Timp de citit: 4 minute
(Ultima actualizare în: 05/12/2020)

Ești genul de persoană căruia îi place tururi de mers pe jos și cu autobuzul? Apoi, acest post nu este pentru tine! Credem că cel mai bun mod de a vedea unele dintre site-urile iconice ale Europei este de sorbind sampanie pe o terasă pe acoperiș sau cafenea. Iată câteva dintre cele mai bune restaurante și cafenele de pe acoperiș din Europa, astfel încât să puteți vedea cu vedere stilată.

 

Cele mai apreciate restaurante de pe acoperiș și cafenele în Europa: Atlante Steaua Hotel - Roma, Italia

Atunci când în Roma, trebuie să vezi toate locurile frumoase și vechi - precum Colosseumul sau Fântâna Trevi. Dar trebuie, de asemenea, să bucura de o vedere frumoasă a orașului. Și, atunci când vizitează barul de pe acoperiș Atlante Star Hotel aveți o vedere de două țări. Acesta este motivul pentru care credem că este unul dintre cele mai bune restaurante și cafenele de pe acoperiș din Europa!

Bucurați-vă de vederi încântătoare Orasul Vatican și Roma, atunci când au o espresso sau un pahar de vin. Nu sunt multe opțiuni pentru a termina o zi mai bună decât aici!

Călătorind la Roma cu trenul

Trenurile rapide din Londra la Roma ia în jur 14 ore, acoperind o distanță de aproximativ 1,434 kilometri. Există servicii frecvente cu privire la traseu feroviar între Londra și Roma. Trenurile pentru această călătorie sunt de obicei deschise pentru rezervare 12 luni în avans. Dacă rezervarea nu este încă deschisă pentru datele dvs., puteți seta o alertă de rezervare pentru a primi un e-mail în ziua în care sunt disponibile cele mai ieftine bilete pentru călătoria dvs. din Londra către Roma cu trenul. Utilizare Salvați un tren pentru a comanda rapid și ușor!

Milano la Roma Trenuri

Florența la trenuri Roma

Bologna Trenurile Roma

Napoli la trenuri Roma

 

Atlanta Star Hotel view Rome Italy view

 

Cele mai apreciate restaurante de pe acoperiș și cafenele în Europa: Barul Cube - Galeriile Lafayette - Paris, Franţa

Le Cube Bar Paris France – Galeries Lafayette

 

Pentru una dintre cele mai bune din perspectivele Paris, cap până la acoperișul Galeriile Lafayette. Șapte etaje mai sus, această terasă 1500m oferă un adevărat impresionant de 360 ​​° vedere asupra Parisului. Opera este de aproape și Turnul Eiffel este fundalul său. Dar nu numai despre vizualizări, dar terasa deține, de asemenea, un bar modern și elegant pe acoperiș, numit The Cube Bar.

Aer liber și naturale în stabilirea, terasa oferă să se așeze atât în ​​zonele de soare și mai acoperite în umbră. De la barul de pe acoperiș, puteți comanda o bere rece, cocktailuri răcoritoare, împreună cu niște gustări pariziene. Acesta este cu siguranță unul dintre cele mai bune restaurante și cafenele de pe acoperiș din Europa, astfel încât să fie în timp util pentru a apuca un loc!

Călătorind la Paris cu trenul

Londra este un punct de plecare popular pentru mulți călători în vacanță lor european. Un scurt și trenul confortabil leagă capitala britanică cu orașul iubirii Franței, Paris.

Există doar un singur tren de rulare direct de la Londra la Paris: Eurostar trenul de mare viteză. Deci, care face alegerea dreptul de tren un pic mai ușor! Asigură-te că achiziționa biletele de tren prin Salvare tren, deși!

Cele mai apreciate restaurante de pe acoperiș și cafenele în Europa: Barul Sky High Note Hotel Aria - Budapesta, Ungaria

Bar Aria Hotel High Note Sky din Budapesta oferă o vedere mare de 360 ​​de grade Buda și Pesta. Acesta este situat în centrul Pestei, la doar o aruncătură de băț de la St. Basilica Ștefan. Acest bar elegant plin de farmec are o atmosfera foarte relaxant, și este un mod perfect de a se bucura din Budapesta cu dvs. familie Si prieteni.

Călătorind cu trenul la Budapesta

The tren călătorie de la Londra la Budapesta este sigur, ușor și la prețuri accesibile și durează doar 24 ore, Eurostar de la Paris și de mare viteză TGV de la Paris la Munchen, apoi dormitor peste noapte la Budapesta. Sau există legături via Paris și Munchen, sau via Bruxelles, Koln & Viena.

 

Best Rooftop Restaurants And Cafes In Europe / Hungary view

 

Cele mai apreciate restaurante de pe acoperiș și cafenele în Europa – Barcelona

1881 per SAGARDI este restaurantul hotelului Muzeul de Istorie din Catalonia, un spațiu unic în oraș cu vedere la portul din Barcelona și dedicat în întregime Marea Mediterană bucătărie, maritim la. Acest experienţă este finalizată în terasa Indianes, o terasa cocktail bar modern cu vedere la portul din Barcelona.

Călătorind la Barcelona cu trenul

Este ușor pentru a calatori din Regatul Unit la Spania cu trenul. Un Eurostar de dimineață la Paris în 2h20 de la 44 GBP dus-întors sau 58 GBP, prânz la remarcabilul restaurant Train Bleu de la Gare de Lyon, apoi după-amiaza etaj dublu TGV Duplex la Figueres (pentru Muzeul Salvador Dali), Girona & Barcelona de la 39 € pentru fiecare drum. *Prețurile se pot modifica.

 

 

Gata să faceți bagajele și să vizitați cele mai bune restaurante de pe acoperiș și cafenele din Europa? Lăsa Salvați un tren să aibă grijă de obtinerea tine în cazul în care aveți nevoie pentru a fi!

 

 

Doriți să încorporați postarea noastră de blog pe site-ul dvs, puteți fie să ne faceți fotografii și mesaje și doar acordă-ne credit cu un link către această postare pe blog, sau faceți clic aici: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/best-rooftop-restaurants-cafes-europe/– (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)