Timp de citit: 6 minute
(Ultima actualizare în: 16/07/2021)

Orhidee de mare, caii de mare, faună colorată strălucitoare, și unele dintre cele mai limpezi ape din lume, snorkeling în acestea 10 locuri este o aventură uimitoare. Aceste 10 cele mai bune locuri pentru snorkeling din Europa, au o vizibilitate uimitoare la 20 m. sub apă, și găzduiesc unele dintre cele mai fascinante vieți marine de pe pământ.

  • Feroviar de transport este Eco-Friendly mod de a călători. Acest articol este scris pentru a educa despre Călătoria cu Trenul de Salvare tren, The Cel mai ieftin site de bilete de tren In lume.

 

1. Cel mai bun loc pentru snorkeling în Marea Britanie: Devon

De la insula stâncoasă până la London Bridge, în nordul golfului Tor, aici veți găsi unul dintre cele mai frumoase locuri de snorkeling din Marea Britanie. Anemone bijuterii într-o gamă de roz și galben strălucitor, midii, și pești unici blennies tompot, ai putea petrece o zi întreagă snorkeling în London Bridge.

Este posibil ca mulți vizitatori din Marea Britanie și Devon să nu știe nici măcar că călătoresc într-unul dintre cele mai bune locuri de snorkeling din Europa. in orice caz, Devon este o destinație fantastică de snorkeling și scufundări în Marea Britanie. Pe lângă London Bridge, Insula Lundy este o altă bijuterie de snorkeling, cu foci gri, meduze lunare, și delfinii de văzut.

Amsterdam la Londra cu trenul

Parisul către Londra cu trenul

Berlinul către Londra cu trenul

Bruxelles la Londra cu trenul

 

Devon's Cliff Snorkeling In The UK

 

2. Cel mai bun loc pentru snorkeling în Portugalia: Big Berlenga

Portugalia este renumită pentru plajele sale minunate, Insula Berlenga Grande nu face excepție. Doar 10 km distanță de Peniche, unul dintre 10 cele mai uimitoare locuri de surf din Europa, Berlenga este un arhipelag superb. Se compune din 3 mici insule de caverne, apa albastra inchisa, și un naufragiu.

În caz că vă întrebați, poți admira epavele cu echipament de snorkeling. În plus,, o uimitoare lume subacvatică din Oceanul Atlantic, cu creaturi marine precum peștii-soare, corali, te va aștepta dincolo de mască. Vechiul Fort San Juan Bautista cu vedere la această zonă frumoasă va fi în ochii tăi pe măsură ce urci, adăugând mister întregii experiențe.

 

Snorkeling In Portugal: Berlenga Grande

 

3. Parcul Național Port Cros, Franţa

Până la o adâncime de 8 m. într-o pistă specială de snorkeling, ai putea admira sutele de pești din Port Cros parc național. Acest vechi port de agrement rezervație naturală este unul dintre cele mai bune locuri de snorkeling din Europa. Plage de la Palud este locul perfect pentru a începe aventura de snorkeling.

Spre deosebire de celelalte locuri uimitoare de snorkeling de pe această listă, aici veți găsi 6 geamanduri informative cu fapte interesante despre creaturile marine pe care le intalniti: Păunul de păun din Atlanticul de Est, pictat comber, rare grupări amurg, și mulți alți pești colorați.

Amsterdam la Paris cu trenul

Londra la Paris cu trenul

Rotterdam la Paris cu trenul

Bruxelles la Paris cu trenul

 

 

4. La Silfra, Islanda

unul dintre cele mai bune locuri de scufundări din lume, evident, La Silfra este un loc de snorkeling epic în Europa. Înot între 2 Continentele europene, cu familia, sau prieteni, în apă care se topește de pe ghețarul Langjokull, este o experiență de neuitat.

Silfra este unul dintre cele mai bune locuri pentru snorkeling din lume, datorită vizibilității uimitoare în 100 m. Culorile sub apă, înotând între potecile stâncoase și golfurile, și toată această glorie este la doar o oră de Reykjavik. Deoarece apa tinde să fie foarte rece, ar trebui să rezervați un tur de snorkeling, cu un costum de baie și un echipament adecvat pentru a vă menține cald.

 

Snorkeling in La Silfra, Iceland

 

5. Insula Roșie, Sardinia, Italia

Apa curată curată este o necesitate pentru o experiență uimitoare de snorkeling. Isola Rossa din Sardinia are cele mai bune condiții pentru snorkeling distractiv: ape limpezi, peisaj stâncos și peșteri, viață de marina care îți va sufla mintea, și plaje cu nisip alb pentru a vă răsufla, între sesiunile de snorkeling.

Veți găsi micul sat de pescari, Isola Rossa din nord-vestul Sardiniei. Corali, peşte, iar pietrele roșii sunt decorul perfect pentru o vacanță de vară. Pe lângă plajă, te-ai putea bucura de sporturi nautice, scufundări, și windsurfing pe coasta italiană. Asa de, asigurați-vă că împachetați pungi impermeabile, și o cameră subacvatică pentru a aminti lumea subacvatică din Sardinia.

