liniștit și oferă un cadru minunat pentru vizionarea luminilor de noapte ale Turnului Eiffel.

Asa de, asigurați-vă că împachetați o geantă proaspătă, brânză Camembert, fructe proaspete, vin, și vă îndreptați către unul dintre cele mai bune locuri de picnic din Europa.

pofta buna!

Cum să ajungi în grădinile Champs De Mars?

Puteți lua metrou sau tren RER. Pur și simplu coborâți la stația Champ de Mars-Tour Eiffel.

Călătoria poate fi copleșitoare și epuizantă, deoarece întotdeauna vom dori să vedem și să experimentăm absolut totul. Europa are atât de multe activități și opinii remarcabile și de neuitat de oferit. În timp ce ar trebui să te străduiești întotdeauna să vezi cât mai mult posibil, uneori trebuie doar să o iei cu ușurință. A lua un picnic cu delicatese locale este o modalitate fantastică de a explora țara și bucătăria, fără a face un pas.

Amsterdam la Paris cu Trenul

Londra la Paris cu Trenul

Rotterdam în Paris cu Trenul

Bruxelles la Paris cu Trenul

 

Picnic In Champs De Mars Paris

 

Aici la Salvați un tren, vom fi bucuroși să vă ajutăm să găsiți cele mai ieftine bilete de tren la oricare dintre cele mai frumoase locuri de picnic din lista noastră.

 

 

Doriți să încorporați postarea noastră de pe blog „5 Best Picnic Spot In Europe” pe site-ul dvs.? Puteți fie să ia fotografii și text și dă-ne de credit cu un link la acest post pe blog. Sau click aici: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/best-picnic-spots-europe/?lang=ro (...)– (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)