Milano la Roma cu trenul

Florența la Roma cu trenul

Pisa către Roma cu trenul

Napoli către Roma cu trenul

 

Isola Rossa, Sardinia, Italy

 

6. Parcul Național Arhipelagul Cabrera, Spania

19 insulele mici compun arhipelagul Cabrera, găzduiește un ecosistem marin uimitor, neatins de oameni. Peștera albastră, rezervația naturală maritimă este una dintre cele mai bogate din Europa, și în expediția ta de snorkeling, vei descoperi mai mult decât 500 specii. Peste Scorpion, caracatite, broaște țestoase piele, sunt doar câteva dintre creaturile marine pe care le veți întâlni.

în plus, s-ar putea să aveți o șansă uimitoare să vedeți câțiva delfini din barcă, în drum spre Cabrera. Litoralul spaniol este una dintre cele mai populare destinații de vară din Europa, iar Mallorca este o destinație de plajă de vis pentru călătorii din întreaga lume. Asa de, împachetați costumul de baie și echipamentul pentru snorkel, pentru o excursie de neuitat și relaxantă la Cabrera.

 

Cabrera Archipelago National Park

 

7. Lacul Walchensee din München

Vast, albastru, și adânc, Lac Walchensee este un superb lac alpin din Germania. 75 KM din München, această destinație de snorkeling este situată în centrul regiunii bavareze. Asa de, pe măsură ce urci după aer și odihnă, cel priveliști pitorești care te înconjoară oferă cel mai senin cadru pentru o experiență divină.

Cu o vizibilitate excelentă de la 5m la 20m, Lac Walchensee este unul dintre 10 cele mai bune locuri de snorkeling din Europa. În plus, poți explora mai adânc și mai mult decât păstrăvul curcubeu și anghilele, în lacul de apă limpede, în timp ce mergi la scufundări în lacul Walchensee.

Dusseldorf la München cu un tren

Dresda la München cu un tren

Nürnberg la München cu un tren

Bonn la München cu un tren

 

Walchensee Lake Munich is an amazing place for snorkeling in Europe

 

8. Snorkeling fluvial în Austria: Viecht Am Traunfall

În timp ce majoritatea oamenilor vă spun că faceți snorkeling în Marea Mediterană este o experiență uimitoare, snorkelingul pe râu este extraordinar. Apă liniștită turcoaz proaspătă, în Austria superioară, Viecht am Traunfall este cel mai bun loc pentru snorkeling din Austria. Râul Viecht am Traunfall găzduiește corali frumoși, și în călătoria ta către aceste frumuseți, vei fi invitat la sărituri pe rocă și canyoning.

Prin urmare, snorkelingul în Alpii austrieci este una dintre cele mai interesante experiențe de snorkeling din Europa. Odată ce ați finalizat călătoria de snorkeling, dealurile verzi și priveliștile râului sunt picnic perfect și loc de relaxare. Aici, puteți revedea fotografiile uimitoare subacvatice pe care le aveți, și bucurați-vă de aerul proaspăt de munte în peisajul austriac.

Salzburg la Viena cu trenul

München la Viena cu un tren

Graz la Viena cu un tren

Praga la Viena cu trenul

 

9. Insulele Medes Spania

Insulele Medes fac parte din frumoasa rezervație naturală del Montgri. Situat în destinația de vară spaniolă supremă, Costa Brava, Medii găzduiesc o viață marină spectaculoasă. Dacă sunteți fascinat de viața marină, apoi snorkeling aici, va fi de neuitat.

Cele șapte insule ale Medilor, pe coasta Cataloniei, înconjurat de răceala Mării Mediterane sunt un paradis pentru snorkeling. De fapt, snorkelingul în Medes este unul dintre lucrurile de top de făcut în timpul vacanței în Costa Brava. Cu copiii, prieteni, sau solo, Medii găzduiesc o faună frumoasă, caii de mare, stele de mare, și baracude.

 

Preparing to Snorkel in Spain

 

10. Cele mai bune locuri pentru snorkeling în Europa: Elba Italia

Gorgonii roșii pe o parte, corali roșii și negri de cealaltă parte a coastei, Elba este un paradis. Golful Sant Andrea de pe insula Elba este locul unde începe orice aventură subacvatică. Departe de port și promenadă, viața marină din această insulă toscană este uimitoare.

Pe lângă corali frumoși, peşte, și faună, coasta italiană este una dintre cele mai bune din lume. Asa de, dacă aveți nevoie să vă respirați între explorarea peșterii și căutarea peștelui-soare, atunci coastele nisipoase din Elba sunt locul perfect de relaxare.

Florența către Milano cu un tren

Florența către Veneția cu trenul

Milano către Florența cu trenul

Veneția la Milano cu un tren

 

Snorkeling underwater in Elba Italy Europe

 

Aici la Salvați un tren, vom fi bucuroși să vă ajutăm să planificați o călătorie de neuitat în cele mai uimitoare lumi subacvatice din acestea 10 cele mai bune locuri pentru snorkeling în Europa cu trenul.

 

 

Doriți să încorporați pe site-ul dvs. postarea de pe blogul „1o Best Places For Snorkeling In Europe”?? Puteți fie să ia fotografii și text și dă-ne de credit cu un link la acest post pe blog. Sau click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fro%2Fbest-places-snorkeling-europe%2F– (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)